Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

ell82 masumm kalyon zalimi netertua ve ben toplam 6 kişiyiz şimdilik.arkadaşlar benimde göstergesi bozuk bende dakika hesabıyla yapıyorum.sabah 20 dakika yaptım birazdan yine 20 dakika yaparım.herkes nekadar yaparsa burda paylaşalım.birbirimize destek olursak daha iyi sonuç alırız.

20 dakika yaptım ben akşam
107 kaloriyakmışım artırmka istiyorum yada bir sabah bir akşam kullanmak istiyorum

günaydın arkadaşlar
masumm, rukiyeşahin nasıl yani tek seferde 20 dakika harikasınız .Ben ara ara günde 1000 adım yapmaya gayret edeceğim böylede faydasını görürüm değil mi? arkadaşlar boşa gitmesin bunca emek

günaydın arkadaşlar
masumm, rukiyeşahin nasıl yani tek seferde 20 dakika harikasınız .Ben ara ara günde 1000 adım yapmaya gayret edeceğim böylede faydasını görürüm değil mi? arkadaşlar boşa gitmesin bunca emek

canım 5 dakikada yapsan faydası olur.ben ilk başlarken 5 dakikayla başladım sonradan alıştıkça artıtdım.sende alışırsın.

15 dakika bana göre hiçte az değil.Umarım gün geçtikçe bende açılırım

teşekkür ederim.bayağı moral oldu benim için :teselli:

canım 5 dakikada yapsan faydası olur.ben ilk başlarken 5 dakikayla başladım sonradan alıştıkça artıtdım.sende alışırsın.

evet haklısın.
yavaş yavaş alışılır.bende önnceleri 10 dk yapabiliyordum sonra 15 dk.sonra yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum.

klayon sende artırırsın cnm ama müzikle süpe roluyor eger müzik veya tv yoksa zor geçiyor zaman cnmm

kızlar selam bende de bi cosfer stepper var direnç ayarı var yazıyo dıye netten almıstım ben de ama bulamıyorum nerde oldugunu. bu stepper dan kullanan arkadaşlar varsa direnç ayarının nerde oldugunu soyleyebılır mı bana

kızlar bnde 1350 adım yapabildim,189 kalori yapıyor, ama yemeği çok kaçırıyorum 2 gündür,buda motivasyonumu bozdu,tartılmaya bile korkuyorum:KK43:(

kızlar parça parça mı yapıyosunuz gün içerisinde yoksa birkerede 1000 adımmı
birde regli dönemlerinde kullanıyromsuunuz çok bacak agrısı oluyor ya o dönemde ondan sorudm

dün hiç spor yapmadım bugünde belki akşama yaparım çocualrı uyuttum aslınd abi 20 dk yapsammı diyorum ama agrım var kefimde yokk öle yani kıslar

kızlar parça parça mı yapıyosunuz gün içerisinde yoksa birkerede 1000 adımmı
birde regli dönemlerinde kullanıyromsuunuz çok bacak agrısı oluyor ya o dönemde ondan sorudm

dün hiç spor yapmadım bugünde belki akşama yaparım çocualrı uyuttum aslınd abi 20 dk yapsammı diyorum ama agrım var kefimde yokk öle yani kıslar

ben günde 2 defa 20şer dakika yapıyorum.sanırım diğer arkadaşlarda öyle yapıyor ama benim gösterge bozuk.

siz hangi saatlerde yapıyorsunuz?
ben 5 de işten çıkıyorum.ancak 5 ten sonra yapabileceğim.

bende düzenli saatlerde yapamıyorum.sende 5ten sonra yapabilirsin.eğer imkanın olursa birde yatmadan önce yaparsın.bende geç kalınca yatmadan önce yapıyorum ikinci seti.

rukiye cnm ne zmandır yapıyosun bi faydasını gördünü sen
bend eeşim gelsin öle yapıcma< çocuklrın yanında durur 20 dk bisiklet ve 20 dk steper

bende günde tek set 1000ile 2500 arası hangisine gücüm yeterse o kadar yapıyorum,

X