- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 31
-
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Ertesı gün hapı ıcat edildi
[/QUOTE
Biliyorum da artık ancak yarın çıkabilirim dışarı
Eşimde ısrarla vücuduna zarar veriyor diyor beni daha da deli ediyorErtesi gun hapı içip işinizi garantiye alın.
Bence beynıne zarar verıyorEşimde ısrarla vücuduna zarar veriyor diyor beni daha da deli ediyor
Sizinde vermiş olmalı ki böyle bir yorum attınız. bu düşünceler sadece bende değil başına böyle birşey gelen her kadında olurBence beynıne zarar verıyordüşünceler...
Beynine demişsiniz pardon özür dilerim. Panikten nereye kime delirceğimi şaşırdım.Bence beynıne zarar verıyordüşünceler...
Vücut sizin vücudunuz ona ne?Çocuk falan mı istiyor?Eşimde ısrarla vücuduna zarar veriyor diyor beni daha da deli ediyor
Israrla gelmedi diye söyleyip duruyor da benim elime resmen hepsi geldi deli ediyor beni ya şaka gibi yaVücut sizin vücudunuz ona ne?Çocuk falan mı istiyor?
Hayır istemiyorum eşimede bilerek mı yaptın dedim bağırdım yemin etti zaten gelmedi ki diyor yok anlamıyor elime hepsi geldi diyorum delirtcek beni zararlı hap diyor sinirden panikten saçımı yolucam yaYarını bekleme.eczaneler açık nasıl olsa.
Tak maskeni çık eczaneye.
Hap çok zararlı ama inan anksiyite dhaa zararlı. Daha adetine çok varmış. Bu panikle yaşanmaz. Belli ki istemiyorsun
Yine dönüp dolaşıp eşime sinirleniyorum b... var çünkü evde prezervatif yokken yapıyoruz hapı içicem ve yine davul gibi şişicemYarını bekleme.eczaneler açık nasıl olsa.
Tak maskeni çık eczaneye.
Hap çok zararlı ama inan anksiyite dhaa zararlı. Daha adetine çok varmış. Bu panikle yaşanmaz. Belli ki istemiyorsun
Hapınızı eczaneden alın gelin kullanın...Elinizden zorla alacak hali yok ya.Israrla gelmedi diye söyleyip duruyor da benim elime resmen hepsi geldi deli ediyor beni ya şaka gibi ya
Yok tutturdu olmadı diye saçmalama çıkma dışarı diyor nasıl yapıcam ya öffffffHapınızı eczaneden alın gelin kullanın...Elinizden zorla alacak hali yok ya.
Olan olmuş. Bu saatten sonra neden evdeki huzurunu kaçırıyorsun ki? Adama bağırıp çağırman,yeminler ettirmen vs sadece senden bıkmasına, aranizin bozulmasına yarar. Zaten daha yeni cinselliğinizi rayına oturtturmussunuz. Şimdi de böyle sogutmayin aranızı.Hayır istemiyorum eşimede bilerek mı yaptın dedim bağırdım yemin etti zaten gelmedi ki diyor yok anlamıyor elime hepsi geldi diyorum delirtcek beni zararlı hap diyor sinirden panikten saçımı yolucam ya
Siz biliyorsunuz napmanız gerektiğini.Yok tutturdu olmadı diye saçmalama çıkma dışarı diyor nasıl yapıcam ya öffffff