Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Surekli yemek yemek istiyorum. Bu ne istah ya. Surekli aklimda kekler, pogacalar, kurabiyeler. Öf. Hic kilo almamam gerekiyor ama bu istahla nasil bas edicem
Bugun oyle duygusalim ki... Bir Turk Sanat Muzigi parcasi esliginde hungur hungur aglayabilirim. Hem bir seneyi daha ugurluyoruz ya... Bu bile uzuyor su an.
hayatım boyunca hep böyle oldu. söylemek isteyip de söyleyemediklerimi, duymasını istediğim kişilerin göremeyeceği yerlere yazarak rahatlattım kendimi. yazmak hep iyi geldi bana. ama bu içime atmalar... en küçük bi iç sessizlikte beynime hücum eden karamsarlıklar...
İçimde o kadar çok şey birikti ki. Kimselere açamıyorum derdimi. Sancım öyle büyük ki. Nefret ediyorum bu durumdan. Dışımda günlük güneşlik hava içimde delice yağan yağmurlar var. Bilmiyorlar anlamıyorlar ne haldeyim görmüyorlar. Bu hale nasıl geldim bilmiyorum. Anlatamıyorum anlayamıyorum. Günden güne yalnızca tükeniyorum. . .
nasıl bir ağırlık çöktü üstüme anlatamam. şu an sana sarılıp, şu hayatın tüm saçma işlerini, hengamesini bi tarafa atıp dünyanın en huzurlu uykusuna dalsaydım...