olmayan seyleri senaryo yazip kafanizda kendinizi de esinizi de geriyosunuz mutsuz ediyorsunuz gibi gozukuyor. ben de isterdim ki annem babam cok egitimli olsunlar doktor muhendis olsunlar hayata bir sifir onde baslayalim.. cok geriden basladik biz hayata...
ama Allah bazilarina veriyor bazilarina vermiyor. ben olmayan annenin ardini surmektense kendimi guclendiririm. esime yaslanirim. kv iyi bir insansa art niyetli degilse ona anne derim, yanimda ol derim..
tabi anne ihtiyac.. ama annesi vefat edenler dogum yapmiyor mu.. cok yasli annesi olanlar var gelip lohusaya yardim edemeyecek kendi bakima muhtac olacak kadar yasli..
belki de hayat hic umdugunuz gibi gitmeyecek. esinizde sorun var belki tedavi gerekiyor. belki tupleriniz tikali. belki yumurtlamaniz zayif.. belki dogumunuz cook kolay olacak hic kimseye ihtiyac hissetmeyeceksiniz. belki keske daha once anne olsaydim diyeceksiniz... hayat boyle milyon tane ihtimallerin toplami.. biz bilmeyerek yasiyoruz.. onumuze ne gelirse o hayat oluyor. insanin ruhu bir torba gibidir, siz büzmeyi tercih ediyorsunuz.