Stepper yaparak form tutalım

2tane stepper aleti var 1i komşudaydı onu alayım bari o daha sertti :) zaten ik başta sert gibi ama sonra yumuşak oluyor yapa yapa, bide tak tuk çok ses yapıyor bastığımın altına ses çıkarmasın diye kıyafet falan koyuyorum :) 3gün pek yapamam heralde oruç tutcam :)

Allah kabul etsin canım. oruçlu oruçlu yapma zaten çok susarsın bide tansiyonun falan düşer Allah korusun.

ilk başlarda kilo vermeye başlamak zaman alıyo canım ama vermeye başlayınca da 2şer 3er gidiyo sonra gene duruyo yani zamanla daha hızlı verirsin canım. tabi asıl önemli olan verdikten sonra kiloyu koruyabilmek. çünkü kilo al ver al ver vücut deforme oluyo bi süre sonra. en iyisi annemin yöntemi annemle aynı kilolardayız belki daha bile zayıftır ve 3 kardeşiz biz. ama annem 2 kilo alsın hemen kısıyo bogazını 10 kiloyu vermek var 2 kiloyu vermek var daha kilo oturmadan yemeyi kesersen o kilo 2 günde gider diyo ve yılların tecrübesi sonuç ortada çok fit bi annem var :KK70: :KK70: :KK53: ben spora başlayalı 1 hafta olucak ama bende daha tık yok bi şu abur cuburu kessem tam süper olcak:106:

ben dün akşam gene yarım paket lokum yedim:KK1: kendime çüş diyorum:KK53: vee normalde spor yapmadan önce asla bu kadar yemezdim 1-2 tane en fazla bana ne oldu bilmiyorm:KK14: 22 ekim 700 adım yaptm

dayanamadım geldim gittim attım bitane sonra bi baktım yarısı bitmiş:KK1: ay bide 700 adım yaptım 100 kalori yaktım bide kan ter içinde kalıyorum suratım ciğer gibi kıpkırmızı oluyo ama 1 lokum yiyosun bilmem kaç yüz kalori alyıosun ben o yediklerimi yakmaya çalışsam ohoooo sabaha kadar step yapmam gerekir:KK1: neyse bu akşam step aerobik kursum var 1 saat. sonrasında da artık tutcam girtlağımı napiim kilo vereyim derken daha çok alıcam bu gidişle zaten 1 aylık tatlı istihkakımı doldurdum:131::82:

ben bu aralar spor yapamıycam yav,,, yarım kutu lokumu nasılll yedinn hayrett ediyorummm kızz :KK70: gerçi ben 10tane çikolata olsa yerim hepsini :KK70:

selam stepper kızlarıı foruma dönen yokmu :KK76: nerde kaldınız yaa :KK3:bugünden itibaren yavaştan başlayacağım :KK8:inşallah hadi hayırlısı :KK42:

selam kızlar :KK3::KK3: bende bugun geldim.yol yorgunuyum yarın başlayacagım :KK34: annemin sayesinde kilo aldım kesin sabah bakacagım korka korka :18:

ben zaten 600 yapabiliyorum ancak :KK34: onuda dün yapamadım :97: senin sayende bende başlayacagım sanırım :KK34:

haydi bismillah o zaman :nazar: inşallah canım bir başlayınca devamı geliyor. ben kendimi epey koyverdim:KK31: en azından kilo almamı önler ve vücudum sıkılaşır :KK62:
bu arada önceden bende yaparken bazen tıkanıyordum ve kalbim hızla çarpıyordu .bence doğru nefes alıp verememekten kaynaklanıyor nefes alışverişime dikkat ettğimde ve aralarda birkaç saniye dinlendiğimde daha fazla yapabiliyorum bence sende dene. nefes alışverişi ve birkaç saniye dinlenme çok önemli :128:

X