Stres yapmaktan bayılıcam

Çaresiz değilim ama eşimi görseniz iddalaşıyor hap olayında alma alırsan konusma benimle diye ?? benim yerime kendinizi koyun belirsiz bir ilişki ve tepemde kocam alma hap diyor gerekirse birbirnze gireriz
Kocanızın da bu kadar karışması bana garip geliyor .içeceksen alır içersin keyfine bakarsın ;sizin bu panik haliniz ve eşinizin izin vermeme olayı sa çok saçma ..

Bencede saçma ama benim paniğim normal hazır değilim ve korkuyorum eşimde benimle iddalaşıyor hala kavga halindeyiz şaka gibi.
Yok şöyle ;siz çok panik oldunuz ,istemiyorsunu bu gayet normal ;bunun bir çözümü var sonuçta ,yarın alıp kurtulacağım diyebilirsiniz ama eşinizin hangi hakla bu kadar karıştığını anlamıyorum ;zarar vereceksen de kendi vücudun ;ona ne oluyor

Eğer bilmediğiniz bir sağlık sorununuz yoksa hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. Ertesi gün hapı alın. Başka çözüm yok.

Ertesi gün hapı için, sakin kalmaya çalışın.
Ayrıca konudan bağımsız sinirlenince kayganlaştırıcıyı çöpe atmanıza çok güldüm. Keşke benim de sinirim kayganlaştırıcıyı çöpe atmakla sınırlı kalsa. :KK53: :KK53:

Yok şöyle ;siz çok panik oldunuz ,istemiyorsunu bu gayet normal ;bunun bir çözümü var sonuçta ,yarın alıp kurtulacağım diyebilirsiniz ama eşinizin hangi hakla bu kadar karıştığını anlamıyorum ;zarar vereceksen de kendi vücudun ;ona ne oluyor
İçine girmedi girmedi deyip aynı şeyi söyleyip duruyor. Vajinamın içinden sperm çıkardım diyorum.

Ağlamayın çözümü var sonuçta. Neden yıpratıyorsunuz kendinizi? Ben gülümseyin diye öyle bir yorum yaptım. :)
Gülümsedim sağolun :) ama yinede sinirlerim tavan özellikle eşimin böyle yapmasına. Daha önce kendi gitti aldı hep şimdi içine girmemiş olmazmış birşey of nasıl dövesim var varya. tövbe yarabbim sabır.

Bu kadar panik olacak kadar istemeyen biri geri çekilme yoñtemini kullanmaz.Yok bir damla girdi yok az girdi diye de idda etmek de saçma 1 sperm hücresi döller yumurtayı zaten.Üstte olman yâda vajinayı yıkaman bu kadar uğraşman hiç biri gebelikten korumaz.Yapmaniz gereken tam oldu deyip ertesi gün hapı almaktı.Sonucta ikinizde isteyerek korunmasız ilişkiye girdiniz kimse kimseyi suçlayamaz.Benim de başıma geldi üstelik emziriyordum emin olun ne panik oldum nede gerildim.Ebemizi aradım emzirdigim için hap bebeğe zarar verir mi diye?Onun dışında bu kadar abartılacak düzeyde bir ilaç değil ne şiştim ne döngüm değişti.Bu kadar stresle zaten dongunuz değişir.

Anlamıyorum neden eşinizi ikna etmek zorundasınız hap için. Tamam senin dediğin gibi belki almama gerek bile yoktur ama ben sadece kafam rahat olsun diye bu hapı almak istiyorum senin dediğin gibi yoksa yoktur zAten ama ben korkularımda haklıysamda hap sayesinde bi ihtimal kalmamış olur deyin. Ya da söylemeden markete diye git al iç çok sıkıntı yapacaksa

Bu kadar panik olacak kadar istemeyen biri geri çekilme yoñtemini kullanmaz.Yok bir damla girdi yok az girdi diye de idda etmek de saçma 1 sperm hücresi döller yumurtayı zaten.Üstte olman yâda vajinayı yıkaman bu kadar uğraşman hiç biri gebelikten korumaz.Yapmaniz gereken tam oldu deyip ertesi gün hapı almaktı.Sonucta ikinizde isteyerek korunmasız ilişkiye girdiniz kimse kimseyi suçlayamaz.Benim de başıma geldi üstelik emziriyordum emin olun ne panik oldum nede gerildim.Ebemizi aradım emzirdigim için hap bebeğe zarar verir mi diye?Onun dışında bu kadar abartılacak düzeyde bir ilaç değil ne şiştim ne döngüm değişti.Bu kadar stresle zaten dongunuz değişir.
Hemde nasıl değişti ben hep böyle paniğimdir malesef.

