• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

strawberryde parüfümlerde indirim :)))

ptt gov tr tıklayınca yurtiçi gönderi takibi diye bi kutucuk cıkıo oraya mailine gelen posta referans nosunu girip bakıosun

canım birde ptt gov tr den bak benimkilerde yüz avroyu geçmişti hatta çok telaşlandım ama 15.günde geldi.benimde uzun zaman gümrükte gözüküyodu sonra aynı gün içerisinde kontrolden geçtiği yerel postaya verildiği vs vs yazıodu ertesi günde geldi yani bilgileride bazen toplu giriyorlar sayfaya.zaten ilçelere daha geç gidiyo ptt gıcık bi durum çok ağır ayaklar:mymeka:merak etme inşllh sorunsuz gelir senindeopuyorumnanaktan

cevabın için çok tesekkür ederim canım.kargom geldi dün.
Ama parfümler sahte ne yazık ki. Sinirlerim bozuldu, çöpe gitti 220 tl. Burdan uyarmak istiyorum bilmeyenleri.Alıp da memnun olanlara sözüm yok ama parfümler hakikaten sahte.Elimde orjinali vardı, böylelikle çok daha iyi gördüm farkı. Kutular, şişeler ayırtedilemez şekilde iyi kopyalanmış ama içi berbat. 70-90 tl verecegime açık parfüm alırdım 10 tlye. İnsanın herşeye olan inancını yok ediyorlar, haram olsun verdiğim para.Orjinallik, %40-50 indirim hepsi fasa fisoymuş.:oklava:
Strawberry merakım acı bi sonla son buldu, bana ders oldu, bilmeden bişey almak yok artık.

bu zamana kadar epey alisweris ettim
ama hic bir sorunla karsılasmadim
bende parfumleri heryerinden tanırım kesinlikle orjinaller
ben cok memnunum bu siteden

Back