- Konu Sahibi narikin_71
-
merhaba bende almayı düşünyorum sizin kullandığınız air climber mı yoksa cosfer twist shape mı hangisini almalıyım
merhaba bende almayı düşünyorum sizin kullandığınız air climber mı yoksa cosfer twist shape mı hangisini almalıyım
Kızlar bu alet alt bacakta işe yarıyor mu yoksa sadece üst bacak ve kalça için mi?
peki bu twist stepper ile twist shape arasındaki fark ne biliyor musun?valla daha dün başladım ama komple bacak bence,ama öne-arkaya doğru basınca yada ortalayınca farklı bölgeleri çalıştırıyor.
peki bu twist stepper ile twist shape arasındaki fark ne biliyor musun?
twist shapede tutacak yok canım,twist stepperda sanki bisikletteki gibi önde tutunacak yeri var o kadar. ama çok keyifli bi alet,özellikle kocam üstünden inmiyor. ben daha düzeni oturtamadım maalesef
Ben de pazartesi başlıyorum, umarım bacaklarımda etkili olur :):)
Kızlar dakika ile değil adım ile başlayın mesela 300 adım sonra yavaş yavaş arttırırsınız bir anda yüklenmeyin...
internetten Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) aldım yarın elimize geçer inş,kargoya verilmiş...düzenli yapıldığı taktirde işe yarayacağını umuyorum.hiçbirşey yapmadan oturmaktan iyidir.kas yaparsada fena olmaz bence.hergün kaç dakika yaptığımız yazarsak motive oluruz .süreyi yavaş yavaş arttırırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?