- 23 Ekim 2011
- 1.075
- 18
-
- Konu Sahibi narikin_71
ve 06.09- 850 adımm :)) bitki çayımı da içiyorum bi yandan. Allah'ım ilk kez bu kadar azimliyim nolur 2 kilo olsun gitsin yaa :))
geçmiş olsun canım sen dinlen biz hep burdayız :)
geçmiş olsun canım
aynen bende ilk kez bu kadar azimliyim ve sanki meyvesini almaya başladımdurmak yok canım! ay bu arada bende bitki çayı aldım yeşil çay hatta tatlandırıcıyla içebiliyodum ama bitti ya şekerim sadece kilo içinde değil normal yararları içinde içmeyi çok istiyorum ama şekersiz çok zor yaa
aynen bende ilk kez bu kadar azimliyim ve sanki meyvesini almaya başladımdurmak yok canım! ay bu arada bende bitki çayı aldım yeşil çay hatta tatlandırıcıyla içebiliyodum ama bitti ya şekerim sadece kilo içinde değil normal yararları içinde içmeyi çok istiyorum ama şekersiz çok zor yaa
07/09/2012-->1500 görev tamamladı
Haftasonu sınavlarım var pazartesı kaldıgım yerden devam ınsallah
teşekkür ederim
harikasın harikaneye emek veriyor insanda güzel olmuyor sonuçlarını almıyor.sende çok emek veriyorsun karşılığını almaya başladın
yeşil çayı hazır poşet çay içme canım canından bezersin
çaykurun bergamutlu yeşil çayı var.küçük kutuda.onu tavsiye ederim.bende içemezdim yeşil çayı bununla sevdim.şimdi zevk için içiyorum.normal çay gibi.bardaga demleyip üzerine limon sıkıyorsun.tadı çok güzel
bugün hiç bırakmadan yarım saat yapayım dedim dayanamadım 20 dk yaptım 1000 adımda bıraktım o dakkadan beri kalbimde sancı var..akşam oldu geçer dedim ama yok hala ağrıyor haraket ettikçe daha da fena bu normal mi kızlar sizede böyle olmuşmuydu ben çokmu yüklendim nette yazılar flnda okudum bilinçsiz spor kalp krizine bile neden oluyormuş ay korkuyorum ya
merhabalar.herkese iyi hafta sonları
sabah diyetisyenime gittim.800 gr yağdan vermişim
günde 30 dk yürüyüş verdi.stepperin var yapayım mı dedim.fazla yüklenme bacak kaslarını çok çalıştırıyor dedi.ip atlama verecekmiş.onun yerine 15 dk stepper verdi
3 hafta sonra tekrar gideceğim.o zamana kadar öğlenleri sadece salata yogurt yiyeceğim :44:
tartıda değişen hiçbir şey yok!! ben mi çok acele ediyorum anlamıyorum
07.09- 650 ama bir de 4-5 dakika boyunca tam basmamışım sonuna kadar, gösterge işlememiş :) eksiği var fazlası yok yani
bende senin gibiyim her sabah ölçüyorum kendimi sonuç hüsrançok üzülüyorum ve bekleyemiyorum hemen inceleyim istiyorum ama sanırım öyle kolay olmuyo bu işler