- 5 Nisan 2023
- 3.787
- 11.606
- 128
- 27
- Konu Sahibi melissssaaa1
-
Evet ama etmeyip yakmayacaz diğer günleride yaz demeleri tamamen usulsüzlük. Ben stajere komple dönem staj tekrarı verdirdim 4 ay sil baştanHakaret ettiği için stajını tümden iptal etmeleri gerekirdi
Bakın aynı o kıza olduğu gibi bana da ön yargıyla yaklaşıyor, kafanızda direk yaftalıyorsunuz. Bu tutumunuz size iş hayatında çok şey kaybettirir. Neredeyse 15 senedir hastanede mesai yapmış biri olarak ve tarafsız bir şekilde diyorumki siz olayın başından sonuna haksızsınız.Gerizekalı dediğim için haksız olabilirim ama kızın bana davranışları konusunda ben haklıyım siz sadece taraflı davranmışsınız
Herkes aynı arka tarafta. Hiç birisi farklı değil inanın. Özellikle eski personeller o kadar kötü insanlar ki. Üstünlük kurma çabası falan rezalet haldeler.Temizlik personelinden tıbbi sekreterine kadar çoğunda bir afra bir tafra.Sanarsın hastanenin asıl sahipleri kendileri, biz orada fazlalığız. Komik görünüyor. Allah yardımcınız olsun.
Bugün ben staj için tekrar eskiden staj yaptıgım hastaneye gittim stajyer bi kız vardı ama tipinden dedim bu edepsiz birine benziyo napıcam ben diye sabah ilk hasta geldi onun röntgenini çekecektim bana dedi ki kanka acelen ne ben zaten çekiyorum bi sakin ol sen dedi bende Eee nolmus ben çeksem dedim bişey demedi hastanenin personelleri yıllık denetim için röntgen çekimine geldiler tam ben onlardan birinin röntgenini çekeceğim sırada beni durdu personellerin röntgenini ben çekiyorum yalnız dedi kendi çekti bende iyi o zaman dedim ne dedin sen dedi o an da hasta geldi araya kaynadı neyse teknisyen abi dedi ki bana kaseti al cihazdan ben alacagım sırada o kız aldı bende yardım olsun diye elinden almaya kalkıştım bana dedi ki ben yapıyorum ya zaten bana bak sen çok oluyosun kendine çekidüzen ver sen kimsin dedi bende asıl sen kimsin işine bak dedim uğraşamam seninle dedi bende dedim sabahtan beri benimle uğraşıyosun ne istiyosun sdn benden ya gerizekalı diye bagırdım arkadan da teknisyen abi bana bağırıyo susturmak için neyse bu gitmiş bi tane daha teknisyen kız var ona söylemiş bu durumu o da teknisyen abiye demiş bana dedi ki çıkışta yarın sen gelme niye dedim sabah ki şeyler hiç hoş olmadı sana yakstıramadım dedi bende bu tek taradlı bişey değil dedim sonuçta oda bana bişey söyledi dedim o da bana dedi sen niye bana söylemedin ne biliyim böyle olacağını dedim zaten ögrendin cekim tekniğini gelmene gerek yok yarın belgelerini getirrirsin doldururuz stajını yakmıcaz dediler sinirden ağlıyorum kaç saattir ben bunu hak ettim mi sizce yafına kadar 10 sayfa staj nasıl yazıyım bide beni kovan teknisyen radyoloji sorumlusu değil
Hatamı nasıl telafi ederim şeklimde konuyu açsaydı eğer ben de daha ılıman olurdum.Açıkça hakaret etmiş,hala beddua ediyor şikayet peşinde.Oysa insan bir ben nerede yanlış yaptım diye sorgulamalı önce kendiniEvet ama etmeyip yakmayacaz diğer günleride yaz demeleri tamamen usulsüzlük. Ben stajere komple dönem staj tekrarı verdirdim 4 ay sil baştan
Doktorla güzel guzel konuşuyorum yandaki sekreter şekilden şekle giriyor ya gerçekten çok garipler. Tahlil sonuçlarını sormaya çekiniyor insanTemizlik personelleri falan kan damlattık diye bize kızarlardı intern dr iken, şimdi o günler geldi aklıma. Mesleğe başlayınca da bir şey rica etmeyegör, hemen göz devirir yüzde 90ı. Hak yemeyeyim çok iyi çalışan harika insanlar da tanıdım ama genel olarak böyleydi. Hastanelerin asıl sahibi personellerdir bunu hiç unutmayın
Temizlik personelinden tıbbi sekreterine kadar çoğunda bir afra bir tafra.Sanarsın hastanenin asıl sahipleri kendileri, biz orada fazlalığız. Komik görünüyor. Allah yardımcınız olsun.
