- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
-
- Konu Sahibi Clementine89
Dogru az zamli demek lazim :)aaaa bak wc kagidi ve havlu kagida zaafim var ucuz bulursam kaçırmam
gerçi ucuz kelimesi vile cok yanlis o kadar zam sonrasi az zamli
Haftalık bütçenizden arttırmaya çalışın artanla da stok yapabilirsiniz. Ben her markete gittiğimde hem stokluk birşey alıyorum hem de haftalık alışverişimi yapıyorum. Alacaklarımı alıp indirimde olan bir iki ürünü de stoga koyuyorum. En son sebze alışverişimi yaptım baktım wc kağıdı ucuz onu aldim kızıma bir şampuan da ekledim.stokçu olmalı mıyım olmamalı mıyım çok arada kaldım..
mesela şampuanım var ama indirime girmiş gördüm bu hfta diyelim alsam mı almasam mı bilemiyorum..
ya da indirimde bir deterjan gördüm daha yeni aldım alma şimdi diyorum
dayanamadım sıvıyağ aldım evde vardı baktım 37 den 32 ye düşmüş aldım 1 tane..
bunun mantıklı olanı nedir bilemedim. sonuçta haftalık 100 - 120 tl gibi bir bütçem var onu da stok için harcarsam ben ne yicem ne yapmak lazım
Ben de bugun kuytuda kalmis bir bakkala girdim sleepy buyuk boylar vardi sayisi azaltilmamis 24 tl 3 numara onlardannaldm 3 paket yine sleepy 3x50 islak bebek havlusu 10tl idi ondan da aldm 1 tane suan icin butcem zorlandi ama uzun vadede kardayim insallahİndirimden Bebek bezi stokladım iki ay önce . En az 40-50 kar ettirdi . Hem zam geldi yetmedi paketin içindeki sayıyıda düşürdüler.
Aldiklarinizin adetlerini ve fiyatlarini hatirliyormusunuz karsilastirma yapmak istiyorum :)ciddi dusus gördüğüm bir sey olursa alirim mesela gecen hafta siviyag toz seker ve wc havlu kagit aldim 1 er tane
markette banyo sabunu indirimde 2 paket alacagim cikarsam
cnm fişi atmisim 32 li solo wc kagidi 26 idiAldiklarinizin adetlerini ve fiyatlarini hatirliyormusunuz karsilastirma yapmak istiyorum :)
Cok iyi denk gelmis yaa ya da bizim sehirin indirimleri bile pahali :)) bereketli olsuncnm fişi atmisim 32 li solo wc kagidi 26 idi
5lt biryag 30 idi kagit havlu 6 li 9 du sanirim
cnmmm bebek sampuani hangi marka ve ne kadarBugün stoguma bebek şampuanı 4 al 3 öde buzdolabı poşeti ve kireç önleyici ekledim. Madem zam yaptılar ve daha da yapacaklar indirimde ama gerçekten indirimde ne varsa lâzım olan stoguma ekliyorum. Böylece evde zaten var olan zamlı fiyattan almak zorunda kalmadığım stogum artıyor.
Uni baby 750 ml 8.90 a aldım bunda boya filan da yok. Kantinimizden aliyorum ben. Bu sene bizim icin oldukça kârlı oldu kantinimiz.cnmmm bebek sampuani hangi marka ve ne kadar