Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

arkadaşlar benden küçük bir tavsiye,eğer imkanınız varsa ve seviyorsanız telefondan,mp3 çalardan vs. kulaklık takıp hareketli şarkılar dinleyerek yapın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve eğleniyorsunuz :KK34: ben de 3 gündür yapıyorum

arkadaşlar benden küçük bir tavsiye,eğer imkanınız varsa ve seviyorsanız telefondan,mp3 çalardan vs. kulaklık takıp hareketli şarkılar dinleyerek yapın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve eğleniyorsunuz :KK34: ben de 3 gündür yapıyorum

canım sende katılsana bize :KK19: müzik iyi fikir.hiç sıkılmadan yapılıp bitirilir :KK34:

maalesef 250 yapabildim ama öncesinde deli gibi temizlik yapıp terledim.yarın görüşürüz canım..

canın sağolsun canım.önemli olan başlamak.gerisi nasılsa gelir :KK54:

Kızlar ben de en fazla 500 adım yapabiliyorum, nefesim kesiliyor artık onun için bırakıyorum.Siz de olmuyor mu nefes problemi?

canım benim sen tam benim aradığım taze kansın :KK9: bu gazla sıkılmadan devam edicem ben inanıyorum :KK16:

bende inanıyorum :KK34: kurtulacagız şu kilolarımızdan.taş gibi hatunlar olacagız :KK19: :KK76:

Kızlar ben de en fazla 500 adım yapabiliyorum, nefesim kesiliyor artık onun için bırakıyorum.Siz de olmuyor mu nefes problemi?

2 set halinde yapsan nasıl olur :44:

2 set halinde yapsan nasıl olur :44:[/QUOTE]

Zaten 2 kere falan ara veriyorum :) bacaklarımda problem olmuyor, ama nefesim engel oluyorrr:)

tabiki katılmak isterim,fırsat buldukça girer yazarım.ben geceleri tek seferde 1000i geçip öyle bırakıyorum.müzik olunca sayılar hızlı hızlı geçiyo:KK9: biraz da çarçabuk kiloları veripkurtulmak istiyom ondan herhalde,yediklerime de dikkat ediyorum 15 günde 3,5 kilo kadar birşey verdim ama benimki okyanustan bir kaşık su :KK5:

günaydın kızlar,öncelikle yeni katılımlara çoook sevindim :KK9::KK9::KK9: ben dün akşam yapamadım ama sabah 500 yapıp öyle geldim işe. nefes darlığı değilde feci susadım,suyu hayal ede ede bitirdim 6dkda 500 adımı :) akşam 100 150 bile olsa üstüne eklemeye çalışıcam ama yapabilirsem yine 500 yapıcam. bundan sonrada sabahları yapmaya çalışıcam daha kolay oluyo bence.

27.08.2012

juliette09 -250
PrensesPeri - 500
eeesss

28.08.2012

juliette09 - 500
PrensesPeri - 250
eeesss
matematikci45

matematikci senide ekledim canım :KK34: istediğin zaman gel :KK19:

zera senide ekleyeyim mi?

dün akşam 250 tane yapabildim :KK30::KK30:

juliette canım senin 500 u 28 ine yazdım.29 una mı yazsaydım bilemedim :44:

Zaten 2 kere falan ara veriyorum :) bacaklarımda problem olmuyor, ama nefesim engel oluyorrr:)

bende o kadar nefes problemi olmuyor.çok zorlama aman :KK19:

tabiki katılmak isterim,fırsat buldukça girer yazarım.ben geceleri tek seferde 1000i geçip öyle bırakıyorum.müzik olunca sayılar hızlı hızlı geçiyo:KK9: biraz da çarçabuk kiloları veripkurtulmak istiyom ondan herhalde,yediklerime de dikkat ediyorum 15 günde 3,5 kilo kadar birşey verdim ama benimki okyanustan bir kaşık su :KK5:

1000 mi maşallah :nazar: :KK16: damalaya damlaya göl olur.bende uzun zamandır diyetteyim.zaman zaman bozulsada vermeye çalışıyorum.10 kg oldu al ver :KK9: sakın ümitsiz olma.15 günde 3,5 çok iyi :KK54:

Son düzenleme:
27.08.2012

juliette09 -250
PrensesPeri - 500
eeesss

28.08.2012

juliette09 - 500
PrensesPeri - 250
eeesss
matematikci45

Bendede öyle yapalım canım,aksam yaptığımı bugüne yazarız yarından sonrada düzene girer canim

