Stepper yaparak form tutalım

bende sevmiştim hatta bayıla bayıla içiyodum :) ama işe yaramış mıydı hatırlamıyorum.

geçmiş olsun canım,bekliyoruz dört gözle..

bu arada 11/09---> 1000 adım
yine eski düzenime döndüm sonunda bu sabah 500 adım yaptım inşallah bugünü 1500 adımla bitiricem. ve kızlar incelme olmadığı halde dün kocam çok inceldin çok farketti dedi

10.09.2012

juliette09 -1000
PrensesPeri - 600
matematikci45-1500
aydasu-500
mytinywood - 500
pumi

11.09.2012

juliette09 -1000
PrensesPeri - 650
matematikci45-
aydasu-1750
mytinywood -
pumi
akakce

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun bencede zorlama sen birkaç gün.belini dinlendir kendin dinlen bol bol

stepperli günlere hoşgeldik topik hayırlı uğurlu olsun

teşekkürler hoşgeldin

işte şok diyetin en kötü yanı bu.normalde birkaç tane yesen sorun olmayacak şeyler şok diyeti bozuyor.verdirdiğini aldırıyor :44: kaç gün içceksin bunu? bende çok denedim bu diyetleri insan deneye deneye işe yaramadıgını farkediyor.sabır ederek herşeyden yiyerek çok dahd güzel gidiyor

Perıcım merhaba canım obur topıge yazmıstım ayın 10 ununda 500 adım...
11 eylul 1750 adım

görmemiştim ekledim hemen

bende sevmiştim hatta bayıla bayıla içiyodum :) ama işe yaramış mıydı hatırlamıyorum.

bende yaramadı hiçbir diyet gibi kendi yolumu buldum ben artık

harika o kadar emek ettin bak farkedilmeye başladı bile.tartıya takılıp moralini bozma hiç

günayyyydııınnnn mutlu bir gün dilerim

bu arada ekte gif denemesi yaptım pastayı görmeyin gülen yüzünü dikkate alın

Eklentiler

• $t3343.gif
    6,8 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
günaydın

11 eylül 850 adet

arkadaslar ben cok terliyorum sizdede durum aynımı ve 15 dakıkadan fazla yapmaya dermanım kalmıyor

yemek öncesi çok acıktırır gibi geliyor yaa acıkmaya bahane arıyorum sanırım

kızlar sporu kahvaltı öncesi mi sonrası mı yapıyorsunuz merak ettm

bende haftanın üç günü işe gitmeden önce 10 dakika akşam eve gelip işleri bitirdikten sonra en fazla 15 dakika yapabiliyorum
ama günde ortalama 850 adet oluyor işallah zamanla yükseltebilirim

günaydın

11 eylül 850 adet

arkadaslar ben cok terliyorum sizdede durum aynımı ve 15 dakıkadan fazla yapmaya dermanım kalmıyor

bende güzel ter atıyorum

yemek öncesi çok acıktırır gibi geliyor yaa acıkmaya bahane arıyorum sanırım

yarım litre su içiyorum 15 dk da hiç acıktırmıyor

bende haftanın üç günü işe gitmeden önce 10 dakika akşam eve gelip işleri bitirdikten sonra en fazla 15 dakika yapabiliyorum
ama günde ortalama 850 adet oluyor işallah zamanla yükseltebilirim

hepinizin 15 dk sayıları benden yüksek bende hızlanmalıyım dün ancak 650 ye yükseltebildim

ben çok zor terleyen biriyim ve 10dkda çok güzel ter atıyorum. bende sabah aç karna veya kahvaltıdan sonra 6dk kadar yapıyorum terlemiyorum o zaman akşamda işler bittikten sonra biraz dinlenip bi 10-12 dk kadar yapıyorum. sabah acıktırıyor gerçekten gecede yediklerimi sindirmeme yardımcı oluyor. bende spordan sonra koca bi bardak ılık su içiyorum.

merhabaaaa :)) annem sabote etti diyetimi,ben de savaşmak istemedim açıkçası o çorba için yine de 600 gram vermişim ilk gün için.hahah :)) yediklerimden kısıcam artık.iradem kuvvetli değilmiş onu farkettim.

bir de kızlar, bir arkadaşım yazın başından beri 8 kilo verdi. sadece sütsüz şekersiz kahve içtim diyor. ramazanın da etksi oldu ama başka bir şey yapmadım diyor.spor yapmadığını biliyorum zaten. ama günde 4 fincan falan kahve, fazla gelmez mi bünyeye? yağ yakıyormuş.

bilmiyorum ama ben bu tarz diyetlere karsıyım bence herseyden azar azar alınmalı herseyden yıyebılmelı fakat deneyımlerımden bıldıgım kadarıyla en guzel dıyet karbonhıdrat ıle proteını ayırarak yapılan dıyet ve cok basıt her seyı yıyorsun sadece karbonhıdrat ıle proteını karıstırmıyorsun ac kalmıyorsun saglık acısından cok daha yararlı oldugunuda dıyetısyenler belırtıyor ve bıraz ınsanın zamanını alsada ınanılmaz kılo verdırıyor bunu bır yasam seklı halıne getırebılırsende cok uzun sure kılo almıyorsun

fakat kılo verdıren vucudu şekle sokan insan metopolizsını en ıyı çalıştıran diger bır etkende spor ıkısını bırlıkte yapabılırsen cok daha hızlı ve etkılı sonuclar verıyor

ama tabıkı ben uzun zamandır ne kadar dıyet yaparsam yapayım kılo vermıyorum ınsan vucudu eger dıyete alısırsa buda kotu ne yaparsan yap ıstersen hıc yeme su ıle beslen vucut dıyete alıskanlık yaptıysa 1 kılo degıl 1 gram bıle veremıyorsun ve 1 yıldır durumum bu ne denersem deneyım 1 kılo bıle veremiyorum işşallah stepper sayesinde olumlu sonuç alırım 1 kilo bile versem 10 kilo vermiş kadar sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…