Stokçuluk :)

stokçu olmalı mıyım olmamalı mıyım çok arada kaldım..

mesela şampuanım var ama indirime girmiş gördüm bu hfta diyelim alsam mı almasam mı bilemiyorum..

ya da indirimde bir deterjan gördüm daha yeni aldım alma şimdi diyorum

dayanamadım sıvıyağ aldım evde vardı baktım 37 den 32 ye düşmüş aldım 1 tane..

bunun mantıklı olanı nedir bilemedim. sonuçta haftalık 100 - 120 tl gibi bir bütçem var onu da stok için harcarsam ben ne yicem ne yapmak lazım

stokçu olmalı mıyım olmamalı mıyım çok arada kaldım..

mesela şampuanım var ama indirime girmiş gördüm bu hfta diyelim alsam mı almasam mı bilemiyorum..

ya da indirimde bir deterjan gördüm daha yeni aldım alma şimdi diyorum

dayanamadım sıvıyağ aldım evde vardı baktım 37 den 32 ye düşmüş aldım 1 tane..

bunun mantıklı olanı nedir bilemedim. sonuçta haftalık 100 - 120 tl gibi bir bütçem var onu da stok için harcarsam ben ne yicem ne yapmak lazım
Haftalık bütçenizden arttırmaya çalışın artanla da stok yapabilirsiniz. Ben her markete gittiğimde hem stokluk birşey alıyorum hem de haftalık alışverişimi yapıyorum. Alacaklarımı alıp indirimde olan bir iki ürünü de stoga koyuyorum. En son sebze alışverişimi yaptım baktım wc kağıdı ucuz onu aldim kızıma bir şampuan da ekledim.
Haftalık menünüz belli olursa alacaklarınız da belli oluyor bu da yardımcı oluyor.
Buzlugunuzda kış için hazirliginiz varsa bir hafta oradan yiyip haftalık bütçenizin çoğunu stok için ayırabilirsiniz.

Haftasonu alışveriş için market pazar yaptık eşimle. Alınanlara karşılık verdiğimiz para içimi acıttı. Burayı okudum baştan sona. Kendime liste çıkardım. Bir miktar para ayırıp stok yapıcam inşallah. Bundan sonra da bu düzeni tutturmaya çalışıcam. Bakalım

İndirimden Bebek bezi stokladım iki ay önce . En az 40-50 kar ettirdi . Hem zam geldi yetmedi paketin içindeki sayıyıda düşürdüler.

ciddi dusus gördüğüm bir sey olursa alirim mesela gecen hafta siviyag toz seker ve wc havlu kagit aldim 1 er tane
markette banyo sabunu indirimde 2 paket alacagim cikarsam

İndirimden Bebek bezi stokladım iki ay önce . En az 40-50 kar ettirdi . Hem zam geldi yetmedi paketin içindeki sayıyıda düşürdüler.
Ben de bugun kuytuda kalmis bir bakkala girdim sleepy buyuk boylar vardi sayisi azaltilmamis 24 tl 3 numara onlardannaldm 3 paket yine sleepy 3x50 islak bebek havlusu 10tl idi ondan da aldm 1 tane suan icin butcem zorlandi ama uzun vadede kardayim insallah

ciddi dusus gördüğüm bir sey olursa alirim mesela gecen hafta siviyag toz seker ve wc havlu kagit aldim 1 er tane
markette banyo sabunu indirimde 2 paket alacagim cikarsam
Aldiklarinizin adetlerini ve fiyatlarini hatirliyormusunuz karsilastirma yapmak istiyorum :)

Bugün stoguma bebek şampuanı 4 al 3 öde buzdolabı poşeti ve kireç önleyici ekledim. Madem zam yaptılar ve daha da yapacaklar indirimde ama gerçekten indirimde ne varsa lâzım olan stoguma ekliyorum. Böylece evde zaten var olan zamlı fiyattan almak zorunda kalmadığım stogum artıyor.

Bugün stoguma bebek şampuanı 4 al 3 öde buzdolabı poşeti ve kireç önleyici ekledim. Madem zam yaptılar ve daha da yapacaklar indirimde ama gerçekten indirimde ne varsa lâzım olan stoguma ekliyorum. Böylece evde zaten var olan zamlı fiyattan almak zorunda kalmadığım stogum artıyor.
cnmmm bebek sampuani hangi marka ve ne kadar

Yarin evde birkac dolabi baza alti ve stoklari düzenleyip kontrol edecegim ister istemez hafta ici dağılıyor kadar derli toplu tutmaya calissam da..

mini bir deposu ve kileri olan bir evim olaun istiyorum

X