Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

merhaba arkadaşlar hepsiburada. sitesinden Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) almayı düşünüyorum indirimde 140 tl. birde her eve lazım sitesnde tam spor bisikleti var twistide var 240tl (biraz bütçeyi aşar) sizce ne yapmalıyım? bu ürünlerden kullanınız varmı? site yada ürün önerebilrsiniz kafam çok karışık tereddütlüyüm :26:yardım edermisiniz..

tebrikler canım,harika

08/09---> 200 adım akşam işten geç çıktım yığılmışım koltuğa,nasıl zor geldi yapması inşallah bugün acısını çıkarırım..

canım düzenli kullanımla stepperında faydasını göreceğin için bence uygun fiyatlı olanı alman daha mantıklı geliyo madem bütçeni zorluyor tabi sen bilirsin. bende aynı siteden almıştım çokta memnunum bu arada.

08/09/2012-->1300
09/09/2012-->1400

tanıdığın mevlütünde tabağın dibine indiğm keşkek,nohut,cacık ve irmik helvasının cezası daha ağır ama gücüm yetmedi

03.09.2012

juliette09 -600
PrensesPeri - 500
matematikci45 1300
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 550

04.09.2012

juliette09 -1500
PrensesPeri - 0
matematikci45 -1000
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 650

05.09.2012

juliette09 - 1250
PrensesPeri -
matematikci45 -1500
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood-400

06.09.2012

juliette09 -1650
PrensesPeri -
matematikci45 -
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 850

07.09.2012

juliette09 -1550
PrensesPeri -VİRÜS
matematikci45 -1500
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood 650

08.09.2012

juliette09 -200
PrensesPeri -VİRÜS
matematikci45 -1300
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood

09.09.2012

juliette09 -
PrensesPeri -VİRÜS
matematikci45 -1400
eeesssVİRÜS
aydasu
A m o n r a
mytinywood

listenin toplamını almadım kızlar belki düne bildiren olur diye

ben 15 dk da anca 600 tane yapıyorum.sen o sayıları 15 dk mı yapıyorsun
evim 5. katta benim canım.düşünsene benim ip atladıgımı apartman gümler animallah

bende senin gibiyim her sabah ölçüyorum kendimi sonuç hüsran çok üzülüyorum ve bekleyemiyorum hemen inceleyim istiyorum ama sanırım öyle kolay olmuyo bu işler

canlarım hergün tartılmak iyi birşey değil.vermediğinizi gördükçe moraliniz bozulur.kendinize haftada 2 gün verin onun dışında tartılmayın

kilo vermek sabır işi.en güzel örnek benim size.geçen yıl kasımdan beri 10 kg verdim düşünün.aldım verdim.diyetisyene başladım.hasta oldum.bi çok şey oldu ama hiç vazgeçmedim.hep bir şekilde tutundum.önemli olan istikrar.yapıyorum olmuyor deyip vazgeçmek en büyük yanlışım oldu sabırlı olun şekerlerim neye emek veriliyorda karşılığı alınmıyor

ayy prensesperi senin verdiğin adresten yaptım dikkatlice tekrar, sonunda olduuu çok sağol cnmmm..

rica ederim canım güle güle kullan

08/09/2012-->1300
09/09/2012-->1400

tanıdığın mevlütünde tabağın dibine indiğm keşkek,nohut,cacık ve irmik helvasının cezası daha ağır ama gücüm yetmedi

canımcım arada olur öyle.hiç canını sıkma yediklerini unut.bugun yeniden başla

aydasu sınavların nasıl geçti tatlım

Pericim merhaba...
İşletme son sınıftayım bu yaz cok zor gunler gecırdım, calısamadım, kesın olarak sene tekrarı yapıcam ama saglık herseyden onemlı napalım... 5 dersım vardı 2 sını verırım ama seneye 3 dersle ugrasıcam...

Dun sınavdan gelır gelmez 500 adım attım 8 dakıkada...
Yenı topıkten devam edelım olmazsa, yenı topık yenı umutlar, napalım burdan mı yazalım bıldırımlerı ordan mı?

inşallah verirsin canım sınavlarını.dediğin gibi sağlık herşeyden önemli varsın gelecek yıl olsunda mezuniyetin.vardır bir hayrı
maşallah hemen stepperin başına geçmişsin.8 dk da 500 adım süper ben o kadar zorlamıyorum kendimi ona rağmen deli ter atıyorum

artık oraya yazalım canım gören oraya gelir zaten 3-4 kişiyiz

bugun akşam dışardayım.sabahtan yapayım sonra canım istemez dedim.15 dk 600 yaptım

o zaman aramıza hoşgeldin canım

hoşbulduk canım :) çok şükür bugün geldi ve kurduk ama bu stepperin zorluk derecesi nasıl oluyor ayarlamak için uğraştım bazen çok sert oluyor adım zor atılıyor şimdiden 900 adım attım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…