Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

selam kızlar
ben bugün 15 dk yaptımm
ve bundna sonra hergün yapmayı düşünüyorummm
sanırım herkes bıraktı kims eyazmıyor

ben bırakmadım valla hatta daha da arttırdım.yarım saat sabah yarım saat de akşamları yapıyorum ama çok faydasını görüyorum ve ilk başlarda çok zorlanırken 5 dk bile zor yaparken şimdi hiç zor gelmiyor vücut alışıyor o tempoya

kızlar bende yapıcma artık ama bu alet e yok kas yapar filan diyorlar e sizlerde çok yapıyorsunuz bi şkayetiniz yok dgeilmi

şimdi benim evd e
bisikletim
ts
ab roccet mekik aletim var

bunları ne sıklıkla yapmama gerekir diye düşünüyorum ve kafam karışıyorr

ama şlöle bir pilan yaptım t s yi hergün yapayım

haftada 3 günde bisiklet ts birlikte kullanayım
mekik aleti zaten günlük 5 dkk

ben ts yi 15 dk yapıyorumm
[/B]

merhaba
ben de stepper almayı düşünüyordum, yazdıklarınızı görünce kesin kararımı verdim, paylaşımlarınız için teşekkür ederim
ltt stepper almayı düşünüyorum bu marka kullanan var mı aranızda, memnun musunuz

ben faydasını gordum göruyorum da arkadasım. gercekten faydalı b ürün. umarım 65.e dusunce basarı hıkayemı bende paylaşacagım. zayıflamamı ve ıncelmemı de steppera borçluyum

arkadaşlar bu stepper günde en fazla kaç dakika yapılabilir bu konuda bi bilgisi olan var mı?
yani çok yapmanın ne gbi yan etkileri olur? ben her gün değil ama bazen yarım saat sabah yarım saat akşam olmak üzere toplam 1 saat yapıyorum da onun için soruyorum.dizlere falan zarar verir mi?

ben faydasını gordum göruyorum da arkadasım. gercekten faydalı b ürün. umarım 65.e dusunce basarı hıkayemı bende paylaşacagım. zayıflamamı ve ıncelmemı de steppera borçluyum

nezamandan beri kullanıyosun arkadaşım?günde kaç dakika yapıyosun?kaç santim inceldin bizimle paylaşırmısın?

günde kaç dk kullanıyorsun
ben 15 dk ancka yapabiliyorum

kızlar ben yürüyüşede başladım
ama kilo vermem durdu
oyüzden sabahları 45 dk yürüyorum eve gelincede
15 dk steper kullanıcam fırsat bulursam çocuklardan

ben de burda yazılanları okuyunca almaya karar verdim bir hafta içinde alırım muhtemelen. hemen kullanıp bir gelişme var mı yazarım tekrar. sınav haftamdan önce 6 kilo verdim, şimdi sınav haftası nedeniyle yediklerime pek dikkat etmiyorum ama kilo almadım. ayrıca sıkılaşmaya ihtiyacım olduğu için de en iyisi stepper olacak sanırım, deneyip görücem kızlar bakalım.

Selam kızlar,ben şu stepper aletini aldım ancak dijital ekranı çalıştıramadım,adım kalori filan yazıyor ama ben bir türlü başlatamdım çalıştırmaya.Yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bendede var stepper
ben spor salonuna başladım o yüzden yapmıyorum pek
ama eşim nerdeyse 1 aydır düzenli yapıyor ve az yemek yiyor 7 kilo verdi.
tabi erkekler daha kolay zayıflıyorlar kaslı oldukları için.
birde kastan niye bu kadar kaçıyorsunuz kaslı olunca insan daha fazla enerji harcıyor ve daha sıkı görünüyor. mesela aynı boyda kiloda erkekle kadından erkek daha ince sıkı görünüyor çünkü kas oranı
bayana göre fazla.
ayrıca kas egzersiz yapmazken bile kendini yanileyebilmek için yağdan daha fazla enerji harcıyor.

ben cok memnunum 15 gun surekli kullandim kalcalarimdaki butun selulitler gitti bacaklarim inceldi kilo verdim ve olmayan pantolonlarim oldu...

selam
1.5 aydır yürüyorum stpere bıraktım fakat simit bölgem ve göbegim oldugu gibi duruyor steper buraları eritiyormu arkadaşlar eger faysası var ise günlük 15 dk steper yapıcamm

arkadaşlar benim stepperım bugün elime geçti de tabi bu konuda hiç bilgim yok hemen size sorayım dedim. bu aleti yaparken ayaklarınız ne kadar kalkıyo? ben baya bekliyodum da böyle az kalkıyo gibi geldi bna. fikri olanlar paylaşabilir mi acaba?

arkadaşlar ben 3-4 gündür stepper kullanıyorum ve gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. yaparken şort giyiyorum ve bacaklarımı nasıl çalıştırdığını gördükçe motive oluyorum. belirgin bir şekilde etkisini gördüğümde hemen burda paylaşırım, umarım herkese yardımcı olmuş olurum.

ben de aldım ama yatak odasında üstüne kıyafetlerimi asıyorum kaydirigubbakcemile3 çok zor ve yorucu bi alet 15 dk yapınca kalp krizi geçiricekmişim gibi oluyor bilmiyorumkismile acaba her gün15 dk yapsam faydası olur mu yoksa 2 günde bir daha uzun süre mi yapsam ? :bbo:

markası neydi ki kırıldı hangi markayı tavsiye ediyorsunuz ?

Stepper çalışmaları bir anda sona ermiş anlaşılan Ben bu başlığı okuyup gaza gelmiştim halbuki gg den stepper sipariş etmiştim...Kızlar geri dönün lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…