- 6 Temmuz 2023
- 4.580
- 15.358
- Konu Sahibi melissssaaa1
Bu kız da neymiş be hem sinsi hem edepsiz…Karsı tarafa göre de o haklı ben haksız asıl mağdur benim o sinsiye hiçbişey olmadı Allahından bulur umarım
Sen kıskanç olabilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kız da neymiş be hem sinsi hem edepsiz…Karsı tarafa göre de o haklı ben haksız asıl mağdur benim o sinsiye hiçbişey olmadı Allahından bulur umarım
annesi bile sensin asıl edepsiz demiş. insan evladını bilmez mi? saçma sapan çıkışıp g.zekalı dediğini biliyordur kadınKendinizi haklı sanarak anlattığınız versiyonda bile haklı değilsiniz. Diğer kişiye sorsak o ne anlatacak kim bilir.
Bulunduğunuz yer bir iş yeri, her şeyden önce de bir hastane. Öyle kafanıza estiği gibi insanlara çıkışıp hakaret ederseniz tabii atılırsınız. Yine de ders almamışsınız.
Gidip kendinizi bu şekilde savunursanız stajınızı komple yakarsınız haberiniz olsun.
O bana laf sayarken sorun yok ben agzımı açtım diye mi hatalı oluyorum
Tipinden edepsiz bu dedim diyor?Konu sahibi ne kadar hatalı olursa olsun buraya derdini açmış, azarlama hakkını kim veriyor burada ? Onun yaptığı hata da buradaki muamele doğru mu acaba ?Bir dövülmedigi kaldı
Ne dicem ki şimdi ben gerizekalı dediğimi desem sinirlencek bana kızcak zaten sinirli biri o da
Önyargılı olmasini saygı çerçevesinde elestirebiliriz bence,20 yaşında genç bir kız hataları olabilir, kafasına vurmak yerine öğretici olunabilir ablaları olarak ama yok,herkes mesaj tekrarı yapıyor diğer yorumlara bakarakTipinden edepsiz bu dedim diyor?
Kırmızı halı mı serelim?
Ahhh bende nefret ederim ön yargılı insanlardan, dış görüşünle kim edepli kim edepsiz biz bilemeyiz vallaİyi olmuş sana kızı görür görmez edepsiz biri diye yapıştırmışsın senin gibileri hiç sevmem edepsiz kim az çok konudan belli oluyor zaten bebeyim üzülme sen
Teknisyen seni nasıl kovabilir? Orası Devlet Hastanesi değil mi öğrenci işleri sorumlusu yok mu bu işlerle o ilgilenir benim bildiğim zorunlu staj 30 gündür ne demek sen bir daha gelmeBugün ben staj için tekrar eskiden staj yaptıgım hastaneye gittim stajyer bi kız vardı ama tipinden dedim bu edepsiz birine benziyo napıcam ben diye sabah ilk hasta geldi onun röntgenini çekecektim bana dedi ki kanka acelen ne ben zaten çekiyorum bi sakin ol sen dedi bende Eee nolmus ben çeksem dedim bişey demedi hastanenin personelleri yıllık denetim için röntgen çekimine geldiler tam ben onlardan birinin röntgenini çekeceğim sırada beni durdu personellerin röntgenini ben çekiyorum yalnız dedi kendi çekti bende iyi o zaman dedim ne dedin sen dedi o an da hasta geldi araya kaynadı neyse teknisyen abi dedi ki bana kaseti al cihazdan ben alacagım sırada o kız aldı bende yardım olsun diye elinden almaya kalkıştım bana dedi ki ben yapıyorum ya zaten bana bak sen çok oluyosun kendine çekidüzen ver sen kimsin dedi bende asıl sen kimsin işine bak dedim uğraşamam seninle dedi bende dedim sabahtan beri benimle uğraşıyosun ne istiyosun sdn benden ya gerizekalı diye bagırdım arkadan da teknisyen abi bana bağırıyo susturmak için neyse bu gitmiş bi tane daha teknisyen kız var ona söylemiş bu durumu o da teknisyen abiye demiş bana dedi ki çıkışta yarın sen gelme niye dedim sabah ki şeyler hiç hoş olmadı sana yakstıramadım dedi bende bu tek taradlı bişey değil dedim sonuçta oda bana bişey söyledi dedim o da bana dedi sen niye bana söylemedin ne biliyim böyle olacağını dedim zaten ögrendin cekim tekniğini gelmene gerek yok yarın belgelerini getirrirsin doldururuz stajını yakmıcaz dediler sinirden ağlıyorum kaç saattir ben bunu hak ettim mi sizce yafına kadar 10 sayfa staj nasıl yazıyım bide beni kovan teknisyen radyoloji sorumlusu değil
Brde edepsiz ne demek sen çok mu edeplsinTeknisyen seni nasıl kovabilir? Orası Devlet Hastanesi değil mi öğrenci işleri sorumlusu yok mu bu işlerle o ilgilenir benim bildiğim zorunlu staj 30 gündür ne demek sen bir daha gelme
Siz gidip üstlerinize dediniz mi bana mobbing uygulanıyor diye? Demediniz,onun yerine gerizekalı diyerek kavga çıkarmışsınız. Ne kadar haklı olursanız olun siz zaten bunu yaparak haksız konuma düşmüşsünüz ki zaten en başında tanımadığınız insan için tipine bakıp edepsiz diye karar veren de sizsiniz. Kimse işyerinde huzursuzluk çıkaranı istemez. Haklıysanız hakkınızı doğru şekilde aramanız gerek.Haklılar mı? Uyarıp özür diletip konuyu kapatabilirlerdi sırf o sinsi yüzünden beni kovdular asıl bana yazık biraz vicdan sahibi olsanız karşıdaki kişinin de en az benım kadar suçlu olduğunu bana mobbing uyguladığını anlardınız ama nerede anca ahkam kesin siz