- 16 Haziran 2009
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi narikin_71
tamam canım nasıl isterseniz ben varım ,göstergesi bozuksa dakikaya göre yaparsınız yaktığınız kalorileri ben size söylerim,ben şimdi en sıkı ayarında 40 dkda 2500 adım attım ve 350 kalori yaktım,kan ter içinde kaldım,kızlar bişey soracam eşim diyor ki kalori yakmak bu kadar kolay mı?sizce yaktığımız kaloriler doğrumudur?
ben diyetteyken kullanmıştım baya zayıflamıştım.
nette bi kalori cetveline bakın işsterseniz steple yürüyüşün iki katı yakarsınız.
bende kas yaptı diyemem zaten bacaklarım önceden de kaslıydı.
sizde santim bazında incelme oldumu?ben yazın bir hafta günde iki kere yarımşar saat yaptım 1 haftada 1er santim incelmiştim.
kızlar 2500 adım attım 40 dkda,yapamıyorum zorlanıyorum diyenler ben ilk günler 100 yapıyordum bacaklarım kırılıyordu ağrıdan ama şimdi alıştım ağrımıyor sadece kalçamda sızlama hissediyorum,eşimde az önce popon küçülmüş dedi,ölecektim sevinçten,bide ben spor bitince soğuk suyla duş alıyorum zımba gibi oluyorum onunda sıkılaşmaya etkisi vardır muhakkak,ölçü gününü siz beliirleyin kızlar,sizinle herşeye varımŞeniz
Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum artık spor yapmaya karar verdim inşaallah başarırım Biraz önce denedim anca 5 dakka yapabildim inşaallah başarırım
kızlar bende katılmak isteirm ama 15 dk yapıyorum günlük bacakları kırılıyor ve sıkılıyorummm
tabiki sebep bu degil ikiz bebelerim var ne zmna fırsta bulursam ozman yapıyorum ama takım halinde yapalım derseniz olur hemde programlamış olurum kendimi
birde sormak istedigim bu alet sadece bacak mı çaşlıştır
basen göbek gitmezmi
yan kaslarada faydası varmı acaba benim yanlarımda fazla
bird ediyorklarki çok yapıncz kas yapıyormuş falan filan kaç kez ve nekadar yapalımmm
bende varım bende almıştım dün akşam 15 dakika bindim işte bundan benimki
bende varım bende almıştım dün akşam 15 dakika bindim işte bundan benimki