- 12 Mart 2011
- 307
- 23
-
- Konu Sahibi narikin_71
canım merhaba bende Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) almayı düşünüyorum gittigidiyorda gördüm sen aldım demişsin nasıl memnun kaldınmı bu markadan çok tereddütlüyüm nasıl çıkar kötümü çıkar diye korkuyorum açıkcası nettende pek alışveriş yapan biri değilimdir :/..sen memnun kaldınmı ve hangi siteden aldın yardımcı olursan çok sevinirim canım
merhaba arkadaşlar.bende netten aldım cosfer çok memnunum şu anlık.fiyatı indirimdeydi.ses felan yok.gıcırdamaya başlarsa yağlarızartıkcanım bende aldım netten aynı marka stepperı ve çokta güzel çıktı sadece çabuk gıcırdamaya başladı ki dayanılmaz bi sesle ama kocam halletti o meseleyi bolca yağlamış artık ses çıkarmıyor.hepsiburada'dan aldım bu arada fiyatı daha uygundu ve çok beklemedim.
cevap verdiğiniz için çook teşekkürler kızlar:)sayenizde içim rahat bi şekilde hepsiburada.comdan bugün siparişimi verdim birkaç güne elime ulaşacak inş faydasını görürüm ya 6 kilo vermem lazım epey kilo aldım özellkle basen ve bacaklarımdan şu bacaklarımı zayıflatamazsam depresyona girmem an meselesi:/..okuyorum birde yurt köşelerine götüreceğim bu aleti inş uğraşlarıma değer ya:)..sizler faydasını gördünüzmü kızlarrr?birde direnç ayarı varmı bu cosfer multi stepperın?
100 taneyi 3 dk falan yapıyorum ben..30 dk yaptıgımı düşünemiyorum:44:
düzenli yapan varmı?bende sizlerin sayesinde düzene oturtabilirim belki
var canım önde bir yer var onu sıktıkça sertleşiyo ayarı ama çok çok sıkma bence yoksa zorlanırsın ve çabuk sıkılırsın. ben hala düzenli başlayamadığım için bi faydasını görmedim ama gerçekten etkili bi alet olduğuna inanıyorum. benim kilom 54 ama görsen 60 dersin basenler yüzündenonlardan bi kurtulsam çoookk mutlu olucam. bugün başlamaya kararlıyım bakalım inşallah sorun çıkmaz.
aynen canım ya ah şu basenlerr:/ birde benim boyum 1.55 kısa boyda basen dahada çirkin duruyor bütün skinny pantolonlarımı rafa kaldırdım giymeyeceğim zayflayana kadar of of bunalıma gireceğim şu bacaklarım yüzünden( burada herkes övünce alayım dedim bakalım umutluyum hep beraber eritiriz inş şu basenleri:))başladığımda bende yazarım artık günde kaç adım yaptığımı dayanabilirsem bünyeme baya yükleneceğim :)
aynen bende bi düzene oturtsam yazmaya başlıcam canım. olmazsa bayramdan sonra günde 3dk bile olsa yazalım günlük adım sayılarımızı,belki işe yarar gaza getirir.
aynen bende bi düzene oturtsam yazmaya başlıcam canım. olmazsa bayramdan sonra günde 3dk bile olsa yazalım günlük adım sayılarımızı,belki işe yarar gaza getirir.
valla süper olur bencede günlük yazalım cnm bende gaza getireceği kanaatindeyim:)bugünde geldi stepperım çok şükür hiç beklemedim
valla süper olur bencede günlük yazalım cnm bende gaza getireceği kanaatindeyim:)bugünde geldi stepperım çok şükür hiç beklemedim
kimseden ses çıkmıyo,toplandığımız gibi dağıldık anlaşılan :2:
liste fikrime sıcak bakmadıgınızı düşündüğüm için yazmamıstım :44:
olur mu bence iyi fikir.. tamam madem yarından itibaren başlayalım mı ölçüleri alıp?
birde listeyi nasıl yapıcaz?
27.08.2012
juliette09
PrensesPeri
eeesss
şöyle yapıverdim.biz sonradan geldik istersen sen tut istersende ben tutayımyogunum yapamam dersen ben üstlenirim canım masaüstüne bir excel tablosu açıp günlük rakamları oraya işlememiz yeterli