Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

günaydın kıslar ell82 antiranörleri nerde bulucma bacım soru bölümündemi
bacaklarımı hissetmedim akşam oysaki 15 yaptım sadece bugünde 2 set halinde yapmayı düşünüyorum da bakalı bi regli olsma rahatlıycam dahada rahat yapıcam

herkeisn derdim dogum dimi ben bu kilolarımı birdaha vermemek üzere alıcma çünkü bir daha çocuk filan düşünmüyorummmmm keisnl,klee

canım antrenör diye bir kullanıcı arkadaş var,özelden msj atarsan sanırım sorularına cvp verir...

mrb kızlar bu stepper dediğiniz twist and shape diye bir alet var o mu hani şu iki ayak koyma yeri olan basamak gibi..fiyatı nedir ben de bıktım artık basen ve kalçamdan..kalçam 100 cm göğsüm 85 cm..üst 38 beden alt 40-42..hatta 42..bu aletle şu armut bedenimi düzeltebilirmiyim..bacaklarım ve kalçam erir mi..

leyla arkadaşım resmini ekledim.
twist and shape=stepper

Eklentiler

• $1zyxwef.jpg
    $1zyxwef.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 96
sağol cnm ben de alacağım bu aletten ama hangi marka iyidir.bazıları çok gıcırtı yapıyor ya da kırılıyor diyenler var...ya da alınca bir köşeye atmaktan korkuyorum istikrarla yapabilir miyim acaba.bilmiyorumkismile

yakın zmanda ell82 arkadaş 50 ytl ye almıştı,ona sorabilirisiniz.

ben 3-4 yıl önce 145 tl ye almıştım.

ekranı,ayarı bozuldu.benimkinin markasını tavsiye etmem.

benimki lateral stepper.güya öyle diye aldım.geldiğinde üzerinde tigh trahiner diye birşey yazıyordu :KK43:

selam kızlar bende bugün sadece 10 dk yapanildim çok fazla bacakalrım agrıdı

Bende dün sabah 1000 akşam 2000 adım yaptım bu sabah hiç yapamadım inşaallah akşam telafi edebilirim başlamışken bırakmak istemiyorum bugün üşengeçlik yaptım şuanda kendime çok kızıyorum.Kızlar sizlerin nasıl gidiyor.

valla süpersiniz ya 1000 yapılırda 2000 nasıl yaptınn kalyon

bende sabah 15. dk yaptım
ama aben yanı sıra bisklet ve diger hareketleride yapıyorum ama 20 ye çıkarabilirim fırsat bulanbilirsem
benim zıpırlardan

canım gg dan maxsport diye bir marka aldım,fiyatıda 50 ytl idi,kargoyla beraber 60a geldi,yan kol bantları yok ama ben yinede çok beğendim,resim ekliyorum ,
benimkinin aynısı ben çok ama çok memnunum ben önceleri yarım saat yapıyordum artık 15 dk yapıyorum ama çok memnunum vücudu şekle sokuyor
bide ben artık tiwisterde kullanıyorum 15 dakikada onu yapıyorum :roflol:

valla süpersiniz ya 1000 yapılırda 2000 nasıl yaptınn kalyon

bende sabah 15. dk yaptım
ama aben yanı sıra bisklet ve diger hareketleride yapıyorum ama 20 ye çıkarabilirim fırsat bulanbilirsem
benim zıpırlardan

Canım 1000 den sonra 5 dakika dinlendim ondan sonra 2000 ne tamamladım.Bugün hiç yapamadım biraz sonra başlamayı düşünüyorum

Neredesiniz arkadaşlar? Ben dün yapamadım misafirim vardı iki gündür.Bugün yarım saat yaptım toplam.Siz hergün yapabiliyo musunuz?

benimde var ama bi kenarda duruyor ayarı yok ve 5dakika bile dayanamıyorum nefesim kesiliyor akannehir

sertliğini nasıl ayarlayabilirim ki acaba twis-shape yazıyor üzerinde

kızlar 3 gündür yapamıyorum çok yoğundum tartılmaya bile korkuyordum,bugün tartıldım 2kilo olmuş verdiğim kilo çok şaşırdım ve sevindim,en kısa zamanda düzenli olarak yapıp size katılacam,beren2008 bende çok memnunum stepperımdan...

benimde var ama bi kenarda duruyor ayarı yok ve 5dakika bile dayanamıyorum nefesim kesiliyor akannehir

sertliğini nasıl ayarlayabilirim ki acaba twis-shape yazıyor üzerinde

Hepsinde aynımı bilmiyorum ama benim aletin ön tarafında ayarlamak için düğmesi var sağa çevrilince zorlaşıyo sola çevirince kolay ayara geliyo ama zor ayarın beş dakikası kolay ayarın 15 dakikasına bedel.

kızlar 3 gündür yapamıyorum çok yoğundum tartılmaya bile korkuyordum,bugün tartıldım 2kilo olmuş verdiğim kilo çok şaşırdım ve sevindim,en kısa zamanda düzenli olarak yapıp size katılacam,beren2008 bende çok memnunum stepperımdan...

canım çok sevindim.bu aletin işe yaradığının kanıtı senin verdiğin kilo.tebrik ederim.şimdi 1 aydamı 2 kilo oldu?birde vücut ölçülerini almışmıydın başlamadan önce?kilo verdirdiği kadar vücudu inceltiyo.hem kilo hemde vücut ölçüsü takip edelim bence.

tşk ederim canımcım,1 ay değilde 1,5 aya yaklaştı yapmaya başlayalı,tabi aralarda sekteyede uğradı birkaç kez birkaç gün,3cm inceldim zayıflamanın yanında,birde rejimsiz yani,şöyle sıkı bir rejimle çok daha fazla işe yarayacağı kanısındayım,yarın ölçülerimizi ve kilolarımızı yazarsak ilerleyen günlerde daha fazla motive oluruz inceldiğimizi görerek,

X