- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
kızlar bu squat göbeği de eritir mi acep
evet mekık kadar olmasada etkısı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu squat göbeği de eritir mi acep
evet mekık kadar olmasada etkısı var
mekik daha mı etkili yani
gobek ıstıyosan mekik
gobek basen bacak ıstıyosan squat
3ü bir arada olandan istiyorum göbek basen bacak
eee yarından ıtıbaren basla o zaman ama sana tavsıyem 2 gun sadece ısınma hareketlerı yap ondan sonra squata basla cunku hamken yapınca cok agrın oluyo
eee yarından ıtıbaren basla o zaman ama sana tavsıyem 2 gun sadece ısınma hareketlerı yap ondan sonra squata basla cunku hamken yapınca cok agrın oluyo
ya aslında ben başlamıştım da sen bu konuyu açtığın gün gördüm biri demiş kas yapıyo falan diye
ben de ondan sonra bıraktım yapmadım
o zamandan beridir de iyi bi kilo verdim hee
biraz da sıkılaşırsam tam olacak
evet kas yapıyo ama kaslar yagdan daha az yer kapladıgı ıcın halıyle ıncelıyosun benım bacaklarım ınceldı meselasadece squattan sonra az bı sıslık oluyo o da bı sure sonra ınıyo
basen göbek bacaklar yoluna bi girsin de gerisi önemli değil
Hoşgeldin tolin Squat bacakları kalınlaştırıyor mu inceltiyormuymuş hepsini okuyamadım sayfaların sende nasıl gidiyor kaç gün oldu başlayalı?
Hoşgeldin tolin Squat bacakları kalınlaştırıyor mu inceltiyormuymuş hepsini okuyamadım sayfaların sende nasıl gidiyor kaç gün oldu başlayalı?
15 . gundeyım kalınlasma degıl aksıne ıncelme var cok guzel oldu yahu durmak yok devam
vucut ağırlığınla mı squat yapıyorsun?
geç kalma başla hemen angry:13::13::13:
15 . gundeyım kalınlasma degıl aksıne ıncelme var cok guzel oldu yahu durmak yok devam
Dün başladım canım kalın biraz zaten boy da kısa olunca korktum bir an daha da kalınlaşır mı diye Yürüyemiyorum ama çok ağrıyor bacaklarım
Ohh ohh maşallah darısı başıma
ben de kalınlaşır diye çekinenlerdenim aslında ,yazdıklarını okuyunca ben de başlamaya niyetlendim şimdi.kaç tekrar yapıyosun onu da öğrenebilir miyim?