Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

hoşgeldin canım :) inşallah zamanında verebilirsin ki olucak gibi bu azimle..

Tesekkur ederım yeter kı azmedelım hepımız verıcez ınsallah...

merhaba canım seni 8. takımdan hatırlıyorum değil mi :44: bak nerede karşılaştık
hoşgeldiniz sizleride listemize ekliyorum.umarım daha da kalabalıklaşır daha şevke geliriz

Perıcım yok canım, ben senı heryerden bılıyom, sıgır iliğinden, kıtap topıgınden, acıkoğretım topıgınden

Bu arada...

1 eylül 1500 adım...
2 eylül 2100 adım...

Bugun malesef sadece 1 saat yürüyüş yaptım 5 km... Yanında stepperde yapacaktım ama pek halım yoktu bugun, yarına ınsallah...
Gunluk kalorı mıktarımı da 1500 u gecmeyecek sekılde ayarlıyorum, hayırlısı bakalım...

Perıcım yok canım, ben senı heryerden bılıyom, sıgır iliğinden, kıtap topıgınden, acıkoğretım topıgınden
[/FONT]

bütün bu topiclerde gezince hepten karıştırdım desene özür bi 8. takım yok içinde

Son düzenleme:
03.09.2012

juliette09 -600
PrensesPeri - 500
matematikci45
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood

03.09.2012

juliette09 -600
PrensesPeri - 500
matematikci45
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood

03/09 550 adım :) o kadar iş yaptıktan sonra o kadar halim kaldı :)) bugün önce leslie yapıp sonra stepper yapıcam inşallah.kızlar ben bacaklarımın arkasının sertleştiğini hissediyorum basen bölgesi hariç,bundan mı acaba?sizde de oluyor mu?

gerçekten şimdi sen söyleyince bi baktımda benimde ayaktayken sert bayağı ama önceden nasıldı hiç bilmiyorum ki.. gerçi daha bi hafta oldu ve öyle ahım şahım yapmıyorum ben tam hız almışken yoruluyorum ve 500ü görünce bırakıyorum maalesef. belki zamanla çoğaltırım.

03.09.2012

juliette09 -600
PrensesPeri - 500
matematikci45
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood

canım sana zorluk olmuyo değil mi listeyi tutmak? ben işyerinden girdiğim için pek rahat değilim ama yinede yardıma ihtiyacın olursa seve seve ederim. az önce bu paylaşımın ilk sayfalarını okudum tekrar,ordakiler bize göre bayağı hırslıymış günde en az kesintisiz 1000adım atıyolarmış ama bizim gibi düzenli paylaşım yapılmadığı için bi süre sonra sallamaya başlamışlar aman biz dikkat edelim maşallah çok güzel gidiyoruz ama ben süreleri uzatmaya başlayalım diyorum kızlar. sanırım seninde dediğin gibi en az 15 dk yapınca işe yarıyor.bundan sonra sabahları 500adım akşamda 15dk yapmaya çalışıcam,üstünede biraz soğukça bi duş ve bi sıkılaştırıcı sürüp mis gibi uyurum

bugün hiç bırakmadan yarım saat yapayım dedim dayanamadım 20 dk yaptım 1000 adımda bıraktım o dakkadan beri kalbimde sancı var..akşam oldu geçer dedim ama yok hala ağrıyor haraket ettikçe daha da fena bu normal mi kızlar sizede böyle olmuşmuydu ben çokmu yüklendim nette yazılar flnda okudum bilinçsiz spor kalp krizine bile neden oluyormuş ay korkuyorum ya

canım bence senin ayarı çok sıkı,çünkü ben 1000 adımı 11dkda atıyorum ve sadece bacaklarım sızlıyo o kadar. öncelikle ayarını biraz gevşet vede madem dokunuyor yarıya düşür adım sayısını olmadı iki seferde yaparsın.çok yüklenme kendine allah korusun.

gaza geleyim diye kilo çizelgemi de yaptım,verdiğim toplam 5e yaklaştı şükürler olsun

ne güzel cnm çok sevindim 5 kgda ben versem başka bişi istemem. ama son dönemde aldığım 1kgı bile veremedim ben daha daha sıkı çalışmam lazımmm! bide incelme oldu mu dikkat ettin mi hiç? benim görünümde daha iyi duruyo bacaklarım ama cm bazında maalesef aynı şuanda,gerçi hem çok binmedim başlarda hemde daha 8 gün oldu.

hmm evet canım baktımda şimdi en sondaymış hiç dikkat etmedim ben ona:/..dediğin gibi az az yapmak daha mantıklı olacak ama başladığım gibi bir süre ara vereceğm hala haff sızı var kalbimde rahatsız ediyor bir süre korkudan binemem herhalde ben..hepinize iyi kilo vermeler :)

ben de bir haftadır bir şeyler yapıyorum ama düzenli olarak yapmıyorum.duş alırken dikkatimi çekti bir sorayım dedim. :)) inşallah faydasını görürüz

bu arada ben de dün akşamki sporumu yaptım :))
03.09-550 adım
04.09-650 adım.

bu akşam 1000e çıkacağım inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…