Anlamıyorum neden eşinizi ikna etmek zorundasınız hap için. Tamam senin dediğin gibi belki almama gerek bile yoktur ama ben sadece kafam rahat olsun diye bu hapı almak istiyorum senin dediğin gibi yoksa yoktur zAten ama ben korkularımda haklıysamda hap sayesinde bi ihtimal kalmamış olur deyin. Ya da söylemeden markete diye git al iç çok sıkıntı yapacaksa
İnanın bende anlamıyorum. Valla sabah o uyurken gidip alcam kusura bakmasın.

Bu eşiniz sizinle nasıl yaşıyor yazık ya..
Böyle engellenecek kadına da benzemiyorsunuz. Adamı parçalar yine dışarı çıkar alırsınız ama konu açtığinızdan beri bir atak bir atak..
Hiç normal değil!

Bu eşiniz sizinle nasıl yaşıyor yazık ya..
Böyle engellenecek kadına da benzemiyorsunuz. Adamı parçalar yine dışarı çıkar alırsınız ama konu açtığinızdan beri bir atak bir atak..
Hiç normal değil!
Evet diyorum ya aşırı paniğim evde pııır dönüyorum. Sadece sabahı bekliyorum. Böyle şeylerde işimi halletmeden rahat edemem ki söz konusu bir hamilelik geri dönüşü olmayan normal değil mi?
Eşime değil şuan bana yazık bence :KK14:

İnanın bende anlamıyorum. Valla sabah o uyurken gidip alcam kusura bakmasın.
Bencede yani, eşinizin karakterini bilemem şimdi nasıl bir ilişkiniz var vs . Sadece bu konuya dayanarak onu eleştirmek istemiyorum da ama bu konu onun için çok sorun olacaksa alın hapı almadım deyin markete gittim geldim dersiniz. Boş yere gerilmeyin bir hap için. Hatta sonra da şey deyin eğer hamilelik olmazsa aaa canım bak sen haklı çıktın tüh boş yere seni üzmüşüm 😅 bak hap alma dedin almadım hiç bi şey de olmadı aman iyi ki de almadım bak 😂
Şimdi sakin olun suyuna gidin onun da kalbini kırmayın herkes gergin psikolojiler bozuk evde oturmaktan. Tadınızı hiç kaçırmayın tama m ya dediğin gibi olsun de kapat konuyu sabah işinizi halledin 😂

Bencede yani, eşinizin karakterini bilemem şimdi nasıl bir ilişkiniz var vs . Sadece bu konuya dayanarak onu eleştirmek istemiyorum da ama bu konu onun için çok sorun olacaksa alın hapı almadım deyin markete gittim geldim dersiniz. Boş yere gerilmeyin bir hap için. Hatta sonra da şey deyin eğer hamilelik olmazsa aaa canım bak sen haklı çıktın tüh boş yere seni üzmüşüm 😅 bak hap alma dedin almadım hiç bi şey de olmadı aman iyi ki de almadım bak 😂
Eşim zorba değildir ama haplık birşeyin yok deyip duruyor habire. Şakala karışık dedim hamile kalırsam bebeği göremezsin diye öyle birşey olmaz olmucak ki sen hamile kalamazsın içine girmedi diyor sanarsın geleceği görüyor tövbe ya. Valla gidip alcam herhalde yapcak birşey yok erkekler döngü günü bilmem ne anlamıyor. beni hasta etti bugün ya hasta

Eşim zorba değildir ama haplık birşeyin yok deyip duruyor habire. Şakala karışık dedim hamile kalırsam bebeği göremezsin diye öyle birşey olmaz olmucak ki sen hamile kalamazsın içine girmedi diyor sanarsın geleceği görüyor tövbe ya. Valla gidip alcam herhalde yapcak birşey yok erkekler döngü günü bilmem ne anlamıyor. beni hasta etti bugün ya hasta
Ama bu kadar strese gerek yok inanın msjlarınızı okurken stresiniz hissediliyor asıl bozarsa döngünüzü bu stres bozar haptan çok. Hem doğum ölüm bunlar insanın kaderinde değiştiremeyeceği şeyler olduğuna inanıyorum yani benim düşüncem şudur ki eğer Allah size bir evlat nasip edecekse o zaman bu zaman sa siz hap ta alsanız önüne gecemezsiniz. Ama bu demek değil ki önleminizi almayın siz size göre uygun görmediğiniz bir zamansa gidin hapınızı alın eşinizin söylediklerini takmayın. Erkek işte ne anlar de Gül geç dalgaya al ciddiye alıp sözlerini kendine stres yapma. He He de geç. Tamam sen haklısın bi şey olmaz de yine git kendini bildiğini yap.

X