- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
-
- Konu Sahibi narikin_71
bende günde tek set 1000ile 2500 arası hangisine gücüm yeterse o kadar yapıyorum,
siz hangi saatlerde yapıyorsunuz?
ben 5 de işten çıkıyorum.ancak 5 ten sonra yapabileceğim.
canım ilk başlarda 100 bile zorla yapıyordum ama zamanla alışılıyor,inan bacaklarım ve kalçamda inanılmaz sıkılaşma var,
rukiye cnm ne zmandır yapıyosun bi faydasını gördünü sen
bend eeşim gelsin öle yapıcma< çocuklrın yanında durur 20 dk bisiklet ve 20 dk steper
Sen nezamandır yapıyosun sizin seviyeye gelebilmem için çok çalışmam lazım
ell82 yan tarafarım var benim yaa onlarada faydalımı bu alet bu arada benimkisi twesten shape aynı şey degilmi stperla
15 dk yapabildim bacaklarım çok agrıdı ama regli olucma ondna sanırım
bisiklette kullanıyorum ben hangisi daha faydalı acaba bilemiyorum
ortalama 1.5 ay ancak olmuştur canım,ama bu kısa zamanda bile bayağı sıkılaşma var,bnm basen problemim var,sauna eşofmanı alıp onunla devam etmeyi düşünüyorum,kullanana varmı arkadaşlar,tavsiye ediyormusunuz...
valla ben aldm çok sıkıcı geldi açıkçası köşemde duruyor şimdide hamileyim hayatta yapamam
kızlar siz bu aletin dışınd abaşka bir şşey kullanıyomusunuz benim bisikletim var onu kullanıyorum birde yanlarımı eritmek iiçin başka hareketle ryapıyorum
ip atlıyorum
bisiklet ve steper beni yoruyor acaba bir gün birirni bir gün birinimi yapsam
siz hergün kullanıyormusunuzzz
çok sporda yapmak zararlıymış kasa dönüyormuş yaglarbilmiyorumkismile
kızlar siz bu aletin dışınd abaşka bir şşey kullanıyomusunuz benim bisikletim var onu kullanıyorum birde yanlarımı eritmek iiçin başka hareketle ryapıyorum
ip atlıyorum
bisiklet ve steper beni yoruyor acaba bir gün birirni bir gün birinimi yapsam
siz hergün kullanıyormusunuzzz
çok sporda yapmak zararlıymış kasa dönüyormuş yaglarbilmiyorumkismile
sauna eşofmanın altını giyip yapınca terletiyor.
tavsiye ederim.
of ya helal olsun nasıl yapıyorsunuz 1000 adım filan.
dün benim ilk günümdü ve 5 er dakikalık iki set halinde yaptım ve indiğimde bacaklarımı hissetmedim resmen.
ama hergün bu şekilde 10 dak. yapsam bile faydası olabilir düşünüyorum çünkü baya çalıştırıyor basenleri.
herkese kolaylıklar diliyorum.