Stepper yaparak form tutalım

17 ekim 3000 adım 32dk da... ben mi hızlı yapıyorum yoksa siz mi yavaş :) benim stepper mı çok yumuşak sizin stepper mı çok sert :)

arkadaşlar merhaba
bende stepper almak istiyorum ama kararsız kaldım
yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
resimdekinden mi almalıyım yoksa diğerlerinden mi karar veremedim
aranızda resimdekini kullanan var mı yorumlayabilir mi
teşekkürler

canım hoşgeldin öncelikle :KK16::KK16: topic yavaşladı hatta durdu :KK43::KK43:

maşallah ne kadar güzel yapmıssın :KK16::KK16:başta öyle çok ter attırıyor ama sonra düzene giriyor :KK34:

azmin hiç sönmesin inşallah :KK16:

16 ekim 500
17 ekim 600 benimde :KK76:

hoşbulduk canım:KK16: amin inşallah hevesim geçmez canım sende gayet iyi yapmışsın. zaten az da olsa istikrarlı devam ederse faydası olur diye düşünüyorum:KK54:

hoşbulduk canım:KK16: amin inşallah hevesim geçmez canım sende gayet iyi yapmışsın. zaten az da olsa istikrarlı devam ederse faydası olur diye düşünüyorum:KK54:

benden çok daha iyi yapan arkadaşlarımız vardı ama nerelerdeler bilmem :44: her gün yapamasamda yapmaya çalışıyorum :KK34:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende size katılmak istiyorum ama kimse devam etmiyo galiba:KK43:

hoşgeldin canım :KK16: tam bayram üzeri oldugu için böyle oldu sanırım.bugun bende izne ayrılıyorum.29 ekime kadar internete giremeyeceğim :KK17: bayramdan sonra tekrar buluşalım bu topicte yapanlarla devam ederiz.arkadaşlarımızda dönmüş olurlar bence :KK34:

hoşgeldin canım :KK16: tam bayram üzeri oldugu için böyle oldu sanırım.bugun bende izne ayrılıyorum.29 ekime kadar internete giremeyeceğim :KK17: bayramdan sonra tekrar buluşalım bu topicte yapanlarla devam ederiz.arkadaşlarımızda dönmüş olurlar bence :KK34:

tamam canım o zaman bayramdan sonra görüşürüz:KK34: iyi tatiller şimdiden:KK61:

selam kızlar, bende bir süre giremicem şu bayram bi geçsin inşallah hepimiz başlarız yine. :112:

selam kızlar, iyice şiştim ben yaa koyverdim kendimi iyice.. :84: toparlanmam lazım :KK47:

benimkinin de ayarı yok maalesef benimde biraz gevşetmem gerek 650 yi zor yapıyorm. acaba bende mi vidalarıyla oynasam:KK54:

benimkisinde uç kısımlarına basınca daha yumuşak oluyo sanki ama ozaman düşecek gibi oluyorum bazen. bide sert olunca bacaklarım kas yapar diye korkuyorum. çok sert değil ama biraz daha hafifiletsem daha iyi olcak sanki ama bozulur mu acaba:44:

bozulmaz ama çok sert değilse hiç uğraşma canım. kas kolay olmaz sert olması vücudunun daha çabuk sıkılaşmasını sağlar: 32:

bozulmaz ama çok sert değilse hiç uğraşma canım. kas kolay olmaz sert olması vücudunun daha çabuk sıkılaşmasını sağlar: 32:

hmmm tamam o zaman canım hiç dokunmayım ben:KK34: ben salı perşembe step aerobiğe gitmeye başladım geri kalan günlerde de evde stepper ve twisterda çalışıyorum toplam yarım saat falan inşallah işe yarar:101: ama hiç diyet yapmıyorum işte yapamıyorum hatta spor yaptıkça daha çok yiyesim geliyo kendimi tutmam gerek:131::125::122:

X