• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla lohusa depresyonuna sokacaklar, ama zor biraz..!

ipekcim bu insanlar seni hamileyken de üzmüştü, en azından strese girmiştin, burda paylaşmıştın.
o zaman da demiştik sana hepimiz "kendini ve çocuklarını düşün çünkü bu insanlardan sana fayda yok zarar var". diye.
şu zor günlerinde dahi yardımına gelmediler.
bizm burdan gelip yardım edesimiz geldi.
bebek görmeye bari gelmeleri gerekirdi.
"olması gereken buydu, büyüklük etmeleri gerekirdi." eşinin tabiriyle.
şimdi sen bi hafta kafa dinleyeceksin alt tarafı ailenle, niye stresle geçiresin ki bunu.
bayramda eşin çok istiyorsa- ki niye bu kadar istediğini anlayamadım- kendisi gidebilir.
eşinle önceki konularından anlattığın kadarıyla çok iyi bir ilişkileri yokmuş, onların maddi istekleri dışında.
onlar sizi çok görmek istiyorlarsa haftasonu gelebilirler, önden bayramlaşırsınız.
yine de sen bilirsin, o günkü psikolojine de bağlı olacaktır.

anlattıklarından biraz dengesiz tipler olduğunu düşünüyorum...
aklına geleni söyleyen karşısındaki ne düşünür kırılır mı üzülür mü diye düşünmeyen,
suçlu olduğu halde üste çıkmaya çalışan insanlar (yanlış hatırlamıyorsam)
bu insanların seni bir de bayramda bile gelmedi diye suçlu gösterecekler
diye düşündüğüm için öyle yazdım...
aslında en iyisi arefeden gitmek bence de böylelikle sorulara ve sorunlara muhatap kalmayabilirsin.
umarım senin ve ailen için huzur dolu bir bayram olsun...:54:

Evet canım, çok doğru hatırlıyorsun. En bariz özellikleri, suçlu olduklarını bildikleri konularda okları karşı tarafa çevirmek, suç atmak.
Eşimde asla direkt bişey söylemiyor,ondan arsızlaştılar böyle.
Bizi iftara çağırıyorlar. Be kaıdn müsaitsin amdem, kendin gelsene. Beni ne çağırıyorsun? Eşimde diyorki "arkadaşlar gelecek iftara, gelemeyiz".
Öyle demektense direkt söyesene "önce gelip torununuz görseniz daha münasip olmaz mı" diye. Kavga mı edeyim diyor, kavga mı benim önerdiğim allasen?

Seni beğene beğene sonunda nazarı değdirdik sıkma canını sen bunları da aşarsın sen bugüne kadar alttan aldığın için eşine de heralde hep normal geldi şimdi gitmem deyince şaşırdı adam halledersiniz siz anladığım kadarıyla eşin de senin gibi sağduyulu düşünceli biri tatlıya bağlanır umalım

Aynen öyle canım, İpek'in asla gıkı çıkmadı, hep baş etti çocukları için. ne zorluklar çektim ben 40 gündür, yatağın kenarına eşyalar koyardım ilk günlerde, evde kimse yokken rahatça kalkayım yerimden diye.

Unutuldu şimdi bunlar tabi.. Bayram ziyaretimiz kusur kaldı. Bir laf varya, her rengi boyadın, fıstık yeşili kaldı diye.
Dur bi adam, bir teşekkür et, takdir et. Ameliyatlı halimdel 2 çocuğa bakıyorum 40 gündür, oruç tutuyorsun ve 1 gün iftar sofran eksik kalmadı.
Pes ya.. Bayram ziyareti kusur kaldı, hasbinallah..

ipekcim bu insanlar seni hamileyken de üzmüştü, en azından strese girmiştin, burda paylaşmıştın.
o zaman da demiştik sana hepimiz "kendini ve çocuklarını düşün çünkü bu insanlardan sana fayda yok zarar var". diye.
şu zor günlerinde dahi yardımına gelmediler.
bizm burdan gelip yardım edesimiz geldi.
bebek görmeye bari gelmeleri gerekirdi.
"olması gereken buydu, büyüklük etmeleri gerekirdi." eşinin tabiriyle.
şimdi sen bi hafta kafa dinleyeceksin alt tarafı ailenle, niye stresle geçiresin ki bunu.
bayramda eşin çok istiyorsa- ki niye bu kadar istediğini anlayamadım- kendisi gidebilir.
eşinle önceki konularından anlattığın kadarıyla çok iyi bir ilişkileri yokmuş, onların maddi istekleri dışında.
onlar sizi çok görmek istiyorlarsa haftasonu gelebilirler, önden bayramlaşırsınız.
yine de sen bilirsin, o günkü psikolojine de bağlı olacaktır.

