Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

ben sadece ölçülerimi aldım. kilo veremiyorum bir türlü. o yüzden stepperla zayıflayan arkadaşlar varsa bi bilgi versinler ya.

aynen ben çok kolay kilo verirdim artık veremiyorum hem incelmek sıkılaşmak istiyorum hemde 5-6kg vermek,bakalım kendime bi sınır koyayım biraz zorlayayım o zamana kadar kendimi diyorum.

aynen ben çok kolay kilo verirdim artık veremiyorum hem incelmek sıkılaşmak istiyorum hemde 5-6kg vermek,bakalım kendime bi sınır koyayım biraz zorlayayım o zamana kadar kendimi diyorum.

inşallah bakalım 15 günüm falan var sonra şehir değiştiricem stepperımı götüremicem.15 günde devamlı yapayım da sonra leslie'ye falan ağırlık veririm diyorum.bu süre zarfında 5-6 kilo versem ne güzel olurr :))

03.09.2012

juliette09 -600
PrensesPeri - 500
matematikci45 1300
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 550

04.09.2012

juliette09 -1500
PrensesPeri - 0
matematikci45 -1000
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 650

güzel fikir canım bende bir zamanlar leslie yapmıstım

yok canım zor olmuyor.tarihleri yazınca takibi kolaylaştı.ben alışkınım liste tutmaya

ya maşallah ne güzel yapıyorsunuz 1000 adım falan harikasınız ya gıptayla izliyorum sizi ben dün akşam yine yapamadım.bu cumartesi diyetisyen randevum var.vuracak beni vuracak

gaza geleyim diye kilo çizelgemi de yaptım,verdiğim toplam 5e yaklaştı şükürler olsun

canım geçen hafta 3,5 diyordun bak bu hafta 5 1 ay sonra 10 olur gayet güzel gidiyorsun kısa zamanda eritir gidersin o kg ları yürekten inanıyorum

canım çok zorlama kendini yavaş yavaş çogalt

04/09 ---> 1500 adım hemde bini hiç durmadan yaptımmm..

süper süper süper

05.09- sadece 400 yapabildim :/ bugün de odun falan taşıdık malum önümüz kış akşama kadar biraz dinlenip yaparım aksatmak yok :))

dün gittim 7 otlu çay aldım.yeşil çayı içemezdim ama bunu zor da olsa içiyorum.içeriğinde kiraz sapı,biberiye,kekik,yeşil çay,mate,ısırgan ve funda yaprağı var. bakalım işe yarayacak mı..

kızlar birkaç gün yapamayacagım.yeni bir ilaca başladım.hasta gibi oldum.toparlar toparlamaz başlayacagım ama buralardayım yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…