kızlar ben strawberryden parfum alıpta cok guzel kokuyo cok kalıcı dıyenlere hiç inanmıyorum acıkcası hatta o insanların parfümden zerre kadar anlamadıklarınıda dusunuyorum kusurabakmayın,pazarda 5 tl ye satılan çakma parfumler bile daha kalıcıdır bukadar imitasyon bişey olamaz,erkek kardeşim şu sıralar indirim oldugu için kendisine sürekli kullandığı davidoff game for men almıs kız arkadasınada elizabeth arden green tea ve fred hayman almış,bana dedi abla kıza resmen rezil oldum o ne biçim bişey yaa dedi keşke 5 tl verip bi deodorant alsaydım daha çok makbule geçerdi dedi,kendisine aldıgı davidofta aynı koku ama 10 dk da 1 yenilemesi gerek hiçç kalıcı değil,bende dedim e be ablacım alısverıs yapmadan önce sorsaydın ya bana mafoldumben
İyi de benim anlamadığım madem bu sitenin ürünleri hep sorunlu neden 10 kere parfüm sipariş ettiniz ki?
Denemenin de bir haddi vardır 1 kez alırsınız şans dersiniz, 2 kez alıp denemek istersiniz, hadi bilemediniz 3. bir parfüm aldınız... Ya diğerleri?
Demekki her ne kadar memnun olmasanız da size cazip gelen bir şey var ki 10. kez sipariş vermişsiniz.