Ay bunu buna yazıyordum karıştıTemizlik personelleri falan kan damlattık diye bize kızarlardı intern dr iken, şimdi o günler geldi aklıma. Mesleğe başlayınca da bir şey rica etmeyegör, hemen göz devirir yüzde 90ı. Hak yemeyeyim çok iyi çalışan harika insanlar da tanıdım ama genel olarak böyleydi. Hastanelerin asıl sahibi personellerdir bunu hiç unutmayın
Maalesef öyle oluyor. Personellerin yüzde 10-20si çok iyi çok tatlı insanlarken geri kalanı mutsuz ve yansıtıyorlarDoktorla güzel guzel konuşuyorum yandaki sekreter şekilden şekle giriyor ya gerçekten çok garipler. Tahlil sonuçlarını sormaya çekiniyor insanbi göz devirmeler oflamalar. Bu kadar mutsuzsanız yapmayın kardeşim Aynen çok iyileri de var onların hakkı yenmesin.
Ayrıca beni stajımdan eden kızdan özür dileyecek değilimBen gerizekalı dediğim için haksız olduğumu biliyorum ama o kız atılıyım diye benim üzerime oynadı sabahtan beri bana karsı afra tafra değişik davranıyodu laf sokma herşeyi ben bilirim havası ile davranıyodu hastanın röntgenini çekerken bile dahil olmaya kalkıştı hemen yargılayarak haksızsın demeniz kolay tabi ne kadar hatalıysam o kızda hatalı olayı benim üzerime yıkma ları zoruma gidiyor o kıza hiçbişey yapılmadı umarım oda gününü görür
O ilk başlattı ona bişey olmuyo da bana niye oluyoYahu kızım sen stajyersin stajyer, hastanenin sahibi değilsin daha ilk günden dalaşmışsın ... mahalle kavgası yapman da cabası. Sen oraya çalışmaya öğrenmeye mi gidiyorsun dövüşmeye mi?? Edebinle dizini kır, stajını yap, ağzını tut. Ben olsam kovardım seni hiç çekmezdim açıkça yazayım. Hastalara da Allahtan sabır diliyorum.
Yaşın küçük anladığım kadarıyla, stajdayım, edepsiz Diyorsun ama ilk hakaret eden kişi sen olmuşsun. Sessiz kalıp üst kimse ona bildirmen gerekiyordu...Ben direk anladım kızın edepsiz olduğunu ki yanılmadım da zaten o benim başımı yaktı allah da onu bildiği gibi yapsın
Sessiz kalıp söylesem bile pek bişey değişceğini düşünmüyorum kız yalakanın teki zaten teknisyen ablaya masaj yapıyodu o derece bişey de olmazdı olan bana olurdu dedim diye daha çok üstüme gelirdi bu seferYaşın küçük anladığım kadarıyla, stajdayım, edepsiz Diyorsun ama ilk hakaret eden kişi sen olmuşsun. Sessiz kalıp üst kimse ona bildirmen gerekiyordu...
Aaa ben de diğer kızı üst çalışan sanıyorum. O da mı stajyer? İkisini de atsalarmış o halde.Milyonluk cihazların neden iki senelik, önlisans bölümlerinde okuyanlara emanet edilmemesi gerektiğine dair bir yazı olmuş. Bu tip cihazların olduğu yerde böyle düzensizlik, disiplinsizlik olmamalı. Kavga dövüş yaparken umarım röntgen çekimlerine gelen hastalara gerekli uyarılarda bulunuyorsunuzdur ama sanmıyorum.
İki tane stajyerin başlarında personel olmadan böyle sağlıkla ilgili iş yapmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?