- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
-
- Konu Sahibi Clementine89
Teşekkürler sizler de Gül e Gül e tüketirsiniz inşÇok çok iyi yapmışsınız.Güle güle kullanın.
Bende sizinle aynı fikirdeyim.hala ucuz bulursam nakitim varsa alıyorum sabun diş macunu falan.bunlar bizde çok hızlı tükeniyor çünkü.
activex insirim ne şekildeydi haberim olmadi benimde3A101de inidirim vardi acrtivexin keske kacirmasaydiniz ben baya stokladim :)
10tl uzeri alisverise 6 liraya dusuyordu sanirim.gecen haftaactivex insirim ne şekildeydi haberim olmadi benimde3
Activexin arka kismina bakar misiniz arkadaki etiketin altinda bi etiket daha varmis orda activexin deniz canlulari icin zararlu oldugu yaziyor mus dogru acabaA101de inidirim vardi acrtivexin keske kacirmasaydiniz ben baya stokladim :)
Hayir canim simdo baktim oyle bisi yok her sey ayni sadece indirimli urun oldugu icin barkod degisikligi varActivexin arka kismina bakar misiniz arkadaki etiketin altinda bi etiket daha varmis orda activexin deniz canlulari icin zararlu oldugu yaziyor mus dogru acaba
Bir yerde oyoe bir paylasim gsordum de o yuzden sordum cok tesekkurlerHayir canim simdo baktim oyle bisi yok her sey ayni sadece indirimli urun oldugu icin barkod degisikligi var
Ben sehrimdeki marketleri dolastim ve soktan 2,5 kg osmancik almaya karar verdima101 bingo 6kg indirimdeydi.
Aldım attim kenara.
orkide yag da bimde indirimde olacak yakında.
Oradanda yağ alir koyarim.
Pirincim az kaldi nerede indirimde var acaba.
happy canterden aldım bendeBen sehrimdeki marketleri dolastim ve soktan 2,5 kg osmancik almaya karar verdim
Migrostan ben de Bi kere nohut aldim hasladim yumusacikti salcali suya koyunca sertlesti neden oyle olmus olabilir?canım almadım ondan dün ve bugün 1 kg nohutla uğraştımalsam bile hemen pişirmem sanırım koyacak yerim kalmadı çünkü :) ama rengi bana biraz koyu göründü, migrosunkini sevdim ben.. geçen kış 14 tl den aşağı nohut bulamadım ben.
Allah razi olsun tesekkur ederim :)Öncelikle Allah yardımcınız olsun bence sizin fikrinizi uygulamak daha mantıklı sonucta yemek her daim ihtiyac indirimde yakalarsanız ne alabilirseniz alın koyun