- 12 Mart 2011
- 307
- 23
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
yaptım canım bahsedildiği kadar kötü gelmedi bana :) dün yapmıştım dayanamadım bi kase içtim hatta :)) bu sabah diyetime başladım kesin olarak.sabah çorbamı içtim. 10.09- 500 adım yapabildim sadece :))
tatlım 10/09/2012-->1500 yaptım ama bu sabahtan beri ayakta bile duramıyorum,geçen gün belimi incittim zaten fıtığım var valla bugün ayakta dik bile duramadım,bir iki gün dinlensem iyi olacak,kendimi iyi hissettiğim an hemen yeniden çıkacam stepperımın tepesine
stepperli günlere hoşgeldiktopik hayırlı uğurlu olsun
tatlım 10/09/2012-->1500 yaptım ama bu sabahtan beri ayakta bile duramıyorum,geçen gün belimi incittim zaten fıtığım var valla bugün ayakta dik bile duramadım,bir iki gün dinlensem iyi olacak,kendimi iyi hissettiğim an hemen yeniden çıkacam stepperımın tepesine
stepperli günlere hoşgeldiktopik hayırlı uğurlu olsun
herkes anlaşmış gibi bana inat yapıyor yahuu :)) annem hamur kızartması yapmış yemedim,dışarı çıktık normalde dışarda yemek yemeyen arkadaşım tutturdu acıktım diye.karşımda götürdü tavuk ekmek falan,yemedim. ama eve geldim kurabiyeler kekler börekler..dayanamadım 4 kurabiye indirdim mideye( ama yanında şekersiz kahvemle yarın sebze de yiyebilicem bakalım nasıl olacak. 2 tabak çorba içtim gün boyunca. başta tadı güzel diyordum ama onun dışında bir şey yiyemeyince gına geliyor insana.bi de tatlımsı biraz.. Allah yardımcım olsun :)
Perıcım merhaba canım obur topıge yazmıstım ayın 10 ununda 500 adım...
11 eylul 1750 adım
bende sevmiştim hatta bayıla bayıla içiyodum :) ama işe yaramış mıydı hatırlamıyorum.
bu arada 11/09---> 1000 adım
yine eski düzenime döndüm sonunda bu sabah 500 adım yaptım inşallah bugünü 1500 adımla bitiricem. ve kızlar incelme olmadığı halde dün kocam çok inceldin çok farketti dedi
kızlar sporu kahvaltı öncesi mi sonrası mı yapıyorsunuz merak ettm
günayyyydııınnnn mutlu bir gün dilerim
bu arada ekte gif denemesi yaptımpastayı görmeyin gülen yüzünü dikkate alın
kızlar sporu kahvaltı öncesi mi sonrası mı yapıyorsunuz merak ettm
günaydın
11 eylül 850 adet
arkadaslar ben cok terliyorum sizdede durum aynımı ve 15 dakıkadan fazla yapmaya dermanım kalmıyor
yemek öncesi çok acıktırır gibi geliyor yaaacıkmaya bahane arıyorum sanırım
bende haftanın üç günü işe gitmeden önce 10 dakika akşam eve gelip işleri bitirdikten sonra en fazla 15 dakika yapabiliyorum
ama günde ortalama 850 adet oluyor işallah zamanla yükseltebilirim
merhabaaaa :)) annem sabote etti diyetimi,ben de savaşmak istemedim açıkçası o çorba içinyine de 600 gram vermişim ilk gün için.hahah :)) yediklerimden kısıcam artık.iradem kuvvetli değilmiş onu farkettim.
bir de kızlar, bir arkadaşım yazın başından beri 8 kilo verdi. sadece sütsüz şekersiz kahve içtim diyor. ramazanın da etksi oldu ama başka bir şey yapmadım diyor.spor yapmadığını biliyorum zaten. ama günde 4 fincan falan kahve, fazla gelmez mi bünyeye? yağ yakıyormuş.
Arkadaşlar bir ölçü günümüz var mı yoksa yapıcakmıyız ?
10.09.2012
juliette09 -1000
PrensesPeri - 600
matematikci45-1500
aydasu-500
mytinywood - 500
pumi
11.09.2012
juliette09 -1000
PrensesPeri - 650
matematikci45-
aydasu-1750