- 5 Eylül 2012
- 906
- 4
- Konu Sahibi PrensesPeri
600 yaptım ama stepper ayarı sert geldi bana ağrı yapıyor fazla yapınca:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız aslında bu ilk diyet deneyimimdi. kilom fazla değil hatta normal.ama tartıda o 59-58i gördükçe sinir geliyor..bilmiyorum ama ben bu tarz diyetlere karsıyım bence herseyden azar azar alınmalı herseyden yıyebılmelı fakat deneyımlerımden bıldıgım kadarıyla en guzel dıyet karbonhıdrat ıle proteını ayırarak yapılan dıyet ve cok basıt her seyı yıyorsun sadece karbonhıdrat ıle proteını karıstırmıyorsun ac kalmıyorsun saglık acısından cok daha yararlı oldugunuda dıyetısyenler belırtıyor ve bıraz ınsanın zamanını alsada ınanılmaz kılo verdırıyor bunu bır yasam seklı halıne getırebılırsende cok uzun sure kılo almıyorsun
fakat kılo verdıren vucudu şekle sokan insan metopolizsını en ıyı çalıştıran diger bır etkende spor ıkısını bırlıkte yapabılırsen cok daha hızlı ve etkılı sonuclar verıyor
ama tabıkı ben uzun zamandır ne kadar dıyet yaparsam yapayım kılo vermıyorum ınsan vucudu eger dıyete alısırsa buda kotu ne yaparsan yap ıstersen hıc yeme su ıle beslen vucut dıyete alıskanlık yaptıysa 1 kılo degıl 1 gram bıle veremıyorsun ve 1 yıldır durumum bu ne denersem deneyım 1 kılo bıle veremiyorum işşallah stepper sayesinde olumlu sonuç alırım 1 kilo bile versem 10 kilo vermiş kadar sevinicem
merhabaaaa :)) annem sabote etti diyetimi,ben de savaşmak istemedim açıkçası o çorba için yine de 600 gram vermişim ilk gün için.hahah :)) yediklerimden kısıcam artık.iradem kuvvetli değilmiş onu farkettim.
bir de kızlar, bir arkadaşım yazın başından beri 8 kilo verdi. sadece sütsüz şekersiz kahve içtim diyor. ramazanın da etksi oldu ama başka bir şey yapmadım diyor.spor yapmadığını biliyorum zaten. ama günde 4 fincan falan kahve, fazla gelmez mi bünyeye? yağ yakıyormuş.
12 eylül 500 adım (step yapmam aksama kaldı, alt kattakıler rahatsız olmasın dıye anca bu kadar yaptım, hıc yorulmuyorum cok keyıfle yapıyorum bıraksalar 5000 yaparım)
ama tabı tek sporum bu degıl
500 adım step+ 90 dakıka tempolu yuruyus+ ender saracın ıncelten hareketlerı
ben dün hiç birşey yapamadım çünkü misafirim vardı çok üzgünüm (((
12.09-800 adım :) 200de bir dakikadan az bir mola veriyorum,onda da yerimde sayıyorum terim soğumasın diye.
ama birazdan köye gideceğiz ve bi kaç gün kalacağız.yapamayacağım :/ onun yerine koşuya çıkıcam günde 2 kere. bakalım..
onu bende denedım de oyle yapınca adım ve dakıkayı sayan sayac saymamaya basladı
bende koru korune yapmaya calıstım hanı kendım ıcımden saya saya bu sefer harcadıgım karolıyı goremedım
sadece altına mı serdın yoksa paletlerın temas ettıgı o arayada mı
cunku benımkıde cok ses yapıyor bellı bır saatten sonra yapamıyorum
günaydın canlar
altına serdim uçlarınıda katlayıp altta kalan kısmı kapladım.paletler direkt gövdeye temas etmiyor.benimki sayıyor acaba seninki neden saymadı :44::44: daha ince bişeyler koy belki sayar.temizlik bezi gibi bide öyle dene istersen
13/09---> 0 iki gündür bişiler oluyor bana :44: hiç halim yok,dünde aynı böyleydim hiç zorlamadım sonbahar geliyor ya belki ondan dedim hava değişimi sersemletiyor. ama kararlıyım bugün yarın diyetle birlikte yapıcam ve en kısa sürede 3-4 kiloyu vericem sonra hergün korumak için 1000-1500 adım atarım artık. ama vericem kızlar. çok mutsuzum
dün akşam bende yapamadım canım.o kadar kötüydüm ki bogazım şişmiş.ilaçta alamadım.nefes alamıyordum.yutkunamıyordum.step yapsam ölürdüm herhalde
yapamadım diye hiç üzülme.böyle böyle olacak canımızı sıkmak yok.elbet olacak ama
S.a. günaydınn ve kocamaan Merhabaaaa :)
bende öyle avuttum dün kendimi arada illaki yapamadığımız olacak ki hastalık mevsimi yaklaşıyor hepimizin aklında bulunsun bu, bi hafta bile yapamadığımız zaman olabilir ama hevesimiz kırılmasın yeter ki.. sanada çok geçmiş olsun canım.