Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

merhaba bende almayı düşünyorum sizin kullandığınız air climber mı yoksa cosfer twist shape mı hangisini almalıyım

canım geldi stepperım cosfer twist shape, ve inan nette göründüğünden daha güzel daha sağlam.. yapımı birazcık karışık kocam olmasa zorlanırdım ama hemen yaptı ve gerçekten işe yaradığını iki üç adımda bile anlayabiliyosun. kasları hareket ettiriyo.memnun kaldım yani şimdilik..

kızlar 4 5 yıl önce twıs shape almıştım hiç kullanmadım :KK50: yazıları okuyunca kullanmaya başlamaya karar verdim :21:çok güzel motive etmişsiniz pazartesi başlıyorum sürekli yazcam sizde yazın kızlar motive olalım :KK52:

kızlar akşam yapmak daha etkili olur gibi en azından uyuruz:KK8: yemek yemeyiz:KK4: gündüz yapıldıgı zaman çok acıkılıyo

kızlar yarım saat yapma yeterli olurmu:KK43:ben spor yapııınca çok acıkıyorum :KK25:iştah kesilmesi için ne yapabilirim:KK5:

$sporcos06.jpg
kızlar ben de ki bundan bunun sertlik ayarı yok sanırım ve ilk olmasına ragmen cok zorlanmadım yaparken:)

Kizlar merhaba..

Bendede var stepper, duzenli bir turlu baslayamamistim. Ama artik bu kilolarimdan nefret ediyorum. Biraz once eski resimlerime baktim ve iyice gaza geldim :)

Yarindan itibaren basliyorum, gunde en az yarim saat fln yapmak lazim, onemli olan hareket edip terleyip metabolizmayi hizlandirmak. Eylul sonuna kdr hergun yapicam, gelismeleri izlicem. Baktim olmuo son care diyetisyen :)

Gecen hafta iki gun yaptim, deli gibi terletiyor, hele ki agir ayarinda yaparsan. Ertesi gun bacaklarim agriyordu deli gibi..

Sonuc goren ya da baslayan yapan varsa, ben ortakliga hazirim :) yazarim hergun.. Yrn tartilacagim, boylece kilo takibinide yapabilirim, 15te bir tartilcam bakalim sonuc ne olacak :)

arkadaşlar bende de twist stepper var. basen ve kalça için iyi geliyor diye duydum başlamak istiyorum bende. ama ben 200-300 adımdan sonra acayip nefes nefese kalıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz ? yani kaç adımda bir mola veriyorsunuz? Bir de sauna eşofmanla yapsam daha mı etkili olur acaba ?

internetten Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) aldım yarın elimize geçer inş,kargoya verilmiş...düzenli yapıldığı taktirde işe yarayacağını umuyorum.hiçbirşey yapmadan oturmaktan iyidir.kas yaparsada fena olmaz bence.hergün kaç dakika yaptığımız yazarsak motive oluruz .süreyi yavaş yavaş arttırırız.:KK9:

Son düzenleme:
Kızlar dakika ile değil adım ile başlayın mesela 300 adım sonra yavaş yavaş arttırırsınız bir anda yüklenmeyin...

Kızlar dakika ile değil adım ile başlayın mesela 300 adım sonra yavaş yavaş arttırırsınız bir anda yüklenmeyin...

merhaba, evet haklısınız ben de arkadaşların 1000-2000 yaptım dediğini görünce şaşırmıştım. sauna eşofmanla ilgili kimse yanıt vermedi :) sizin fikriniz nedir kızlarr ?

slm kızlar bi süredir giremiyordum,ben stepperı alalı bi iki ay oldu ama işten geç çıkmalarım yüzünden hiç doğru düzgün binemedim,evlenelide 2 ay oldu ya misafirim oluyo yada düzeni tam oturtamadım eve gel ev işi yap yemek yap otur derken 10 oluyo saat üşeniyorum :KK43: çok sıkıldım artık kendimi gaza getirmeye çalıştıkça bi pürüz çıkıyo,en son bayağı hevesle çıktım üstüne ama acayip gıcırdamaya başlamış,yağladım ama geçmedi bugün tekrar deneyeceğim. ve birbirimizi gaza getirceğimiz bi arkadaş arıyorum,böyle hergün yapmaya teşvik edicek ne kadar yaptığını yazıcak ne kadar inceldiğimizi kontrol edebilceğimiz birisini aranızda bana katılmak isteyen varsa lütfen cevap yazsın!!!
sürekli araştırıyorum genelde günde 20dk düzenli binenlerde bayağı düzelme olduğunu okudum,böyle bacaklarla son yazım olsun istiyorum :KK43:

internetten Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) aldım yarın elimize geçer inş,kargoya verilmiş...düzenli yapıldığı taktirde işe yarayacağını umuyorum.hiçbirşey yapmadan oturmaktan iyidir.kas yaparsada fena olmaz bence.hergün kaç dakika yaptığımız yazarsak motive oluruz .süreyi yavaş yavaş arttırırız.:KK9:

canım merhaba bende Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) almayı düşünüyorum gittigidiyorda gördüm sen aldım demişsin nasıl memnun kaldınmı bu markadan çok tereddütlüyüm nasıl çıkar kötümü çıkar diye korkuyorum açıkcası nettende pek alışveriş yapan biri değilimdir :/..sen memnun kaldınmı ve hangi siteden aldın yardımcı olursan çok sevinirim canım

X