Stokçuluk :)

elektrik ve doğalgazada yaptılar yapacaklarını
yıl sonuna kadar zam yapmayacakmışmışmış
ne kaldı şurda yıl sonuna

en çok yıl sonunda doğalgaz kullanıyoruz
yani kış ağır geçen bölgeler için diyorum
düşünsene bir %9 daha gelse oooo
fena

bu arada annen nasıl oldu soramadım
kendi derdimden

en çok yıl sonunda doğalgaz kullanıyoruz
yani kış ağır geçen bölgeler için diyorum
düşünsene bir %9 daha gelse oooo
fena

bu arada annen nasıl oldu soramadım
kendi derdimden
Evet ya cok zor allah herkesin yardimcisi olsun

Annem iyii cok sukurr cok sagol canim kardesimin yaninda su an kolu alcida zaten yan binamda oturuyor oda hergun goruyorum :)

%10 indirim neyi değiştirecekki allah aşkına
zaten pahalı olan ürünlerde yaparlar indirimi
yine ondan uygununu bulursak onu alırız biz
hiç bişey değişmeyecek kannımca

Bugün baktım 1 agustosda 28tlye aldığım 32 wc kağıdı 11ekim de %10 indirimli 49tlydi..
Kahkaha attım valla
gülerim ağlanacak halimize

İndirimmişmişmiş...yersen.

Allahtan olacakları eğip bükmeden hala yazabilen bir iki ekonomi yazarını takip ettimde çoğu stogumu bayram öncesi yaptım.detarjan kağıt konusunda.

Şu an 40kg detarjanın 8kg yumuşatıcım ve 128 tane wc kağıdım var.açılmamış paket henüz :) inşallah seneye ağustosa kadar götürürse yeter.

Sonrası Allah kerim...

Kimi takip ediyorsunuz ben de takip edeyim valla yetisemioyrm zamlara

Kimi takip ediyorsunuz ben de takip edeyim valla yetisemioyrm zamlara

Murat muratoglu var, çiğdem toker var. Yazılı basında.
Çetin Ünsalan var Selçuk Geçer var hem yazılı hem görsel basında. (KRT tv de her pazartesi saat 22.00 da Üçgen programını yapıyorlar.Tamamen Ekonomi program muhabbetleri yıllardır.Ve hep haklı çıkıyorlar nedense )

Birde Özgür Demirtaş var takip ettiğim.
Ve her pazar öğleden sonra Fox tv de Meliha Okur var.Ciddi önemli yol göstericiler.

Mesela çoğunluk medya herşey güllük gülistanlık vs derken bunlar taa mart nisan ayında aman k.kartlarınızı ödeyin kullanmayın, nakite dönün, temmuz ağustos bilemedin eylülde bir şey alırken 5kuruşun hesabını yapacağız bu gidişle aman bütçenizi dağıtmayın, zor günlere birikim yapmaya çalışın, 2018 yarısından sonra 2020yeni kadar darboğazdan geçecek ülke çünkü "hazine tamtakır kuru bakır" diyorlardı.
Merkez bankası rezervi ile ülkenin yıllık borcu arasında 10kat fark var! Hazinemizde sadece 28milyar $, borcumuz 240milyar $!!!

Haklı çıktılar

Benim küçük wc tuv kağıdı havlu kağıt deterjanlarla dolu ve ben 32 li papia wc kağıdını 28.90 a almıştım mesela...
Stoga bayram sonrası başlamıştım. Şimdi yerlerine eşim de alıştı gerektiğinde o da kullanıyor. Bunlar bana en az 1 yıl yeter omrumuz var ise nasip olursa.
500 tablet en az bul mak deterjanım var. En son 72 li quantumu 36.9 dan almıştım.

Çok çok iyi yapmışsınız.Güle güle kullanın.
Bende sizinle aynı fikirdeyim.hala ucuz bulursam nakitim varsa alıyorum sabun diş macunu falan.bunlar bizde çok hızlı tükeniyor çünkü.

ben sıvı bulaşık makinası ve havlu kağıt dışında pek bişey stoklamıyorum.
bulaşık makinası deterjanı pahalı ucuz yakalayınca alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…