- 16 Haziran 2009
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi narikin_71
Ben 50 ye bulamadım...
guclubacismile
Bana link verir misin?
kızlar nerdesiniz,siz yapsanız ben yapamıyoorum,ben yapsam siz yapamıyorsunuz,ben bugün 2750 adım attım,45 dk sürdü,385 kalori yaktım ama canım çıktı,siz neler yapıyorsunuz,paylaşalım
kızlar nerdesiniz,siz yapsanız ben yapamıyoorum,ben yapsam siz yapamıyorsunuz,ben bugün 2750 adım attım,45 dk sürdü,385 kalori yaktım ama canım çıktı,siz neler yapıyorsunuz,paylaşalım
kızlar merhaba
ben de dün aldım stepper. sahibinden.com da ikinci el bulablirsniz. ben bi spor salonundan ikinci el aldım. memnun kalırsam yenisini de almayı düşünüyorum. biraz dandik görünüyor göstergesi de doğru çalışıyor mu daha anlamadım.
yarın yapmaya başlıcam. burda yazılanları görünce çok sevindim :) inş işe yarar.
bir arkadaşın poponun şeklini bozduğunu ve kas yaptırdığını söyledi. öyle bir şikayeti olan oldu mu?
ben kaslı görünmek istemiyorum sadece bacaklarım incelsin popm küçülsün biraz.
cevap verirseniz çok sevinirm arkadaşlar.
ya canım sen süpersin ciddenalkisalkisalkis bugün ben de inat ettim akşam 45 dk yapcam. hep yarım saat yapıp bırakıyorum aslında yorulmuyorum ama çok canım sıkılıyo. senağlama
tşk ederim canım,sıkılmamak için tv izlerken sevdiğin bir programın karşısında yap,zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorsun,yorulduğunun bile farkına varmıyorsun inan
gamyoncuiremsu
arkadaşlar stepper inceltiyomu? bende almayı düşünüyorum ama ben incelmek istiyorum kas olsun istemiyorum
hangi stepper aleti kızlar.hangısını almalıyım sızcee