Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

canım bende aldım netten aynı marka stepperı ve çokta güzel çıktı sadece çabuk gıcırdamaya başladı ki dayanılmaz bi sesle ama kocam halletti o meseleyi bolca yağlamış artık ses çıkarmıyor.hepsiburada'dan aldım bu arada fiyatı daha uygundu ve çok beklemedim.

merhaba arkadaşlar.bende netten aldım cosfer çok memnunum şu anlık.fiyatı indirimdeydi.ses felan yok.gıcırdamaya başlarsa yağlarızartık .benim kilomda bi sorun yok 55 kiloyum fakat basenler daha ince olsun bide form korumak amaçlı kullanıyoruz bu şeker aleti.her eve lazım:)

cevap verdiğiniz için çook teşekkürler kızlar:)sayenizde içim rahat bi şekilde hepsiburada.comdan bugün siparişimi verdim birkaç güne elime ulaşacak inş faydasını görürüm ya 6 kilo vermem lazım epey kilo aldım özellkle basen ve bacaklarımdan şu bacaklarımı zayıflatamazsam depresyona girmem an meselesi:/..okuyorum birde yurt köşelerine götüreceğim bu aleti inş uğraşlarıma değer ya:)..sizler faydasını gördünüzmü kızlarrr?birde direnç ayarı varmı bu cosfer multi stepperın?

var canım önde bir yer var onu sıktıkça sertleşiyo ayarı ama çok çok sıkma bence yoksa zorlanırsın ve çabuk sıkılırsın. ben hala düzenli başlayamadığım için bi faydasını görmedim ama gerçekten etkili bi alet olduğuna inanıyorum. benim kilom 54 ama görsen 60 dersin basenler yüzünden onlardan bi kurtulsam çoookk mutlu olucam. bugün başlamaya kararlıyım bakalım inşallah sorun çıkmaz.

merhaba kızlar keyifli bir gün dilerim

bende de var.sürekli olmasada günde 500 tane yapıyorum.sizler günde kaç tane yapıyorsunuz :44:

100 taneyi 3 dk falan yapıyorum ben..30 dk yaptıgımı düşünemiyorum :44:

düzenli yapan varmı?bende sizlerin sayesinde düzene oturtabilirim belki

Son düzenleme:
100 taneyi 3 dk falan yapıyorum ben..30 dk yaptıgımı düşünemiyorum :44:

düzenli yapan varmı?bende sizlerin sayesinde düzene oturtabilirim belki

canım bende arada yapıyorum ve 5dkyı doldurmaya gayret ediyorum. Geçen akşam üstüne çıktım ve şok oldum 85dkyı gösteriyordu 7bin kusur adım yapıyor! ve bunu kocam yapmış, zaten normaldede en az 15 dk yapıyor,bense 5dkyı zar zor yapıyorum

aynen canım ya ah şu basenlerr:/ birde benim boyum 1.55 kısa boyda basen dahada çirkin duruyor bütün skinny pantolonlarımı rafa kaldırdım giymeyeceğim zayflayana kadar of of bunalıma gireceğim şu bacaklarım yüzünden( burada herkes övünce alayım dedim bakalım umutluyum hep beraber eritiriz inş şu basenleri:))başladığımda bende yazarım artık günde kaç adım yaptığımı dayanabilirsem bünyeme baya yükleneceğim :)

aynen bende bi düzene oturtsam yazmaya başlıcam canım. olmazsa bayramdan sonra günde 3dk bile olsa yazalım günlük adım sayılarımızı,belki işe yarar gaza getirir.

aynen bende bi düzene oturtsam yazmaya başlıcam canım. olmazsa bayramdan sonra günde 3dk bile olsa yazalım günlük adım sayılarımızı,belki işe yarar gaza getirir.

valla süper olur bencede günlük yazalım cnm bende gaza getireceği kanaatindeyim:)bugünde geldi stepperım çok şükür hiç beklemedim

valla süper olur bencede günlük yazalım cnm bende gaza getireceği kanaatindeyim:)bugünde geldi stepperım çok şükür hiç beklemedim

3 kişi olduk bile ben kk dayım sürekli.her sabah gelelim önceki gün kaç tane yaptık yazalım.birbirimizden utanırız yaparız aksatmayız.gün günde mini bir listemiz olsun.belki görüpte katılmak isteyen olur çoğalırız

canım ne zaman başlayacağını yaz o zaman bende başlarım,sonrada hergün gece yada sabah paylaşırım kaç adım attığımı ve bence 3 gün 100 adım - 100 adım günde bi kaç seferle başlayalım derim, ne dersin?

olur mu bence iyi fikir.. tamam madem yarından itibaren başlayalım mı ölçüleri alıp?

ben diyetisyene gidiyorum canım.ölçülerimi almıyorum o yüzden.ama seni motive ediyorsa al

birde listeyi nasıl yapıcaz?

hemen isimlerimizin oldugu bir liste tarihle isimlerimiz pazartesinden pazartesine de toplarız öyle yazarız.katılmak isteyeni ekleriz motive olur gideriz

yarına hedefim 500

27.08.2012

juliette09
PrensesPeri
eeesss

şöyle yapıverdim.biz sonradan geldik istersen sen tut istersende ben tutayım yogunum yapamam dersen ben üstlenirim canım masaüstüne bir excel tablosu açıp günlük rakamları oraya işlememiz yeterli

çok iyi olur canım zahmet olmıcaksa. Bende bugün başlayacağım 500le ve ölçü alırım dediğin gibi motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…