- 12 Mart 2011
- 307
- 23
-
- Konu Sahibi narikin_71
gaza geleyim diye kilo çizelgemi de yaptım,verdiğim toplam 5e yaklaştı şükürler olsun
of bende çizelge yapmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyor
ben sadece ölçülerimi aldım. kilo veremiyorum bir türlü. o yüzden stepperla zayıflayan arkadaşlar varsa bi bilgi versinler ya.
aynen ben çok kolay kilo verirdim artık veremiyorumhem incelmek sıkılaşmak istiyorum hemde 5-6kg vermek,bakalım kendime bi sınır koyayım biraz zorlayayım o zamana kadar kendimi diyorum.
03/09 550 adım :) o kadar iş yaptıktan sonra o kadar halim kaldı :)) bugün önce leslie yapıp sonra stepper yapıcam inşallah.kızlar ben bacaklarımın arkasının sertleştiğini hissediyorum basen bölgesi hariç,bundan mı acaba?sizde de oluyor mu?
canım sana zorluk olmuyo değil mi listeyi tutmak? ben işyerinden girdiğim için pek rahat değilim ama yinede yardıma ihtiyacın olursa seve seve ederim. az önce bu paylaşımın ilk sayfalarını okudum tekrar,ordakiler bize göre bayağı hırslıymış günde en az kesintisiz 1000adım atıyolarmış ama bizim gibi düzenli paylaşım yapılmadığı için bi süre sonra sallamaya başlamışlar aman biz dikkat edelim maşallah çok güzel gidiyoruzama ben süreleri uzatmaya başlayalım diyorum kızlar. sanırım seninde dediğin gibi en az 15 dk yapınca işe yarıyor.bundan sonra sabahları 500adım akşamda 15dk yapmaya çalışıcam,üstünede biraz soğukça bi duş ve bi sıkılaştırıcı sürüp mis gibi uyurum
gaza geleyim diye kilo çizelgemi de yaptım,verdiğim toplam 5e yaklaştı şükürler olsun
bugün hiç bırakmadan yarım saat yapayım dedim dayanamadım 20 dk yaptım 1000 adımda bıraktım o dakkadan beri kalbimde sancı var..akşam oldu geçer dedim ama yok hala ağrıyor haraket ettikçe daha da fena bu normal mi kızlar sizede böyle olmuşmuydu ben çokmu yüklendim nette yazılar flnda okudum bilinçsiz spor kalp krizine bile neden oluyormuş ay korkuyorum ya
04/09 ---> 1500 adımhemde bini hiç durmadan yaptımmm..
of bende çizelge yapmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
canım burdan bir bak istersen
kızlar ben 1 kg verdim sonunda!kaldı 4-5 kgcık
kaç gündür yapıyorsun canım? diyet falan uyguladın mı?
yok canım diyet yapamıyorum,28inden beri yapıyorum ben ama son 3-4 gündür ağırlık verdim.
kızlar birkaç gün yapamayacagım.yeni bir ilaca başladım.hasta gibi oldum.toparlar toparlamaz başlayacagımama buralardayım yinede
olsun canım sağlık herşeyden önce geliyor. geçmiş olsun bu arada
teşekkürler tatlım
yok canım diyet yapamıyorum,28inden beri yapıyorum ben ama son 3-4 gündür ağırlık verdim.
kızlar birkaç gün yapamayacagım.yeni bir ilaca başladım.hasta gibi oldum.toparlar toparlamaz başlayacagımama buralardayım yinede