Canım bu msjınla bana çok güzel bir tespitte bulunma şansı verdin.
Aslında hamileyken de üzen gene onlar değil, sevgili eşimdi..
Bizimkilere gidelim diye tutturuyordu, bunaltıyordu beni.
En sonunda patlamıştımi, beni hamileliğimde aramayan sormayan insanlara neden gideyim diye.
Güya hak verdi, doğuma kadar gitmeyelim, doğumda gereken ilgiyi gösterirlerse sende yeni bir şans ver demişti.
Ne oldu, gelmediler işte..
Ne bana, ne bebeğime değer vermediler.
Anlamadığım şu canım, ben gerçekten ailem için süpürge ettim 40 gündür kendimi. Birgün dikişlerim acıyor demedim, kismeden 1 yudum su istemedim, aksine hepsine ben köle oldum.
E ne oldu, gene ailesi yüzünden kötü oluyoruz.
Hayır yani sanki çok da umrunda ailesinin, biz gitmişiz gitmemişiz..Seni önemseyen insan, gelir yavrunu görür.
Bu insan müsveddeleri için aileni kırmaya değer mi.

Son düzenleme:
canim yazdim fakat mesaj kutun doluydu tekrar deneyecegim birazdan..

esin gidiyorsa gitsin bayram ziyaretine
sen moralini bozma
ben sahsen gitmenden yana degilim yine senin bilecegin is..
kendini uzme ve zorlama artik
unutma oncelik sensin cunku simdi iki cocugun var!
benim kizimda 45 gunluk oldu
hala cozemedim onu.. gaz sancisi vardi kurtulmustuk
oyleki geceleri bile bes alti saat uyuyordu
ama simdi bir kac saate bir uyanip ilgi bekliyor
ve emmeye cok duskun
yorucu ismis ciddi ciddi bir sorumlulukmus :)
benim gibi otuz sene kafasina gore giden birini
hizaya getirdi bu cocuk

rica ediyorum kendini uzme

Mesajını bekliyorum canım.
Ben de en son öyle söyledim eşime, çok istiyorsan git, engel olmam dedim.
Eskiden olsa dert ederdim tek başına gitmesini, laf olur diye düşünüdrüm. Artık umrumda değil.
Çocuklarımla mı ilgileneceğim, bu boş insanlarla mı uğraşayım?
Bitanem, bebeğinin emmeye düşkünlüğü ne kadar iyi. Çabuk büyür ve sağlıklı olur böylece inşallah.
Sütünü artırmak için tahin helva ve üzümün faydasını çok görüyorum, sende araştırmışsındır zaten.
Benimki geceleri pek uyumuyor, genellikle ayaktayız. İlgi bekleme bizde de başladı. Laf dinliyor resmen, hep anlatsam hep dinlese, öyle istiyor:)
Bebek mutluluk getirdi yuvana, daha da fazlasını getirsin inşallah. öpüyorum ikinizide.

Anladığım kadarı ile eşiniz onların eline koz vermek istemiyor "gelmediler felan" gibi ondan gitmek istiyor diye düşünüyorum. Eğer gitmezseniz bu defa gelmediler diyecekler gene sizin canınızı sıkacaklar kendi yaptıklarını görmezlerki terbiesiz insanlar.

Onun için eşiniz bu şekilde hareket etmeyi uygun görüyor sanırım.

Düğünümde anneme dedimki "halama arama gelmez" gerçektende öyle oldu .Şimdi diyorumki "keşke aramasaydın" olsun diyor " o zaman çağırmadı diyecekelrdi ama şimdi diyemiyorlar ben gelmediler diyebiliyorum ama" demişti

İnanıyorumki eşniz de böyle düşünüyor.

Tamayın diyeceğim ama sinek küçük ama mide bulandırır. Maalsefki takıyorz.

Ama yinede diyorum takmayın. Siz minik oğlunuza ve minik cadınıza odaklanın. En kıymetlileriniz her saniyenizin tadını çıkarın..

Kocaman öptüm sizi

Canım, senin düğününle ilgili verdiğin örnekteki gibi davranmaya çalıştım hep onlara karşı.
Ben gereğini yapayım da, eksik bende olamsın diye düşündüm.
Ne oldu, onları değiştiremedim, hep büyüklük yapmak zorunda kaldım.
Olan hep bana oldu, ben fedakar oldum, değer bilinmedi.
Bu defa gitmeyeceğim. Eşim isterse gitsin, karışmıycam.
Ama çocuklarım gitmeyecek..!
Biz de seni öptük tatlım.

ee canım gitmişsin heralde bayrama banunun konusunda gördüm neler oldu bu arada o lafa aklım takıldı kayınvaliden de boşanmamış mıydı o zaman o da aynı olmuyor mu

bayramın mübarek olsun bu arada cümlemizin

arkadasım bu kadar hayırsız insanlar varsa hayatında cıkar at senin elinde...hiç görüşme olsun bitsin...bence eve bir yardımcı tut bir ay maaş ver durumun varsa sabah gelsin akşam gitsin ortalık silsin yemek yapsın yeter...