27.08.2012

juliette09 -250
PrensesPeri - 500
eeesss

28.08.2012

juliette09 - 500
PrensesPeri - 250
eeesss
matematikci45

Beni şimdilik eklemeyin yüzmeye başlayacağım steppere biraz ara vericem :KK61:

prensesperi yaz beni de canım.ama dün hastalandım ilk birkaç günü yoğun oluyo hafta sonu tekrar başlarım steppere,1000 olarak beni de yaz,Allah utandırmasın inşallah:KK9:

bende o kadar nefes problemi olmuyor.çok zorlama aman :KK19:

1000 mi maşallah :nazar: :KK16: damalaya damlaya göl olur.bende uzun zamandır diyetteyim.zaman zaman bozulsada vermeye çalışıyorum.10 kg oldu al ver :KK9: sakın ümitsiz olma.15 günde 3,5 çok iyi :KK54:

canım bu ardada sen de iyi vermişsin, o kadarları bi görsem iyice gaza gelicem:KK19:

prensesperi yaz beni de canım.ama dün hastalandım ilk birkaç günü yoğun oluyo hafta sonu tekrar başlarım steppere,1000 olarak beni de yaz,Allah utandırmasın inşallah:KK9:

canımcım listeye ekledim seni günlük kaç tane yaptık onu yazacagız.pazartesi haftalık liste yaparız.belki motive olmak adına aylıkta bir liste yaparız:KK34:

canım bu ardada sen de iyi vermişsin, o kadarları bi görsem iyice gaza gelicem:KK19:

verdimde gel bana sor :KK9::KK9: diyet yapacam diye herşeyi kestim çok azalttım kan demir bişey kalmamış.hala ilaç kullanıyorum.o dönemde kilo kaybım durdu.sonra bi dönem gözüm dönüyor herşeyi yiyorum.alıyorum.al ver ooo çok zamandır diyet yapıyorum bakma :KK17: önemli olan bırakmamak.bak ne güzel vermişsin devamı gelir :KK34: kk dan hiç kopma buralarda hep diyet arkadaşları bulursun.hep motive olursun :KK16:

günaydın kızlar:KK3:
benimde ortaokul lise dönemim hep diyetle ve kiloları alıp vermekle geçti kızlar. sonra ilk 7 kilomdan kurtuldum yavaş vede emin adımlarla. 2-3 yıldırda son fazlalıklar üstünde uğraşıyorum ama hala kurtulamadım :KK43: düğün zamanı tam 51 kiloyu gördüm ama yine aldım mayıstan beri 55 oldum (basen-alt bacak kalın olduğu boydanda pek şanslı olmadığım (160cm) için 60 gibi gösteriyorum),akşam yemek için o kadar uğraşınca yememek olmuyo :KK43: ama kızlar şunu söyleyeyim önemli olan akşam aç yatmak,ben en kolay öyle verdim kiloları hem öyle çok dikkatte etmedim. inşallah hepimiz kurtulucaz kilolarımızdan ben inanıyorum ve bu sitede sizlerde çok yardımcı oluyosunuz bana. mesela sabah zorda gelse mahçup olmamak ve düzenimizi bozmamak adına kalkıp yaptım yinede. çok sağolun bu yüzden :) :nazar: inşallah amacımıza ulaşana kadar bozmayız düzeni.

canım düne benim için 500 yazabilirsin :KK9::KK9::KK9:

selam kızlar ben henüz düzenli olarak steperımı kullanmaya başlayamadım ama birkaç güne sabah, öğle, akşam yarımşar saat olmak üzere toplamda günde bir buçuk saat ile başlamayı hedefliyorum fakat bazı yerlerde ilk 15 dk ile başlayıp yavas yavas arttırın fln yazmışlar sizce böyle hızlı bir giriş yapsam sakıncası olurmu ne dersiniz:/?

selam kızlar ben henüz düzenli olarak steperımı kullanmaya başlayamadım ama birkaç güne sabah, öğle, akşam yarımşar saat olmak üzere toplamda günde bir buçuk saat ile başlamayı hedefliyorum fakat bazı yerlerde ilk 15 dk ile başlayıp yavas yavas arttırın fln yazmışlar sizce böyle hızlı bir giriş yapsam sakıncası olurmu ne dersiniz:/?

canım bence böyle hızlı başlarsan sıkılabilirsin çünkü hakikaten yoruyor. bende 500 ile başladım gün içinde üstüne eklemeye çalışıyorum ama o 6 dk bitince bende bitiyorum.

X