Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

canım ilk başlarda 100 bile zorla yapıyordum ama zamanla alışılıyor,inan bacaklarım ve kalçamda inanılmaz sıkılaşma var,

rukiye cnm ne zmandır yapıyosun bi faydasını gördünü sen
bend eeşim gelsin öle yapıcma< çocuklrın yanında durur 20 dk bisiklet ve 20 dk steper

canım ben geçen yaz sadece bir hafta yaptım düzenli olarak hem kilo verdim hemde bir santim inceldim.sonra bıraktım.şimdi tekrar başladım perşembeden beri düzenli olarak yapıyorum bakalım hafta sonunda belli olur.

ell82 yan tarafarım var benim yaa onlarada faydalımı bu alet bu arada benimkisi twesten shape aynı şey degilmi stperla

15 dk yapabildim bacaklarım çok agrıdı ama regli olucma ondna sanırım
bisiklette kullanıyorum ben hangisi daha faydalı acaba bilemiyorum

Sen nezamandır yapıyosun sizin seviyeye gelebilmem için çok çalışmam lazım

ortalama 1.5 ay ancak olmuştur canım,ama bu kısa zamanda bile bayağı sıkılaşma var,bnm basen problemim var,sauna eşofmanı alıp onunla devam etmeyi düşünüyorum,kullanana varmı arkadaşlar,tavsiye ediyormusunuz...

ikiside galiba aynı şey canım,hangisinin daha faydalı olduğunu antrenör arkadaşımıza bir sor istersen...

valla ben aldm çok sıkıcı geldi açıkçası köşemde duruyor şimdide hamileyim hayatta yapamam

Sauna eşofmanım var ama hiç düzenli kullanamadım hafta sonu eşofmanımla denedim süper terletiyor düzenli kullanılırsa fayda sağlayacağını düşünüyorum Buarada ben bine tamamladım 10 dakikada bel ve sırt yağları için sağa sola dönme hareketi yaptım

valla ben aldm çok sıkıcı geldi açıkçası köşemde duruyor şimdide hamileyim hayatta yapamam

Stepper hamileler için ağır bir spor bence benimkiside 3 yıldır köşede duruyodu ikinci doğumumdan sonra diyetle kilolarımı veremeyince tekrar hayatıma girdi bakalım sonuç ne olacak

Herkese günaydın...
Nasıl gidiyor arkadaşlar.Ben sabah 1000 adım yaptım akşamda 1000 adım yapmayı düşünüyorum.ell82 sauna eşofmanı hatırlattın onuda gizlendiği yerden çıkardım sabah 15 dakikada süper ter attım .Hafiflediğimi hissediyorum.
Herkese kolay gelsin...

of ya helal olsun nasıl yapıyorsunuz 1000 adım filan.
dün benim ilk günümdü ve 5 er dakikalık iki set halinde yaptım ve indiğimde bacaklarımı hissetmedim resmen.
ama hergün bu şekilde 10 dak. yapsam bile faydası olabilir düşünüyorum çünkü baya çalıştırıyor basenleri.
herkese kolaylıklar diliyorum.

günaydın kıslar ell82 antiranörleri nerde bulucma bacım soru bölümündemi
bacaklarımı hissetmedim akşam oysaki 15 yaptım sadece bugünde 2 set halinde yapmayı düşünüyorum da bakalı bi regli olsma rahatlıycam dahada rahat yapıcam

herkeisn derdim dogum dimi ben bu kilolarımı birdaha vermemek üzere alıcma çünkü bir daha çocuk filan düşünmüyorummmmm keisnl,klee

kızlar siz bu aletin dışınd abaşka bir şşey kullanıyomusunuz benim bisikletim var onu kullanıyorum birde yanlarımı eritmek iiçin başka hareketle ryapıyorum
ip atlıyorum

bisiklet ve steper beni yoruyor acaba bir gün birirni bir gün birinimi yapsam
siz hergün kullanıyormusunuzzz

çok sporda yapmak zararlıymış kasa dönüyormuş yaglarbilmiyorumkismile

benim bu alet dışında başka aletim yok o yüzden hergün yapmaya çalışıyorum.ama senin bisikletin varsa dönüşümlü olarak yapabilirsin.dahada faydalı olur.

Bende sabah ve akşam 15 dakikalık setler halinde 1000 er adım yapıyorum.Akşam steperdan sonra 5 dakika oklava ile yanları eritmek için 5 er dakikada basenleri hafif duvara vurma hareketi yaparak 30 dakikaya tamamlıyorum.Bundan sonrası beni aşıyor canım ben yediklerimede dikkat ediyorum hala yağlar beni terketmemekte ısrar ederse yapacak birşeyim kalmıyor.......

Canım ben 3 gün öncesine kadar 100 adımda zorlanıyodum şimdi 1000 adımı tamamlamassam rahat edemiyorum arada nefes almak için birkaç saniye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…