- 20 Mart 2011
- 33
- 0
- Konu Sahibi PrensesPeri
17 ekim 3000 adım 32dk da... ben mi hızlı yapıyorum yoksa siz mi yavaş :) benim stepper mı çok yumuşak sizin stepper mı çok sert :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin öncelikle topic yavaşladı hatta durdu
maşallah ne kadar güzel yapmıssın başta öyle çok ter attırıyor ama sonra düzene giriyor
azmin hiç sönmesin inşallah
16 ekim 500
17 ekim 600 benimde
hoşbulduk canım amin inşallah hevesim geçmez canım sende gayet iyi yapmışsın. zaten az da olsa istikrarlı devam ederse faydası olur diye düşünüyorum
arkadaşlar bende size katılmak istiyorum ama kimse devam etmiyo galiba
hoşgeldin canım tam bayram üzeri oldugu için böyle oldu sanırım.bugun bende izne ayrılıyorum.29 ekime kadar internete giremeyeceğim bayramdan sonra tekrar buluşalım bu topicte yapanlarla devam ederiz.arkadaşlarımızda dönmüş olurlar bence
canım maşallah nazar değmesin nasıl bu kadar yapabiliyosun ben 650 falan yapıyorm canım çıkıyo resmen18 ekim 3000
19 ekim 4000
20 ekim 3150
21ekim 1100
benimmm stepper aletim çok yumuşak basıyorr kızz hiç sert değil :) hemencik yapıveriyorum
malesef ayarı yok ki :44:
benimkinin de ayarı yok maalesef benimde biraz gevşetmem gerek 650 yi zor yapıyorm. acaba bende mi vidalarıyla oynasam
bozulmaz ama çok sert değilse hiç uğraşma canım. kas kolay olmaz sert olması vücudunun daha çabuk sıkılaşmasını sağlar: 32: