Stokçuluk :)

a101 bingo 6kg indirimdeydi.
Aldım attim kenara.
orkide yag da bimde indirimde olacak yakında.
Oradanda yağ alir koyarim.
Pirincim az kaldi nerede indirimde var acaba.

Bu kışı cikartacak kadar yag seker deterjan pirinc cay stogum var.
Ama guzel indirim yakalarsam alırım yine.
Birde yenisini acinca yerine alip koymak iyi oluyor .
mesela evdeki salcayi acinca yerine yenisini alip koyuyorun hemen.

Kizlar danismak istedim.
Nisan 19 da bitecek kredi borcumuz var.
Kenarda da birikmis 100 tl var
Eve 1 asgari ucret giriyor.
Kredi karti borcumuz da var
3 aylik sadce mamayla beslenen bir bebegimiz var
Aslinda para biriktirip kredi borcunu 1 -2 ay erken bitirmek istedm ama olmuyor kredi karti buyuyor da buyuyor esim her seyi kartla aliyor mecburen

Simdi bu nakit parayi elde tutmak mi mantikli yoksa esime soylemeden kredi kartina bisey yuklemeden sadece en en acilleri olmazsa olmazlari alabildigim kadar alip kenara koymam mi mantikli.esime soylemeden diyorum cunku paradan haberi yoktu benm paradan haberm olunca kullaniyorum sen bana soylemeden biriktir demisti.

Mesela kis icin
Bulgur pirinc birkac deterjan salça makarna sehriye falan gibi seyler aldim bir de yemek listesi yaptim 1,5 aylk ki bu ay sebze almadan elimdeki malzemelerden yemek yapayim biterse sogan alirim bir tek dedim.

Ama kenardaki param bitti guvenebilecegim param yok diye de acaba kotu mu ettim diye dusunuyorum bilemedim sizce ben kotu mu yaptim? Tamamen kredi karti cogalmasin faizlenmesin diye dusunmustum.

canım almadım ondan dün ve bugün 1 kg nohutla uğraştım :KK66: alsam bile hemen pişirmem sanırım koyacak yerim kalmadı çünkü :) ama rengi bana biraz koyu göründü, migrosunkini sevdim ben.. geçen kış 14 tl den aşağı nohut bulamadım ben.
Migrostan ben de Bi kere nohut aldim hasladim yumusacikti salcali suya koyunca sertlesti neden oyle olmus olabilir?

X