- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 38
-
- Konu Sahibi Clementine89
Doğalgaz faturası bittiği gibi bende stoğa başlıcam. Gözümü çok korkutuyor ama zam üstüne zam geldiStok yapmak butcem için yaptığım en doğru hareket oldu bu yıl.
Herşey neredeyse iki katı fiyatına ulaştı.
Arada güzel indirimler görünce yine alıp koyuyorum.
Doğalgaz faturaları normal seviyeye dönünce önümüzdeki yıl için tekrar stoga baslarim
:))))Kesinlikle onceden stoklamak cok kârlı surekli alışveriş dusunup gereksiz bir sey almak zorunda kalmıyoruz
simdi bir de her aldigimiza poset parasi verecektiko ladar stok cok poset tapar
Az once esim marketten cips almis ben tembihledim 1 tanecik sey icin poset alma diye montun icine koymus gelmis:))))
Stoklarımızı Iyiki yapmışız kızlar
Ah poşet ahh
Ay sormaaa ya bende az once guzelce katladim market markalarina göre de grupladim...Dün uyku tutmayinca, evdeki poşetleri ayikladim. Poşet stoğum bile var, karada ölüm yok bana :)))
Bende rahat bir senelik deterjan var, ama uygunsa ve paran varsa al benceSunan a101 de ya da hakmar da sanirim en uygun ariel indirimi var yanlis hatirlamiyorsam beyazlar icin vazgecilmezim alsam mi diyorum.
su an elimdeki beyazlar eylul e kadar yeter
renklilerin deterjanlari ise aralik sonuna yeter.
Bunu bende yaptımDün uyku tutmayinca, evdeki poşetleri ayikladim. Poşet stoğum bile var, karada ölüm yok bana :)))
Ariel 6kg 45 şok markette uygun mu bilemedimBende rahat bir senelik deterjan var, ama uygunsa ve paran varsa al bence
7 kg 45 idi önceden zamlı fiyatı şimdi 6 kg mi 45 ...Ariel 6kg 45 şok markette uygun mu bilemedim
evet cnm 6 market var yakinimda en ucuzu bu su an ne yazik ki kararsiz kaldim zam ustune zam.7 kg 45 idi önceden zamlı fiyatı şimdi 6 kg mi 45 ...
Fiyatlar uçtu uçtu..alim gücümüz düşüyor, denk gelirse bende alacağım stokluk deterjan, bul. Tableti, yumusatici vs.evet cnm 6 market var yakinimda en ucuzu bu su an ne yazik ki kararsiz kaldim zam ustune zam.
eylul ayi gibi 6 kg 36 ya almistim
Bana da pahalı geldievet cnm 6 market var yakinimda en ucuzu bu su an ne yazik ki kararsiz kaldim zam ustune zam.
eylul ayi gibi 6 kg 36 ya almistim