Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

Evet bencede yarın yazalım ve hep beraber devam edelim.1.5 ay bile olsa hiç diyetsiz 2 kilo ve 3 santim bence çok güzel bi sonuç.Bu hepimizi motive etmeye yeter zaten.

kızlar kaç kilo vermeyi hedefliyorsunuz? ben 57 kiloyum 52 olmak istiyorum. diyet yapmıyorum açıkcası ama stepper la günde 1000 adım atıyorum. gerçi son günlerde 2 günde 1 yapıyorum aama bu bile etkisini gösterdi gibi. 1 ay oluyor nerdeyse ve sıkılaştığımı hissediyorum.
siz 1000den fazla yapıyorsunuz süper!! ben de denicem ama çok fena sıkılıyorum:) neyse burdan birbirimizi motive edelim. siz de kilolarınızı ve hedefinizi yazın.

Neredesiniz arkadaşlar? Ben dün yapamadım misafirim vardı iki gündür.Bugün yarım saat yaptım toplam.Siz hergün yapabiliyo musunuz?

Hergün yapıyordum ama dün sekteye uğradı.Neyse buğün kaldığım yerden .
devam
Arkadaşlar ben 1 kilo verdim şuanda 75.3 kiloyum.Ben diyette yaptım.

Kalyon tebrik ederim.Bende bir değişiklik yok ama 2 hafta önce gördüğüm arkadaşım dün sen zayıflamışsın dedi.görüntü olarak farketti.

arkadaşım biz bir gaftadır yapıyoruz.bende diyet yapmıyorum.sende katıl bize birlikte yapalım.aslında bugün bildirim günümüzdü ama kimse yazmamış.birbirimizi motive edersek daha iyi sonuç alırız.

kızlar sabah aç karnına tartılmayı unuttum ama kahvaltıdan sonra ortalama 56 kiloydum,basen 98 bel 73 ,azıcık odun diyebiliriz(steppera başlamadan önce 58 kilonun üzerine çıkıyordum bazen sabahları,basen 101,bel ise 79 muş,en çok belde işe yaramasına çok şaşırdım,tabi bel diye ben göbek hizasını ölçüyorum,doğrumu kızlar,sizleerdende bekliyorum ölçülerinizi,

ell82 yani göbeği de eritio di mi bende de fark var gibi ama daha çok bacaklarımda işe yaradı ama göbek bölgesini eritmesini daha çok isterim açıkcası. bende acayip bi göbek var çünkü, 57 kilo olmama rağmen

daha önce diyet yaptığım zaman stepperı bende kullandım.
ve 81 den 63 e inmiştim daha sonra diyeti ve steppeıda bırakınca 12 kilo geri aldım malesef.
şu anda tekrar başladım. hem diyete hem bu alete.

aslında tam düzenli yapılsa çok etkili bir alet.
bacak ve basenlerde inanılmaz etki gösteriyor.

şu anda 75 ten 72 ye doğru yeniden kilo vermiye başladım:sm_cool:

evet canım göbekten de verdim bnm asıl sorunum basendi ama göbeğede çok sevindim,bir taşla iki kuş oldukaydirigubbakcemile5

selam kıslarrrr
valla bende dün yapmadım bugünde yapamadım akşama belki yapatrım biraz
kilo veremeyince biraz motivasyonum bozuldu aslınd bakalım yarınan b,itibaren yapmaya başlıycam tekrardan inşşş

benimde kalçada faydalı oldu sıkılaştım ama bisikletmi twist mi bilemiyorum

bu haafta bende hiç yapamadım sürekli bahaneler bulup duruyorum,kızlar motivemi olamıyoruz ne????

bu haafta bende hiç yapamadım sürekli bahaneler bulup duruyorum,kızlar motivemi olamıyoruz ne????

evet motive olamıyoruz.
kimse yazmıyo.paylaşım yapmıyoruz.bende yapamıyorum.geçen hafta çok güzel yapıyodum günde iki kere.bu aralar hergün misafirim vardı.herkes çok zayıflamışsın dedi.aynı kilodayım diyorum inanmıyolar.bir hafta yapmak bile farketti ama ölçülerde bi değişme yok bende anlamadım.toparladı görüntü olarak demekki.

malesef bende bu aralar rahatsızım diye düzenli yapamıyorum.

ara ara yapıyorum düzenli olmuyor.

kızlar ben her gün yarım saat yapmaya çalışıyorum. 56 kiloyum 1 haftada 1 kilo vermek hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…