- 5 Eylül 2012
- 906
- 4
-
- Konu Sahibi narikin_71
Haftasonu sınavlarım var pazartesı kaldıgım yerden devam ınsallah
merhabalar.herkese iyi hafta sonları
sabah diyetisyenime gittim.800 gr yağdan vermişim
günde 30 dk yürüyüş verdi.stepperin var yapayım mı dedim.fazla yüklenme bacak kaslarını çok çalıştırıyor dedi.ip atlama verecekmiş.onun yerine 15 dk stepper verdi
3 hafta sonra tekrar gideceğim.o zamana kadar öğlenleri sadece salata yogurt yiyeceğim :44:
merhaba arkadaşlar hepsiburada. sitesinden Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) almayı düşünüyorum indirimde 140 tl. birde her eve lazım sitesnde tam spor bisikleti var twistide var 240tl (biraz bütçeyi aşar) sizce ne yapmalıyım? bu ürünlerden kullanınız varmı? site yada ürün önerebilrsiniz kafam çok karışık tereddütlüyüm :26:yardım edermisiniz..
canım düzenli kullanımla stepperında faydasını göreceğin için bence uygun fiyatlı olanı alman daha mantıklı geliyo madem bütçeni zorluyor tabi sen bilirsin. bende aynı siteden almıştım çokta memnunum bu arada
yorumun için tşk ederim canım. Bende öyle düşündüm dün siparişimi verdim :) heyecanla bekliyorum
canım düzenli kullanımla stepperında faydasını göreceğin için bence uygun fiyatlı olanı alman daha mantıklı geliyo madem bütçeni zorluyor tabi sen bilirsin. bende aynı siteden almıştım çokta memnunum bu arada
yorumun için tşk ederim canım. Bende öyle düşündüm dün siparişimi verdim :) heyecanla bekliyorum
o zaman aramıza hoşgeldin canım
çok güzel cnm,bide spor yapamadığın halde 800gr gitmiş. özellikle bel için yoğurt mucizevi bişi,hiç aklıma gelmiyo öğlenleri gidip bi yoğurt alıp yesem.. bende maksimum 15 dk yapıyorum günde stepperı ve yükseltmeyide düşünmüyorum çok yüklenmemek adına demek ki doğru olanda buymuş.ip atlamadan daha keyifli bence stepper ve eğer apartmandan yaşıyorsan daha yapılabilir bişi ve bizi bırakma zatennn..
bende senin gibiyim her sabah ölçüyorum kendimi sonuç hüsrançok üzülüyorum ve bekleyemiyorum hemen inceleyim istiyorum ama sanırım öyle kolay olmuyo bu işler
kesinlikle.kalktığımda ilk iş gidip tartıya koşuyorum wcden sonra tabi :)) ama hep aynı. acaba diyorum lahana çorbası mı denesem 3 gün? benim sadece 3-4 kilo vermeye ihtiyacım var.kendim için o da yoksa herkes iyisin sen diyor. ama ben iyi hissetmiyorum. deneyen var mı lahana çorbasını?
ayy prensesperi senin verdiğin adresten yaptım dikkatlice tekrar, sonunda olduuuçok sağol cnmmm..
08/09/2012-->1300
09/09/2012-->1400
tanıdığın mevlütünde tabağın dibine indiğm keşkek,nohut,cacık ve irmik helvasının cezası daha ağır ama gücüm yetmedi
aydasu sınavların nasıl geçti tatlım
Pericim merhaba...
İşletme son sınıftayım bu yaz cok zor gunler gecırdım, calısamadım, kesın olarak sene tekrarı yapıcam ama saglık herseyden onemlı napalım... 5 dersım vardı 2 sını verırım ama seneye 3 dersle ugrasıcam...
Dun sınavdan gelır gelmez 500 adım attım 8 dakıkada...
Yenı topıkten devam edelım olmazsa, yenı topık yenı umutlar, napalım burdan mı yazalım bıldırımlerı ordan mı?
o zaman aramıza hoşgeldin canım
hoşbulduk canım :) çok şükür bugün geldi ve kurduk ama bu stepperin zorluk derecesi nasıl oluyor ayarlamak için uğraştım bazen çok sert oluyor adım zor atılıyor şimdiden 900 adım attım hadi hayırlısı
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/557476-stepper-yaparak-form-tutalim-2.html#post26393462
diğer topiğimize gel canımsenide listemize ekleyeyim mi?