ee canım gitmişsin heralde bayrama banunun konusunda gördüm neler oldu bu arada o lafa aklım takıldı kayınvaliden de boşanmamış mıydı o zaman o da aynı olmuyor mu

bayramın mübarek olsun bu arada cümlemizin

Bitanem, öncelikle senin de bayramın mübarek olsun, kızını da öpüyorum yanaklarından.
Evet gittim, ama gitmemekten beter bir gitmek oldu..:1:

Çok rahat davrandım, ne kadar mutlu olduğumuzu alttan alttan pompaladım.
Eltim de vardı, çok zevk aldım valla..:10:
Tatile gideceğimizi falan da kızım anlattı sağolsun 50 defa da tekrarladı..:1:

K.validem ne dese iyi..
Tatile beni de götürseniz iyi olurdu, çocuklara bakardım, siz karıkoca rahat ederdiniz..
Aynen bunu söyledi..
Şok di mi..:1:
Bebeklerim ameliyatlıyken bana yük olmadı,şimdi tatilde mi yük olacak ayol diyerek de bombamı patlattım..:1:

Lafa bak allah akıl fikir versin derdi bu nası yüzsüzlük be derdi gezmek evde kurulu düzende bakamadın işin vardı da şimdi nasıl bakcan bi de derdi ay ben yaşlıyım çocuklar siz ilgilenin de ben çöle bi dinleneyim allah allah insanları anlamıyorum gerçekten ben artık şu kkda neler gördüm duydum

ben de sizi öpüyorum aman iyice dinlen keyfini çıkar kimseyi de düşünme bak geldi geçti

Bitanem, öncelikle senin de bayramın mübarek olsun, kızını da öpüyorum yanaklarından.
Evet gittim, ama gitmemekten beter bir gitmek oldu..:1:

Çok rahat davrandım, ne kadar mutlu olduğumuzu alttan alttan pompaladım.
Eltim de vardı, çok zevk aldım valla..:10:
Tatile gideceğimizi falan da kızım anlattı sağolsun 50 defa da tekrarladı..:1:

K.validem ne dese iyi..
Tatile beni de götürseniz iyi olurdu, çocuklara bakardım, siz karıkoca rahat ederdiniz..
Aynen bunu söyledi..
Şok di mi..:1:
Bebeklerim ameliyatlıyken bana yük olmadı,şimdi tatilde mi yük olacak ayol diyerek de bombamı patlattım..:1:

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :46: :46: :46: :46: :46:

begendimmmmmmmmmmm cok cok begendim... özellikle de son cümleye bayildim :)))

ben sizin konularınızı takip etmiş okumuştum daha öncesinde babanızla ilgili başlığınızı özellikle çok duygulanmıştım.bebeğinizi Allah bağışlasın inanki komşum falan olsanız aynı şehirde aynı yerlerde olsak gelirdim size yardıma nolcakki hiç üşenmem.5 yaşındaki kızınızı alır gezdirirdim nolcakki komşunuz yokmu size birazda olsa gelebilcek sizi yoklayabilecek.onlardan rica etseniz..ama hiç sıkmayın canınızı ayaklanırsanız herşey rayına oturur bikaç gün sonra rahatlıcaksınız emin olun.Allah kolaylık versin bebeğiniz ve minik kızınız için herseye değer

ben dikkat etmedim ve konuyu açalı epey bi zman olmuş.bebeğiniz büyümüş bile.olsun yinede iyi dilekleirmi iletmiş oldum zor günleri atkatmış olmalısınız hoşçakalın..

ipekcim en güzelini yapmışsın çoook güzel de oturtmuşsun lafı tabii anlayana...

değişik mekan iyi gelmiştir umarım...

bıcırıkları ve seni öpüyorum canım...

benım en cok dıkkatımı ceken uvey annenız oldu, ne kadar ıyı bı kadınmıs allah razı olsun
kendı annenız babanız gelmezken, gelmıs bakmaya calısmıs kadıncagız
alllah yardımcınız olsun cıcuklarınıza saglık sıhhat versın

Canım çok güzel bir cevap olmuş. Sizin eve otobüs te mi yok ta gelemiyor bunlar.

Canım, gelmek istemeyene bahane mi yok??
Uyduruyor işte, istese gelir, eşimi arar "gel bizi arar" der, zaten çok yüzsüzler, bunu mu yapmaya çekinecekler.

Öz oğluna her Allahın günü 3 vasıta değiştirerek gidiyor, akşam aynı şekilde dönüyor..
Ama bize 2 seneden 1 defa gelemiyor, bahane de bu..

Back