- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi narikin_71
gectıgımız baharda uzun sure kullandım. ve dıyet yaptım 2-3 ay kadar yavas ama cok guzel kılo verdım ve ınceldım. bacaklarım kopacak gıbı agrıyordu ama. ben faydasını gordum sımdı tekrar baslayacagım.7-8 kılo cıvarında verdım bu arada..
arkadaşlar bende varım...hergün kaç dakika yaptığımızı paylaşıp birbirimize destek olabilirmiyiz ne dersiniz?
canım daha yeni gördüm ben bugün itibRİYLE BAŞLIYORUM yani cumartesi akşam kaç adım kaç dakika yaptığımı yazarım ve ertesi günde yazarım.
ben bu gün sadece 15 dakika yapabildim canım yaa sen ne yaptın.sen maşaallah mekik ekip ipte atlamışsın ne güzel..
2 gündür yapamıyorum adet oldum malesef çok ağrılı oluyorum kıvranıyorum çok ağrım geçtiğinde inşallah gene başlıyacam.yalnız kimse memnun değil galiba bu aletten aslında herkez fikirlerini söylese nasıl yaptığını felan daha fazla gaza geliriz.yada yalnış veya doğru yaptığımızı öğreniriz.mesala benden sana tavsiye yapmadan önce mutlaka ısınma hareketleri yap ve yaparken kalın giyin çok terletiyo ve aralarda su iç bol bol daha sonra yeşil çay iç.
canım ben bu aleti 2 yıl önce kullandım diyetle birlikte çok incelmiştim.geçen yıl fazla yapamadım ama toparlanma olmuştu.şimdi yine uzun zamandır spor yapmadığım için vücut iyice saldı kendini.
arkadaşlar ben 3-4 gündür stepper kullanıyorum ve gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. yaparken şort giyiyorum ve bacaklarımı nasıl çalıştırdığını gördükçe motive oluyorum. belirgin bir şekilde etkisini gördüğümde hemen burda paylaşırım, umarım herkese yardımcı olmuş olurum.