-
- Konu Sahibi Clementine89
Hiç başıma gelmedi.bilemedim ki.ben nohut yemeğini salcasiz yapıyorum acaba salça mi sertlestirdi?Migrostan ben de Bi kere nohut aldim hasladim yumusacikti salcali suya koyunca sertlesti neden oyle olmus olabilir?
Yok canım ben yapmıyorum artık. Zaten kk borçları o kadar kabardi ki, gelen anca faturalar ve boğaz tokluğuna gidiyor. Hamdolsun bugunumuze de.Rabbim aramtmasi n bugünlerimızıgunaydin stokçu bayanlar nasilsiniz devam mi stoklara
Muhtemelen ama neden ?Hiç başıma gelmedi.bilemedim ki.ben nohut yemeğini salcasiz yapıyorum acaba salça mi sertlestirdi?
Ben şimdi soğan stoklamaya başladım :))gunaydin stokçu bayanlar nasilsiniz devam mi stoklara
bence iyi olur bir donem yine zam sampiyonu olmuştu sogan.Ben şimdi soğan stoklamaya başladım :))
bende uyguna bulursam alirimwc kağıdı almak gerek yine. ocaktan sonra muhtemelen yine zam gelecektir...
Mistral mi kaclimerhaba tam şu anki durumuma göre bir sayfa buldum
her şeye zam geldi artık dolabı bile dolduramıyoruz geçen sene bu zamanla hatta 2018 haziranına göre kıyaslama yapacak olursam 250 tlye Bime A101e girdimde sepeti dolduruyorduk
şimdi zarurileri alıyoruz ancak o kadar çıkıyor
bende indirimleri takip ediyorum artık.
tuvalet kağıdı benim de almam lazım A101 10 tl üzeri alışverişte 8.95 tl mi neydi
aaaa bak wc kagidi ve havlu kagida zaafim var ucuz bulursam kaçırmamMistral mi kacli
papia 8li parfümlüMistral mi kacli