Muhakkak ama kim yüzde yüz sevdigi,anlayışlı,huzur veren insanlarla çalışıyor ki bu devirde. Herkes mutsuz,genelde birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyorlar,geçimsiz insan zaten heryerde en az 1 tane vardır numunelik,yalaka desen onlarda fazlaca var. Kraldan ćok kralcılar vs vs daha uzar gider bu.
Sorun şu ki,konu sahibi bunca yoruma rağmen hala ben haklıyım kafasında. Yanlış olan bu bana göre. Sonuçta orada hasta var,insanlar tedavi olmaya gelmişler mahalle kavgasi ćıkmış şu veya bu sebeple bu hiç hoş değil. Öte yandan kıza vicdansız diyor ya,kız dediği gibi vicdansız olsa bu olayı büyütebilirdi pekala,(stajı da yanardı)bana hakaret etti diye. Gidip üstlerine söylese ne olacak?
İnsan her sinirlendiğinde önüne gelene kafasına göre hakaret edemez. Bir gün sert kayaya çarpar üzerler ki annesi bile demiş edepsiz sensin diye ,kızının huyunu biliyor demek ki.
Bilmiyorum henüz çok genç, bizlerinde bir bildigi, yaşadıgı ,gördüğü var ki konuşuyoruz hatalısın diye. Hala beddua ediyor olay büyümedi,stajımda yanmadı diyeceğine.