-
- Konu Sahibi narikin_71
Bundan 3 sene önce stepper ile tam 14 kilo verdim. 82 kilodan 68 e düştüm. tabi rejimle beraber. tabi bir sene de verdim bu kiloyu. daha sonra ekmek makarna pilav vs. olmadan hayatımda devam ettim hayatıma. stepperıda bıraktım. şuan 70 kiloyum. ama basenlerim hala var. 2 gündür yine başladım bu aleti kullanmaya. her akşam yarım saat biniyorum. binmeden öncede sıkılaştırıcı krem sürüyorum bacaklarıma ve streçle sarıyorum. acayip ter attırıyor bacaklarımdan. bakalım sonuç ne olacak. hedefim 3 ayda bazenlerimi inceltmek, hepimize kolay gelsin kızlar:sinifsinif:
Bravo vallahi stepper gerçekten mucize gibi yerimseniben
düzenli yapsakklava: klava:
birde yağlı,şekerli vb. şeyleri azaltsak gerçekten çok etkili :lepi:
Anlaşılan kimse düzenli yapamamış.bende cumartesiden beri yapamıyorum.ozaman hep birlikte yeniden başlayalım.paylaşım yapalımki motive olalım.ölçü ve tartı günü ayarlayalım.
birbirimizi motive edersek daha iyi sonuç alırız.ne dersiniz toparlanalım mı?
Anlaşılan kimse düzenli yapamamış.bende cumartesiden beri yapamıyorum.ozaman hep birlikte yeniden başlayalım.paylaşım yapalımki motive olalım.ölçü ve tartı günü ayarlayalım.
Bencede çok iyi olur haydin kızlar yaz geliyor..............Anlaşılan kimse düzenli yapamamış.bende cumartesiden beri yapamıyorum.ozaman hep birlikte yeniden başlayalım.paylaşım yapalımki motive olalım.ölçü ve tartı günü ayarlayalım.
Ben 50 ye bulamadım...ben ortalama 1.5 ay önce 50 ytl ye aldım kızlar,fiyatını merak edenler,+10 kargo,gg dan