Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

ve 06.09- 850 adımm :)) bitki çayımı da içiyorum bi yandan. Allah'ım ilk kez bu kadar azimliyim nolur 2 kilo olsun gitsin yaa :))

ve 06.09- 850 adımm :)) bitki çayımı da içiyorum bi yandan. Allah'ım ilk kez bu kadar azimliyim nolur 2 kilo olsun gitsin yaa :))

aynen bende ilk kez bu kadar azimliyim ve sanki meyvesini almaya başladım :21: durmak yok canım! ay bu arada bende bitki çayı aldım yeşil çay hatta tatlandırıcıyla içebiliyodum ama bitti ya şekerim :KK43: sadece kilo içinde değil normal yararları içinde içmeyi çok istiyorum ama şekersiz çok zor yaa

Son düzenleme:
03.09.2012

juliette09 -600
PrensesPeri - 500
matematikci45 1300
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 550

04.09.2012

juliette09 -1500
PrensesPeri - 0 :KK43::KK43::KK43:
matematikci45 -1000
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 650

05.09.2012

juliette09 - 1250
PrensesPeri -
matematikci45 -
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood-400

06.09.2012

juliette09 -1650
PrensesPeri -
matematikci45 -
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 850

geçmiş olsun canım sen dinlen biz hep burdayız :)

geçmiş olsun canım

teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16:

aynen bende ilk kez bu kadar azimliyim ve sanki meyvesini almaya başladım :21: durmak yok canım! ay bu arada bende bitki çayı aldım yeşil çay hatta tatlandırıcıyla içebiliyodum ama bitti ya şekerim :KK43: sadece kilo içinde değil normal yararları içinde içmeyi çok istiyorum ama şekersiz çok zor yaa

harikasın harika :KK76::KK76: neye emek veriyor insanda güzel olmuyor sonuçlarını almıyor.sende çok emek veriyorsun karşılığını almaya başladın :KK16::KK16:

yeşil çayı hazır poşet çay içme canım canından bezersin :KK9::KK9:

çaykurun bergamutlu yeşil çayı var.küçük kutuda.onu tavsiye ederim.bende içemezdim yeşil çayı bununla sevdim.şimdi zevk için içiyorum.normal çay gibi.bardaga demleyip üzerine limon sıkıyorsun.tadı çok güzel :KK34:

normalde yeşil çayı içemezdim midem almazdı.ama bu doğadan'ın 7 otlu çayını içerken zorlanmıyorum. 3 gündür günde 2 bardak olarak içiyorum.henüz bir sonuç göremedim,çok aceleci bir yapım var.ama bu kez sabredicem inşallah. :))

hanımlar kaçmışsınız hepinizz ?? ben daha bugünkini yapmadım birazdan başlıcam :))

teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16:

harikasın harika :KK76::KK76: neye emek veriyor insanda güzel olmuyor sonuçlarını almıyor.sende çok emek veriyorsun karşılığını almaya başladın :KK16::KK16:

yeşil çayı hazır poşet çay içme canım canından bezersin :KK9::KK9:

çaykurun bergamutlu yeşil çayı var.küçük kutuda.onu tavsiye ederim.bende içemezdim yeşil çayı bununla sevdim.şimdi zevk için içiyorum.normal çay gibi.bardaga demleyip üzerine limon sıkıyorsun.tadı çok güzel :KK34:

deneyeceğim canım.

bugün hiç bırakmadan yarım saat yapayım dedim dayanamadım 20 dk yaptım 1000 adımda bıraktım o dakkadan beri kalbimde sancı var:KK43:..akşam oldu geçer dedim ama yok hala ağrıyor haraket ettikçe daha da fena bu normal mi kızlar:KK43: sizede böyle olmuşmuydu ben çokmu yüklendim nette yazılar flnda okudum bilinçsiz spor kalp krizine bile neden oluyormuş ay korkuyorum ya:KK43:

dün benimde başıma benzer bişi geldi, 1300lerdeydim ama birazda hızlanmıştım kalbim deli gibi çarpmaya başladı hemen 50 adım daha yapıp bıraktım biraz daha sürdü sonra geçti.

merhabalar.herkese iyi hafta sonları :KK16::KK16::KK16:

sabah diyetisyenime gittim.800 gr yağdan vermişim :KK76::KK76:

günde 30 dk yürüyüş verdi.stepperin var yapayım mı dedim.fazla yüklenme bacak kaslarını çok çalıştırıyor dedi.ip atlama verecekmiş.onun yerine 15 dk stepper verdi :KK34:

3 hafta sonra tekrar gideceğim.o zamana kadar öğlenleri sadece salata yogurt yiyeceğim :44:

tartıda değişen hiçbir şey yok!! ben mi çok acele ediyorum anlamıyorum :KK5:
07.09- 650 ama bir de 4-5 dakika boyunca tam basmamışım sonuna kadar, gösterge işlememiş :) eksiği var fazlası yok yani :p

merhabalar.herkese iyi hafta sonları :KK16::KK16::KK16:

sabah diyetisyenime gittim.800 gr yağdan vermişim :KK76::KK76:

günde 30 dk yürüyüş verdi.stepperin var yapayım mı dedim.fazla yüklenme bacak kaslarını çok çalıştırıyor dedi.ip atlama verecekmiş.onun yerine 15 dk stepper verdi :KK34:

3 hafta sonra tekrar gideceğim.o zamana kadar öğlenleri sadece salata yogurt yiyeceğim :44:

çok güzel cnm,bide spor yapamadığın halde 800gr gitmiş. özellikle bel için yoğurt mucizevi bişi,hiç aklıma gelmiyo öğlenleri gidip bi yoğurt alıp yesem.. bende maksimum 15 dk yapıyorum günde stepperı ve yükseltmeyide düşünmüyorum çok yüklenmemek adına demek ki doğru olanda buymuş.ip atlamadan daha keyifli bence stepper ve eğer apartmandan yaşıyorsan daha yapılabilir bişi ve bizi bırakma zatennn..:KK25:

tartıda değişen hiçbir şey yok!! ben mi çok acele ediyorum anlamıyorum :KK5:
07.09- 650 ama bir de 4-5 dakika boyunca tam basmamışım sonuna kadar, gösterge işlememiş :) eksiği var fazlası yok yani :p

bende senin gibiyim her sabah ölçüyorum kendimi sonuç hüsran:KK43: çok üzülüyorum ve bekleyemiyorum hemen inceleyim istiyorum ama sanırım öyle kolay olmuyo bu işler :KK43::KK43:

bende senin gibiyim her sabah ölçüyorum kendimi sonuç hüsran:KK43: çok üzülüyorum ve bekleyemiyorum hemen inceleyim istiyorum ama sanırım öyle kolay olmuyo bu işler :KK43::KK43:

kesinlikle.kalktığımda ilk iş gidip tartıya koşuyorum wcden sonra tabi :)) ama hep aynı. acaba diyorum lahana çorbası mı denesem 3 gün? benim sadece 3-4 kilo vermeye ihtiyacım var.kendim için o da yoksa herkes iyisin sen diyor. ama ben iyi hissetmiyorum. deneyen var mı lahana çorbasını?

X