Stres yapmaktan bayılıcam

Valla keyfine çok düşkünse çıkıp alacaktı marketten
Artık her markette var
Ha eğer sende "kocamdır geri çeviremem onun isteği önemli" diyorsan başka yöntemler de var bunun için
Neyse
Tek yol ertesi gün hapı

insan ne konuda hassassa onunla sinanir.. atiyorum ki Allah muhafaza diyelim dogum yaptiniz ve bebeginize kendiniz bakiyorsunuz. bir saglik problemi olustu ve siz hastaneye yatmak zorundasiniz bebegi birine vermek zorundasiniz.. veya esiniz issiz kaldi siz bebegi kv ye birakip calismak zorunda kaldiniz.. Allah korusun.. ama hayat boyle beklenmedik surprizlerle dolu.. boyle bir konuyu kendi ic dunyanizda buyutmemenizi tavsiye ederim. onunla imtihan ediyor Allah. bebeginizi niye kimseye veresiniz durduk yere niye bakamayasiniz.. hic gerek yok boyle dusuncelere.

Kayınvalidem Allah için kimsenin kötülüğünü istemez ama şu yönü var samimi olunca herseyde fikrini söyler bende bu kadar fikir alma bilmem ne sevmiyorum yakın olunca herseyi rahatca söylemesinide sevmiyorum. O yüzden ne soğuk aramız ne de fazla samimi genel olarak çok şükür ki iyiyiz çünkü asla kötü biri değil. Eşime der ne güzel karın var gezin eğlenin ama bazı konuları on kez açılmasına rağmen yine açar durur. ilgili bir insan çocukları için herseyi yapar fedakardır. Benim annemde malum. Sanırım bana gizlice koyan şey annem olduğu halde neden kv ilgilensin diyorun annmin varla yok arası olması koyuyor bana. Çünkü kv çok samimi olduğumda mutlaka bazı şeyler sinirimi zıplatcak hale geliyor kötü olmasada ben kaldıramıyorum herseyi. Ha bide kv becerikli bir insan bende herseyi zorlaya zorlaya yapan biriyim eşim bazen der takılır annem olmasa zordun yapman diye bunun için defalarca kavga ettik hep şaka şaka diyor ama farkında olmadan uzaklaştım kvden yardım falan istemem çünkü yine ezik gözüken taraf ben olurum. Yani uzun gider bu anlatma eşimde de hata var. Ve dedikleriniz çok doğru.. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz ne hale geldik.. Umarın sizin en yakın zamanda sağlıklı nur topu gibi bir bebeğiniz olur. Konusmalarınız bana ilaç gibi geldi

O kadar doğru ki bu aslında kurmamak ve büyük konusmamak lazım.. Olmucağı varsa da kendi kendime oldurcam Tövbe yarabbim ya

Hap adet düzenini acayip sekilde etkiliyor, aldiktan bir hafta sonra hic zamani degilken,regl olmuştum ben.Bu konu,sürpriz olmasin.Siz üstte oldugunuz icin,yercekimi kuralina göre spermlerin rahiminize ulasma ulasıligi düsük.Tabi kimse sıfır diyemez.

Eşim ısrarla çekilmiştin o an spermler çıkarken üstüne geldi vajinanın üstüne dediğim arasına geldi ben eşimin spermi çok az gelince hemen vajinama dokundun ve elime geldi hepsi kaydı gitti ama tuvalete gittiğimde hala biraz vardı vajinanın kenarlarında vardı onlarıda aldım sildim hemen

Ben o şekilde hamile kaldım.hiç hazır değildim benim için çok zor oldu.biz de prezervatif kullanıyorduk eşim bi kaç sefer takmadı çekildi ama dediğiniz gibi benim de elime gelmişti yıkanmıştım olmaz sandım çocuk oldu çocuğumun suçu yok tamamen bizim suçumuz ama hazır olmadığım için iyi şeyler düşünemedim.doğumdan sonra hemen spiral taktircam size de tavsiye ederim eğer bi müddet düşünmüyorsanız

Bence en mantıklısı yarın gidip alıp içmek kendime o kadar zarar veriyorum ki bu haplarla. sizide bebeğim olmasada anlıyorum kimse o an iyi düşünemez

Yıkamissiniz ,silmişsiniz.Sıkıntı kalmamıs gibi

Geri çekilme yöntemiyle korunmaz
Özellikle sizin kadar kafaya takacak biri zaten bu yonteme guvenmemeli
Ayrıca erkek precumu hissetmezler ve içinde sperm bulunur az da olsa

her neyse ertesı gunu hapı almanız gerekıyor
Çok şükür icat edildi
Geri çekilme yöntemi korunmayı külfet olarak görüp zevk sevdasına düşmüş erkeklerin ürettiği bir yöntem

mesela eşiniz

Yıkamissiniz ,silmişsiniz.Sıkıntı kalmamıs gibi
Keske yikayinca çocuk olmaması gibi bir şey olsaydı.benim eşimin ailesiyle bir sürü sorunum var boşanmayı düşünüyorum sürekli ve 1 yaşında kızım var emziriyorum o halde hamile kaldım hem psikolojime hem vücuduma zorluk oldu kendime de eşime de çok kızdım insallah dediğiniz gibi olur benle aynı durumu yaşamaz konu sahibi

Sizin adınıza çok üzüldüm umarım bir şekilde düzelir hayatınız. Ve kendim için İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…