Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

ne güzel paylaşımlar varmış ama herkes gitmiş
bende haftasonu aldım izmirde kipada şuan indirimde 49,90 henüz yeni başladığığım için akşamları 300-400 adım arası atabiliyorum zamanla düzene sokmayı planlıyorum arka bacak kaslarını iyi çalıştırıyor umarım iç bacakda çalışır :)

çok yorucu oluyor ve ben nedense fazla terleyemiyorum inşallah işe yarar.Ayarlı da ama daha ayarını tam yapamdım inşallah işe yarar

kizlar bende subatta dogum yaptim bu alet bndede var ve yapmaya basladim bana katilmak isteyen olursa beraber zayiflayalim hepinizi bekliyorum

ben katılmak isterim. yalnız ben hamileyim. doktorum hergün yarım saat yürüyüş önerdi. dışarıda yürüyemiyorum. evde en azından stepperı kullanırım diyorum ama hep erteliyorum:)

böyle demişsin merak ettiğim şey sadece kalça basenden mi verdin yoksa tüm vücutta işe yaradımı?

kızlaaar bugün carrefour'da gezerken stepper gördüm, indirimdeymiş, ani bi kararla aldım.
gelin olucam inş. ama kilolar duruyor. kutunun üstünde haftada toplam 1 saat diyor ama
bence yetmez en azından benim için. günde 20 dk. ile başladım bugün, umarım işe yarar

bende varım bende.benimki biraz farklı ayaklı yani uzun tutunma yeri var yanın da ayrıyetten üstünde döndüğümz şey var galiba onun adı da twist di tam hatırlamıyorum.ben 15 gün düzenli yapmıştım herkez bana rejim mi yapıyorsun dedi acayip sıkılaştım.ama bıraktım şimdi okuyunca gaza geldim veeeeeeeeee gene başaldım...

arkadaşlar bende varım...hergün kaç dakika yaptığımızı paylaşıp birbirimize destek olabilirmiyiz ne dersiniz?

canım daha yeni gördüm ben bugün itibRİYLE BAŞLIYORUM yani cumartesi akşam kaç adım kaç dakika yaptığımı yazarım ve ertesi günde yazarım.

canım daha yeni gördüm ben bugün itibRİYLE BAŞLIYORUM yani cumartesi akşam kaç adım kaç dakika yaptığımı yazarım ve ertesi günde yazarım.

tamam canım hergün bildirim yaparız ozaman.devam ederiz inşaallah.desteğe ihtiyacım var sayende devam edicem inşaallah...

canım ben dün akşam 20 dakika yani 1500 adım yaptım yanında yarım mekik çektim 10 dk.sonra üstünde döndüğümüz adı twist galiba ondan yaptım 20 dk.100 ip atladım.ama bugün yapamıyacam çünkü gezmeye gidicez.yarın yani pazartesi yazarım.sende yaz.

ben bu gün sadece 15 dakika yapabildim canım yaa sen ne yaptın.sen maşaallah mekik ekip ipte atlamışsın ne güzel..

bugün ben de sipariş verdim
eliptik bisiklet almayı düşünüyodum ama
hem yer kaplaması hem manyetiklerin fiyatının uçuk olması sebebiyle
bunu tercih ettim
air climber marka 165 lira kargo falan 390 liradan düşmüş fırsatlarda yakaladım
umarım memnun kalırım ben de

ben bu gün sadece 15 dakika yapabildim canım yaa sen ne yaptın.sen maşaallah mekik ekip ipte atlamışsın ne güzel..

2 gündür yapamıyorum adet oldum malesef çok ağrılı oluyorum kıvranıyorum çok ağrım geçtiğinde inşallah gene başlıyacam.yalnız kimse memnun değil galiba bu aletten aslında herkez fikirlerini söylese nasıl yaptığını felan daha fazla gaza geliriz.yada yalnış veya doğru yaptığımızı öğreniriz.mesala benden sana tavsiye yapmadan önce mutlaka ısınma hareketleri yap ve yaparken kalın giyin çok terletiyo ve aralarda su iç bol bol daha sonra yeşil çay iç.

canım ben bu aleti 2 yıl önce kullandım diyetle birlikte çok incelmiştim.geçen yıl fazla yapamadım ama toparlanma olmuştu.şimdi yine uzun zamandır spor yapmadığım için vücut iyice saldı kendini.

canım ben bu aleti 2 yıl önce kullandım diyetle birlikte çok incelmiştim.geçen yıl fazla yapamadım ama toparlanma olmuştu.şimdi yine uzun zamandır spor yapmadığım için vücut iyice saldı kendini.

saol canım bunları duyunca daha çok hırslanıyorum.ne yalan söyliyeyim azıcık gazla çalışırım ben bu alet acaba faydasızmı diye düşünmeden edemedim kimse kilo verdim gibi şey yazmamış ama şimdi senden duyunca rahatladım ben kilo vermedim ama sıkılaştım azıcıkta boğazdan kesersem süper olucam.bugün kaç adım attığımı yazarım sizlere öptüm.

canım ya bilmiyorum görür müsün msjımı ama nasıl gitti işe yaradı mı stepper? bende aldım yarın başlayacağımda.. lütfen cevap verrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…