Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

bende yarım saat yaptım.arkadaşlar kimse yapmıyomu artık kalyon ve ell82 arkadaşlarımızdan başka?netertua nerdesin canım?ben hergün merakla açıyorum bugün kim yaptı kim yapmadı diye hep birlikte sonuç almak ve sevincimizi burda paylaşalım istiyorum ama kimse desteklemiyo.

Herkes vazgeçti mi? Bende anlamadım.

Bende 2114 adım attım dinleniyorum.

canlar bnde bugün kendi rekorumu kırdım,3200 yaptım,450 kal yapıyor,inceldiğimin farkındayım,ölçemedim ama kilom aynı,sizde nasıl durumlar,

bende hergün yarım saat yapıyorum.arkadaşlar yarım saatte kaç adım atılıyor?benim gösterge çalışmıyo.cuma günü tartılır bildiririm.

canlar bnde bugün kendi rekorumu kırdım,3200 yaptım,450 kal yapıyor,inceldiğimin farkındayım,ölçemedim ama kilom aynı,sizde nasıl durumlar,

waaaoooovv demek istiyorum. alkisalkisalkis ben de dün kendi rekorumu kırdım 45 dk yaptım.:) bakalım bugün durum ne olacak.

selam güzeller ben geldimm
ya varya spor yapamıyorum regli oldum çok yogun oluyor birde spiral taktırdım geçen ay bi otursund aiice yerine ozamn regli dönemlerimdede yapıcammm

ama aşlamak laızm yine spora

kızlar çok yapıyorsunuz gibi geldim bana çok yapınca kas yapıyormuşş bu alett

selam güzeller ben geldimm
ya varya spor yapamıyorum regli oldum çok yogun oluyor birde spiral taktırdım geçen ay bi otursund aiice yerine ozamn regli dönemlerimdede yapıcammm

ama aşlamak laızm yine spora

kızlar çok yapıyorsunuz gibi geldim bana çok yapınca kas yapıyormuşş bu alett

ya evet bende çok duydum kas yaptığını..yoksa kayınvalidemlerde var alıp başlıvam bende ama korkuyorum ben incelmek istiyorum çünkü

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum . Ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum ilk başlarda pek düzenli değildi ama şu son aydır her gün 10 ar dakika arayla iki set yapıyorum oda 180 cal yapıyor buda bana yeter. Fazlası hem bıktırıyor hemde dizlerde sorun yaratır .O yüzde her az ve öz olsun iskrarlı olsun .Hiç başta ölçümü almamıştım oyüzden ölçülerim ne oldu bilmiyorum ama mutlaka faydası oluyordur çünkü üzerimdeki kıyafetlerim suya girmişim gibi oluyor. Bende fıst buldukca sirlere yazarım .Arkadaşlar azimli olun gayret göstermeden hiç kimse kalıcı olarak zayıflayamaz.opuyorumnanaktan

selin ne kadar yapıyordun geçen sene? inceldin mi kas yaptı mı durum ne?
arkadaşlar ben de 3 gündür 20şer dakika yapıyorum sonra biraz mekik fln çekiyorum. ama bakalım nasıl devam etcek

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum . Ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum ilk başlarda pek düzenli değildi ama şu son aydır her gün 10 ar dakika arayla iki set yapıyorum oda 180 cal yapıyor buda bana yeter. Fazlası hem bıktırıyor hemde dizlerde sorun yaratır .O yüzde her az ve öz olsun iskrarlı olsun .Hiç başta ölçümü almamıştım oyüzden ölçülerim ne oldu bilmiyorum ama mutlaka faydası oluyordur çünkü üzerimdeki kıyafetlerim suya girmişim gibi oluyor. Bende fıst buldukca sirlere yazarım .Arkadaşlar azimli olun gayret göstermeden hiç kimse kalıcı olarak zayıflayamaz.opuyorumnanaktan

haklısın arkadaşım azimli olmak gerek.bendede henüz ölçülerimde ve kilomda bi değişiklik olmadı ama herkes inceldiğimi söylüyo.burdaki arkadaşlar destek verdiği zaman daha gayretli yapıyorum.motivasyon şart aslında.

valla ben hergün yapıyordum ama artık haftada 3 veya 4 gün yapıcam
ben tabi bunun yanınd abisiklet ve egzersizde yapıyorumm
şöylede ypabilirim aslında stepere hergün yapıp digerlerini 3 veya 4 gün yapabilirim
sizcee hangisi olabilir arkkk

selam arkadaşlar ben de günde yarım saat falan stepper yapıyorum memnunum 3 kilo verdim daha 13 kilom var ama

selin ne kadar yapıyordun geçen sene? inceldin mi kas yaptı mı durum ne?
arkadaşlar ben de 3 gündür 20şer dakika yapıyorum sonra biraz mekik fln çekiyorum. ama bakalım nasıl devam etcek

canım ben her gün 1000 adım atıyordum zaman tutmuyorum ne kadar zamanda yaparsam yapayım günde 1000 adımı tamamlıyordum ama parçalar halinde yapmıyordum çok yorulursam arada 1 2 dk mola weriyordum o kadar

selam kızlar
ben bugün 15 dk yaptımm
ve bundna sonra hergün yapmayı düşünüyorummm
sanırım herkes bıraktı kims eyazmıyor

X