- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
-
- Konu Sahibi Clementine89
Açıklamayı eksik yazmışım, gıdada tabiki de stokçuluk olmaz, temizlikte neleri alırsınız, uzun süre kullanmak için? :)Herseyi yigmam
Ama mesela aldigim kagit havlu dev havlu rulo, bu zamana kdr hep 3 tl ye aldim. Dustukce denk geldikce 4 tane fln alirim.
Cay im caykurun sitesinde en ucuz marketlerde aramaktansa toplu aliyorum
Mevsiminde sebze severim ve kis hazirliklarim olur
Ama 2. Yedek Kutu asla almam
Yada kozmetikte gereksiz bsyim yoktur tahmini bir sonraki indirim donemine kdr yetecek kdr alirim
Abartip bozuk urun kullanmaya gerek yok bence
Açıklamayı eksik yazmışım, gıdada tabiki de stokçuluk olmaz, temizlikte neleri alırsınız, uzun süre kullanmak için? :)
MerhabaAçıklamayı eksik yazmışım, gıdada tabiki de stokçuluk olmaz, temizlikte neleri alırsınız, uzun süre kullanmak için? :)
Deterjanları kaç kg lik alıyorsunuz? Bu işlerde yeni sayılırım:)Merhaba
Tasarruf birikim topiklerini oldum olası severim :)
Mesela,
Renkliler veya beyazlar için deterjanımı açtıysam yerine yenisinin stoğunu almak için ihtiyaç listeme eklerim.
Keza tuvalet kağıdı, peçete,kağıt havlu, diş macunu Vs..
Ama beşer onar değil, yerine yenisini sadece alır koyarım :) diş macununda sadece yedek olarak 3/4 almışlığım da oluyor çabuk bittiği için.
Deterjanı en büyük boy alın 8 kg 9 kg vs uzun süre gider,renkli beyaz ayrı alırsanız daha da uzun giderDeterjanları kaç kg lik alıyorsunuz? Bu işlerde yeni sayılırım:)
Deterjanlarımı en az 7 kg lık alıyorum .Deterjanları kaç kg lik alıyorsunuz? Bu işlerde yeni sayılırım:)
Aynı benMerhaba
Ben markette fiyatlar her gün kuruş kuruş artmaya başlayınca sinirlenip stok yapmaya başladım evde yerim de müsait
Kağıt havlu, tuvalet kağıdı, bulaşık mak tableti, zeytinyağı, pirinç ,bulgur,çay, şeker,salca,buzdolabı poşeti ,çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı, islak mendil,kalip sabun , deodorant, sampuan,her zaman kullandigim cilt bakim urunleri vs
Bunları gerçekten güzel indirimde yakalandığım zaman kiminden 2 kiminden 4 paket alır stoklarim son kullanma tarihlerine göre
sonra elimdeki stoklar dusmeye baslayinca listeme ekler yine indirme girmesini bekler alırım
Şİmdiden başlayın bence.. balayından sonra çok harcama oluyor illaki biryerlere borç oluyor.Benim de 2 ay sonra kısmetse düğünüm var ben de stokçu olurum galiba :)