- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
-
- Konu Sahibi narikin_71
günaydın kıslar ell82 antiranörleri nerde bulucma bacım soru bölümündemi
bacaklarımı hissetmedim akşam oysaki 15 yaptım sadece bugünde 2 set halinde yapmayı düşünüyorum da bakalı bi regli olsma rahatlıycam dahada rahat yapıcam
herkeisn derdim dogum dimi ben bu kilolarımı birdaha vermemek üzere alıcma çünkü bir daha çocuk filan düşünmüyorummmmm keisnl,klee
benimkinin aynısı ben çok ama çok memnunum ben önceleri yarım saat yapıyordum artık 15 dk yapıyorum ama çok memnunum vücudu şekle sokuyorcanım gg dan maxsport diye bir marka aldım,fiyatıda 50 ytl idi,kargoyla beraber 60a geldi,yan kol bantları yok ama ben yinede çok beğendim,resim ekliyorum ,
valla süpersiniz ya 1000 yapılırda 2000 nasıl yaptınn kalyon
bende sabah 15. dk yaptım
ama aben yanı sıra bisklet ve diger hareketleride yapıyorum ama 20 ye çıkarabilirim fırsat bulanbilirsem
benim zıpırlardan
benimde var ama bi kenarda duruyor ayarı yok ve 5dakika bile dayanamıyorum nefesim kesiliyor akannehir
sertliğini nasıl ayarlayabilirim ki acaba twis-shape yazıyor üzerinde
kızlar 3 gündür yapamıyorum çok yoğundum tartılmaya bile korkuyordum,bugün tartıldım 2kilo olmuş verdiğim kilo çok şaşırdım ve sevindim,en kısa zamanda düzenli olarak yapıp size katılacam,beren2008 bende çok memnunum stepperımdan...