- 28 Ocak 2009
- 106
- 1
-
- Konu Sahibi narikin_71
27.08.2012
juliette09
PrensesPeri - 500
eeesss
500 ü tamamladım
arkadaşlar benden küçük bir tavsiye,eğer imkanınız varsa ve seviyorsanız telefondan,mp3 çalardan vs. kulaklık takıp hareketli şarkılar dinleyerek yapın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve eğleniyorsunuzben de 3 gündür yapıyorum
maalesef 250 yapabildim ama öncesinde deli gibi temizlik yapıp terledim.yarın görüşürüz canım..
canım sende katılsana bizemüzik iyi fikir.hiç sıkılmadan yapılıp bitirilir
canın sağolsun canım.önemli olan başlamak.gerisi nasılsa gelir
canım benim sen tam benim aradığım taze kansınbu gazla sıkılmadan devam edicem ben inanıyorum
Kızlar ben de en fazla 500 adım yapabiliyorum, nefesim kesiliyor artık onun için bırakıyorum.Siz de olmuyor mu nefes problemi?
Zaten 2 kere falan ara veriyorum :) bacaklarımda problem olmuyor, ama nefesim engel oluyorrr:)
tabiki katılmak isterim,fırsat buldukça girer yazarım.ben geceleri tek seferde 1000i geçip öyle bırakıyorum.müzik olunca sayılar hızlı hızlı geçiyobiraz da çarçabuk kiloları veripkurtulmak istiyom ondan herhalde,yediklerime de dikkat ediyorum 15 günde 3,5 kilo kadar birşey verdim ama benimki okyanustan bir kaşık su
Bendede öyle yapalım canım,aksam yaptığımı bugüne yazarız yarından sonrada düzene girer canim27.08.2012
juliette09 -250
PrensesPeri - 500
eeesss
28.08.2012
juliette09 - 500
PrensesPeri - 250
eeesss
matematikci45
matematikci senide ekledim canımistediğin zaman gel
zera senide ekleyeyim mi?
dün akşam 250 tane yapabildim
juliette canım senin 500 u 28 ine yazdım.29 una mı yazsaydım bilemedim :44:
27.08.2012
juliette09 -250
PrensesPeri - 500
eeesss
28.08.2012
juliette09 - 500
PrensesPeri - 250
eeesss
matematikci45
matematikci senide ekledim canımistediğin zaman gel
zera senide ekleyeyim mi?
dün akşam 250 tane yapabildim
juliette canım senin 500 u 28 ine yazdım.29 una mı yazsaydım bilemedim :44:
bende o kadar nefes problemi olmuyor.çok zorlama aman
1000 mi maşallahdamalaya damlaya göl olur.bende uzun zamandır diyetteyim.zaman zaman bozulsada vermeye çalışıyorum.10 kg oldu al ver sakın ümitsiz olma.15 günde 3,5 çok iyi
prensesperi yaz beni de canım.ama dün hastalandım ilk birkaç günü yoğun oluyo hafta sonu tekrar başlarım steppere,1000 olarak beni de yaz,Allah utandırmasın inşallah
canım bu ardada sen de iyi vermişsin, o kadarları bi görsem iyice gaza gelicem
selam kızlar ben henüz düzenli olarak steperımı kullanmaya başlayamadım ama birkaç güne sabah, öğle, akşam yarımşar saat olmak üzere toplamda günde bir buçuk saat ile başlamayı hedefliyorum fakat bazı yerlerde ilk 15 dk ile başlayıp yavas yavas arttırın fln yazmışlar sizce böyle hızlı bir giriş yapsam sakıncası olurmu ne dersiniz:/?