- 16 Haziran 2009
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi narikin_71
tşk ederim canımcım,1 ay değilde 1,5 aya yaklaştı yapmaya başlayalı,tabi aralarda sekteyede uğradı birkaç kez birkaç gün,3cm inceldim zayıflamanın yanında,birde rejimsiz yani,şöyle sıkı bir rejimle çok daha fazla işe yarayacağı kanısındayım,yarın ölçülerimizi ve kilolarımızı yazarsak ilerleyen günlerde daha fazla motive oluruz inceldiğimizi görerek,
Neredesiniz arkadaşlar? Ben dün yapamadım misafirim vardı iki gündür.Bugün yarım saat yaptım toplam.Siz hergün yapabiliyo musunuz?
kızlar kaç kilo vermeyi hedefliyorsunuz? ben 57 kiloyum 52 olmak istiyorum. diyet yapmıyorum açıkcası ama stepper la günde 1000 adım atıyorum. gerçi son günlerde 2 günde 1 yapıyorum aama bu bile etkisini gösterdi gibi. 1 ay oluyor nerdeyse ve sıkılaştığımı hissediyorum.
siz 1000den fazla yapıyorsunuz süper!! ben de denicem ama çok fena sıkılıyorum:) neyse burdan birbirimizi motive edelim. siz de kilolarınızı ve hedefinizi yazın.
hedefimde 50 kilo olmak bu arada(inşllah)
ell82 yani göbeği de eritio di mi bende de fark var gibi ama daha çok bacaklarımda işe yaradı ama göbek bölgesini eritmesini daha çok isterim açıkcası. bende acayip bi göbek var çünkü, 57 kilo olmama rağmen
bu haafta bende hiç yapamadım sürekli bahaneler bulup duruyorum,kızlar motivemi olamıyoruz ne????