Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

Bundan 3 sene önce stepper ile tam 14 kilo verdim. 82 kilodan 68 e düştüm. tabi rejimle beraber. tabi bir sene de verdim bu kiloyu. daha sonra ekmek makarna pilav vs. olmadan hayatımda devam ettim hayatıma. stepperıda bıraktım. şuan 70 kiloyum. ama basenlerim hala var. 2 gündür yine başladım bu aleti kullanmaya. her akşam yarım saat biniyorum. binmeden öncede sıkılaştırıcı krem sürüyorum bacaklarıma ve streçle sarıyorum. acayip ter attırıyor bacaklarımdan. bakalım sonuç ne olacak. hedefim 3 ayda bazenlerimi inceltmek, hepimize kolay gelsin kızlar:sinifsinif:

Bundan 3 sene önce stepper ile tam 14 kilo verdim. 82 kilodan 68 e düştüm. tabi rejimle beraber. tabi bir sene de verdim bu kiloyu. daha sonra ekmek makarna pilav vs. olmadan hayatımda devam ettim hayatıma. stepperıda bıraktım. şuan 70 kiloyum. ama basenlerim hala var. 2 gündür yine başladım bu aleti kullanmaya. her akşam yarım saat biniyorum. binmeden öncede sıkılaştırıcı krem sürüyorum bacaklarıma ve streçle sarıyorum. acayip ter attırıyor bacaklarımdan. bakalım sonuç ne olacak. hedefim 3 ayda bazenlerimi inceltmek, hepimize kolay gelsin kızlar:sinifsinif:

tebrikler alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben lahana yağı sürüp sonrada alt sauna eşofmanı giyerek yapmıştım,çok terletmişti.lahana yağı süremeden giyidim bir kerede o kadar da terlemedim.dmekki lahana yağı da terletmek de etkili bayağı.

bu şekilde yaparsak daha etkili olur gibi.

bende yeniden bir lahana yağı almayı düşünüyorum,güvenilir bir markanın ama.

birde düzenli yapabilsem ah ah :KK43:((

kızlar kaç gün aradan sonra nihayet yapabildim,45 dk da 2500 adım attım,350 kalori yaktım,umarım düzenli devam edebilirimde işe yarar,siz yapabiliyormusunuzz??

kızlar bende düzenli yapamadım cumadan beir yapmıyorum
zaten diyetide biraz salladım ama çok şükür bugünn toparladım yarınd ainşş twist yapıcma
ben diyet ve spora ragmen 300 gr verince biraz motivasyonum azalmıştı tekrardan tooparlaıdm ve yarın yapıcma inşşş

Anlaşılan kimse düzenli yapamamış.bende cumartesiden beri yapamıyorum.ozaman hep birlikte yeniden başlayalım.paylaşım yapalımki motive olalım.ölçü ve tartı günü ayarlayalım.
birbirimizi motive edersek daha iyi sonuç alırız.ne dersiniz toparlanalım mı?

Anlaşılan kimse düzenli yapamamış.bende cumartesiden beri yapamıyorum.ozaman hep birlikte yeniden başlayalım.paylaşım yapalımki motive olalım.ölçü ve tartı günü ayarlayalım.

evet çok isterim :Saruboceq:

yarın yatılı misafirim geliyor. ama yine de aksatmamaya çalışacağım :Saruboceq:

dün gece 15 dk yapabildim.

evet toplanalım bence de.

benimkinin ayarı çok sert.ve de değiştirilmiyor. ben günde 5 dakika yapıyorum.az olsuama daimi olsun istiyorum.
şimdiden fark olduğunu hissediyorum.
hadi bakalım hepimize kolay gelsin.

bende 3 gündür yapıyorum ama diyet yapmıyorum. çünkü rejim yapınca benim direk üst kısmım gidiyor.sadece bacakalrımı inceltmek istiyorum stepepr ile. dün akşam ölçtüm 108 cm geldi. bakalım ay sonunda değişim ne olacak. her akşam 200 kalori yakacak şekilde 25-30 dk biniyorum. belki zamanla arttırırım süreyi. öenmli olan devam ettiebilmek. burda baylaşalım kızlar ölçülerimizi birbirimizi motive edelim hihoyyyt

kızlar bu aleti nerelerden bulabiliris ya benim vardı yeğenim ayak kısmını kırdı aldığım yere gittim getirmyomuş artık nerelerde vardır yazabilirmisiniss

ben ortalama 1.5 ay önce 50 ytl ye aldım kızlar,fiyatını merak edenler,+10 kargo,gg dan

Bencede çok iyi olur haydin kızlar yaz geliyor..............

bugünden itibaren düzenli yapmaya başlıyoruz inşaallah.haftaya cumayada bildirim yapalım olmazmı?hergün nekadar yaptığımızı yazalım.birbirimize destek olalım.

kızlar ya ben yarım saat yapabiliyorum. 45 dk yapanlarınız var bravo demek istiyorum büyük başarı.:) neyse her gün yarım saat de hiç yoktan iyidir.:))

X