- 16 Ekim 2012
- 65
- 8
- Konu Sahibi PrensesPeri
aynen öyle canım. ben şu an araştırıyorumda stepper bacak kalınlaştırıyo diyolar acayip moralim bozuldu hevesim kaçtı resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben stepper da 20 dk yaklaşık 1200 adım yapıyorum
180 kalori yaktığım gösteriyor
ben 20 dk dan önce inmemeye çalışıyorum
kardiyo çalışan bir arkadaşım 15 dk dan sonra
yağ yakımı başlar dediği için
5 kademeli benimkisi 4 kademe zorlasa da
yapıyorum
Merhaba kızlar konunun üstünden baya geçmiş ama stepper yapan varsa beraber devam edelim motive oluruz ben haftada 4 5 gün 45 dk yapıyorum geçen hafta basladm destek bekliyorum kızlaaar :)
arkadaşım merhaba, bu hafta sonu bir alışveriş merkezinde dunlop lateral stepper markalı bir ürün gördüm. fiyatı 140 tl idi. sen hangi marka kullanıyorsun ve etkisini görebiliyor musun.
muhakkak boğaza dikkat etmek gerekir. o aleti düzenli kullanmak gereklidir. bu ürünlerle ilgili bana tavsiyen var mıdır?
Merhaba canım benim aletim dynamic kücük olanndan ben 175 liraya almştm yaklaşık bir sene önce 3 haftadr düzenli yapıyorum haftada 4 gün 1 er kiloluk ağırlklarla 30 dk şöyle söyleyim zaten diyetteyim ama her hafta 1 kilo veriyorum bunda stepperinde faydası mutlaka var ve zaten ben bacaklarmdan şikayetçiyim hani tam kalçann altnda yağlar toplanr ya çok kötü durur yarı yarıya azaldı ve kalçam toparlanmaya başladı ben faydasını görüyorum tatlm tavsiye ederim hemde küçük olduğu için televizyonn karşısına koyuyorum ve dizimi izleyerek yapıyorum zaman nasl geçiyo belli bile olmuyo sonrada geri başka bir odaya kaldırıyorum :)
ayy çok sevindim:) ya benim zayıflamam lazım.. küçük olması çok daha iyi evimde küçük zaten. eşimle konustum. akşama alalım diyor. ben spor salonuna yazılsam da kendimi biliyorum düzenli gidemem . düzenli bir yaşamım yok zaten