Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

selamlar,
ben de iki sene önce almıştım. hiç kullanamadan bir kenara koymuştum.
şimdi burayı okuyunca tekrar istek oluştu ve tozlu raflardan çıkarmaya karar verdim:)
brbirimize destek oluruz ,böylece düzenli yapmaya devam ederiz diye düşünüyorum.
gelişmeleride buraya yazalım ki daha da motive olalım.
hadi kızlar gösterelim kendimizi:)

kızlar ben en başlarda çok istikrarlı her çıktığımda günde 3 kez 1000 yapıyordum,bu aralar biraz rahatsızım arada sırada yapmaya çalışıyorum,bugün farkettimki bacaklarım incelmiş,hatta iç baldırlarım yürüdükçe sallanıyordu o bile azalmış,1,5 kiloda gitti bu arada rejimsiz,çok mutluyum

bende sizi merak etmiştim devam ediyomu acaba diye.nekadar zamandır yapıyosunuz.

ben düzenli yapmaya çalışıyorum canım. ve gercekten etkili.. herkese tavsiye ediyorum.

bende stepper kullananlardanım gercekten faydası soluyor bana sadece 2 haftadır yapıyorum ama gercekten faydaı luyor. gunde 1000 adım atabılıyorum. sızler kaç adımm atıyorsunuz arkadaslar

bende stepper kullananlardanım gercekten faydası soluyor bana sadece 2 haftadır yapıyorum ama gercekten faydaı luyor. gunde 1000 adım atabılıyorum. sızler kaç adımm atıyorsunuz arkadaslar

benim göstergesi bozuldu kaç adım olduğunu bilemiyorum ama yarım saat bazende 45 dakika yapıyorum.bencede çok faydalı ama devamlı yapmak lazım.

sabah 15 dk akşama 15 dk ile başlıyayım.

benim göstergem bozuk onun için süre tutacağım.

başlayan herkese kolay gelsin.

bende 1000 adım atıyorum bazen 2 defa 1000 atıyorum,bencede çok işe yarıyor,hep beraber yapıp motive olsak ne güzel olur,

tamam canım nasıl isterseniz ben varım ,göstergesi bozuksa dakikaya göre yaparsınız yaktığınız kalorileri ben size söylerim,ben şimdi en sıkı ayarında 40 dkda 2500 adım attım ve 350 kalori yaktım,kan ter içinde kaldım,kızlar bişey soracam eşim diyor ki kalori yakmak bu kadar kolay mı?sizce yaktığımız kaloriler doğrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…