Stres yapmaktan bayılıcam

Tabi dediginiz gibi oyle bisey yok.Ben ,konu sahibinin bulundugu pozisyonun hamile kalmasini zorlastiracagini da düşünerek öyle bir yorum yaptim.Sizin durumunuz da zor gercekten.Eşiniz ,biraz daha sorumlu davransaymis keşke.Arkadas gibi büyütüp, ilerde avantajlari olacagini düşünmek sanırim şu an yapilabilecek en iyi şey.

Yine dönüp dolaşıp eşime sinirleniyorum b... var çünkü evde prezervatif yokken yapıyoruz hapı içicem ve yine davul gibi şişicem

9 ay boyunca davul gibi sismek istemiyorsan, o hapi iç.

Ve lütfen cinsellik, korunma gibi konularin üzerine oku, video izle.

Daha halen meni vardi yoktu tartisma yapiyorsunuz hayret birsey ya. Bu bilgisizlik ile lütfen hamile kalmayin.

eşim iyice sinirlerimi bozdu olmaz birşey demeye başladı iyice bend
9 ay boyunca davul gibi sismek istemiyorsan, o hapi iç.

Ve lütfen cinsellik, korunma gibi konularin üzerine oku, video izle.

Daha halen meni vardi yoktu tartisma yapiyorsunuz hayret birsey ya. Bu bilgisizlik ile lütfen hamile kalmayin.

Eşim beni sinir ediyor 1 2 saat öncesi al diyordu yine başladı alıcam herseyimi gidicem evden az kaldı kalsam hamile sanki aldırcaz bu kadar olmaz artık ya spermleri vajinaın içinden aldım diyorum hala yok yok diyo

Esinden izinsiz bir eczaneye gidemiyorsun, ama korumasiz iliski oluyor.

5 gün sonra hamile kalmak nedir arkadasim? Bu kadar anatomiden bir haber olunmaz. Sperm içeri girdiyse, ve eger yumurta çatlamis bekliyorsa, yarim saat içinde sperm ve yumurta bulusuyor ve bölünme basliyor, embryo olusuyor.

Eger bu olay olmus ise, ertesi günü hapi zaten birseye yaramaz. Zira kürtaj gibi özeligi yok onun.

Ertesi günü hapi sadece ovülasyonu erteliyor. Yani eger atiyorum, ovülasyonun yarin ise yada ertesi gün ise, diger haftaya erteliyor bu hap. Bu sekilde giden sperm, hazir çatlamis bir yumurtayi bulamiyor.

Sevisecek kadar yetiskin isen, eczaneye tek gidecek kadarda yetiskinsin. Lütfen bu bilinçsizlik ile bebek yapmayin.

amin. isteyen herkesle beraber Rabbim bana da nasip etsin. ben soyle dua ediyordum size de tavsiye ederim. dogru yerde dogru zamanda versin Allah bizim icin en hayirlisini o bilir cunku. hemen versin desek belki hayirli degil. daha istemem desek belki. aratacak.. dua edip biraz kaderin akisina birakmak lazim zihni cok bunaltmamak lazim.

5 gün sonra dediğim lafın gelişi yani şayet ben hamile kalsam hamile olduğumu öğrensem geri dönüşü yok bunu söyledim. Zaten çocuk istemiyorum şuan oluncada bilinçleniveririz sıkıntı yok. Tek dert bu olsun .

Kesinlikle öyle. Allah en iyisini bilir dualarım sizinle. Tesekkürler.

Esini niye ikna etmek istiyorsun, anlamadim. Git eczaneye, hapi al iste. Dram mi seviyorsunuz bilmiyorum fakat çözüm o kadar kolay ki. Bu hapi alan tek kadin sen degilsin. Nette yigin ile bilgi var, esine niye güveniyorsun? Bu salgin durumunda hamile kalmak hiç akil kari degil. Adam sana yalan söylüyor ve sen bir eczaneye bile gitmiyorsun.

Kendin bilirsin fakat eger hamile kalirsan, adamda suç yok. Eczaneye gitmek seninde sorumlulugun.

Salgın yokkende düşünmüyordum zaten. Gidicem mutlaka yarın sabah sabah.

Bence temizlediğiniz için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üstelik siz üstteymişsiniz fazla ilerleyemez. Relax

Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Ama alışma sürecinde biz de böyle denemiştik. Şüpheli ilişki olmuş siiznki biraz. Zamanınds geri çekilememişsiniz. Ertesi günü hapı 72 saat içerisinde içilirse korunma sağlar. Bu kadar telaşlanmayın.

eşim çok çok afedersiniz sertleşme için uğraşıyor ilişkiye girdikten 2 3 dk sonra hızlıca kalk diyor e napmaya giriyoruz ilişkiye anlamıyorum bugün kalktım ama eşimin spermlerni az görünce kendime baktım masallah hepsi bendeydi eşim ısrarla içinde değildi sıçradı dese de spermler vajina yanağının kenarındaydı içine girmese ne olur şuan o kadar doluyum ki eşime kaçıldım yatak odasına konusmuyorum bide iddalaşıyor birşey olmaz diye

Aynı yöntemi kullandık bana hiç kalk falan demedi adam kendi kaldırdı valla.neyse yani insanlık hali adama yüklenmeyin bu kadar. Endişenizin dozu da hiç normal değil. Çaresiz değil sonuçta

Aynı yöntemi kullandık bana hiç kalk falan demedi adam kendi kaldırdı valla.neyse yani insanlık hali adama yüklenmeyin bu kadar. Endişenizin dozu da hiç normal değil. Çaresiz değil sonuçta
Çaresiz değilim ama eşimi görseniz iddalaşıyor hap olayında alma alırsan konusma benimle diye ?? benim yerime kendinizi koyun belirsiz bir ilişki ve tepemde kocam alma hap diyor gerekirse birbirnze gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…