- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi ipektuncer
ipekcim bu insanlar seni hamileyken de üzmüştü, en azından strese girmiştin, burda paylaşmıştın.
o zaman da demiştik sana hepimiz "kendini ve çocuklarını düşün çünkü bu insanlardan sana fayda yok zarar var". diye.
şu zor günlerinde dahi yardımına gelmediler.
bizm burdan gelip yardım edesimiz geldi.
bebek görmeye bari gelmeleri gerekirdi.
"olması gereken buydu, büyüklük etmeleri gerekirdi." eşinin tabiriyle.
şimdi sen bi hafta kafa dinleyeceksin alt tarafı ailenle, niye stresle geçiresin ki bunu.
bayramda eşin çok istiyorsa- ki niye bu kadar istediğini anlayamadım- kendisi gidebilir.
eşinle önceki konularından anlattığın kadarıyla çok iyi bir ilişkileri yokmuş, onların maddi istekleri dışında.
onlar sizi çok görmek istiyorlarsa haftasonu gelebilirler, önden bayramlaşırsınız.
yine de sen bilirsin, o günkü psikolojine de bağlı olacaktır.
o zaman da demiştik sana hepimiz "kendini ve çocuklarını düşün çünkü bu insanlardan sana fayda yok zarar var". diye.
şu zor günlerinde dahi yardımına gelmediler.
bizm burdan gelip yardım edesimiz geldi.
bebek görmeye bari gelmeleri gerekirdi.
"olması gereken buydu, büyüklük etmeleri gerekirdi." eşinin tabiriyle.
şimdi sen bi hafta kafa dinleyeceksin alt tarafı ailenle, niye stresle geçiresin ki bunu.
bayramda eşin çok istiyorsa- ki niye bu kadar istediğini anlayamadım- kendisi gidebilir.
eşinle önceki konularından anlattığın kadarıyla çok iyi bir ilişkileri yokmuş, onların maddi istekleri dışında.
onlar sizi çok görmek istiyorlarsa haftasonu gelebilirler, önden bayramlaşırsınız.
yine de sen bilirsin, o günkü psikolojine de bağlı olacaktır.