Stres yapmaktan bayılıcam

Sizin dediğiniz gibi olmayı çok isterdim ama malesef işte çok nadir sakin kalırım olaylarda. Yarın halledicem kısmetse şayet eşimle kapışrzda engellerse bi şekilde 2 hafta stresten bilmiyorum yani

En yakın bi arkadasiniz,komşunuz felan yokmu calışan eden ,dısarı cıkıcak olan
Sizin için alsın eczaneden
Eşiniz gormedende kapidan verir size

Sizi korkutmak istemiyorum ama eşim tamamen dışarıda boşalmasına rağmen ben bu şekilde hamile kaldım. Bence düşük bir ihtimal ama olma ihtimali de mevcut.

Abartma bayılmalık delirmelik bisey yok ertesi gün hapı al esin izin vermiyorsa gizli iç
Git haşlı suyla banyo yap hiç bisey olmaz
Biz gotu 3 sene tavana diktik olmadı çocuk zar zor tüp bebekle tuttu sizin derdinize bakın

Korkutmaya gerek yok ki vajinamdan spermleri sildim benim asıl korkum ondan
Her neyse öncelikle sakin olun. Kendinize zarar veriyorsunuz. En kötü ihtimalle hamile kalsanız bile tıp gelişti yapamayacağınızı düşündüğünüz bir gebeliği devam ettirmek zorunda değilsiniz. Ki bu kadar detaylari dusundugunuze gore iyi de anne olabilirsiniz. Bence hamile kalmayacaksınız dert etmeyin o yüzden. Yasadiginiz stres ile kalacaksiniz.

İnsallah stresle kalırım. Bebeği aldırmam.

Korunmayı bıraktığım an gebe kaldım bunu forumda seksen kere yazdım galiba, hala şu yazılanlara inanamıyorum yemin ederim dolayısıyla çocuk istemeyen kişi bunu riske atmamalı, evli çiftler bir çok mantikli sebepten bebek sahibi olmayı erteleyebiliyorlar, ha deyince istemeden anne-baba olmak sorunlu çocuklara sorunlu ailelere sebep oluyor nasılsa kocamdan diye beş çocuk yapayım ben o zaman bakamayacağım halde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…