- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.923
-
- Konu Sahibi Clementine89
Kalem pil flut sakiz tel şehriye.. gibi hayati ihtiyaclarda ise ne mutlu bize50 üründe %10 zam bana göre pek büyük birşey değil, hangi elli ürün bu
ağustos ayından beri yüzde yüz zam gelen ürünler var mesela
elektrik ve doğalgazada yaptılar yapacaklarını
yıl sonuna kadar zam yapmayacakmışmışmış
ne kaldı şurda yıl sonuna
Evet ya cok zor allah herkesin yardimcisi olsunen çok yıl sonunda doğalgaz kullanıyoruz
yani kış ağır geçen bölgeler için diyorum
düşünsene bir %9 daha gelse oooo
fena
bu arada annen nasıl oldu soramadım
kendi derdimden
Gelmiş geçmiş olsun canımEvet ya cok zor allah herkesin yardimcisi olsun
Annem iyii cok sukurr cok sagol canim kardesimin yaninda su an kolu alcida zaten yan binamda oturuyor oda hergun goruyorum :)
amin çok sağolasınGelmiş geçmiş olsun canım
%10 indirim neyi değiştirecekki allah aşkına
zaten pahalı olan ürünlerde yaparlar indirimi
yine ondan uygununu bulursak onu alırız biz
hiç bişey değişmeyecek kannımca
Kimi takip ediyorsunuz ben de takip edeyim valla yetisemioyrm zamlaraBugün baktım 1 agustosda 28tlye aldığım 32 wc kağıdı 11ekim de %10 indirimli 49tlydi..
Kahkaha attım valla
gülerim ağlanacak halimize
İndirimmişmişmiş...yersen.
Allahtan olacakları eğip bükmeden hala yazabilen bir iki ekonomi yazarını takip ettimde çoğu stogumu bayram öncesi yaptım.detarjan kağıt konusunda.
Şu an 40kg detarjanın 8kg yumuşatıcım ve 128 tane wc kağıdım var.açılmamış paket henüz :) inşallah seneye ağustosa kadar götürürse yeter.
Sonrası Allah kerim...
Kimi takip ediyorsunuz ben de takip edeyim valla yetisemioyrm zamlara
Çok çok iyi yapmışsınız.Güle güle kullanın.Benim küçük wc tuv kağıdı havlu kağıt deterjanlarla dolu ve ben 32 li papia wc kağıdını 28.90 a almıştım mesela...
Stoga bayram sonrası başlamıştım. Şimdi yerlerine eşim de alıştı gerektiğinde o da kullanıyor. Bunlar bana en az 1 yıl yeter omrumuz var ise nasip olursa.
500 tablet en az bul mak deterjanım var. En son 72 li quantumu 36.9 dan almıştım.